Just לובלו
New member
חוויה אירובית
"אני רק אביא מצלמה ואצלם אותך קופצת משיעור לשיעור". זו פעם ראשונה שנוסעת לכנס עם מישהו שלא ממש מתאמן כמוני. אנחנו מקבלים את המפתח לחדר ואני נעצרת לפני שאתה מסובב את המנעול ופותח את הדלת. "מה יש לך? בואי". מסמנת לך עם ידי להתקרב אליי, המפתח נשאר בחור הדלת ואתה מניח את המזוודות (כן, אני מודה - במקום להחליט מה בא לי, אני פשוט לוקחת את כל הבית בתרמיל
). "מה יש לך?" שואל שוב. "אני רוצה להרגיש אותך. קצת, טיפה, פה ופה". לבשתי גופיית ספורט לבנה שהבליטה את הפיטמות וגרמה לחזה לעמוד יפה יותר. הרבה יותר. הוא תופס בחוזקה עם שני ידיו, מתאים אותם לגודל הציצים שלי ומלטף בכאב. "פה?" שואל. אנחנו מתנשקים ומסביבנו אנשים שמתמקמים בחדרים. "גם פה". אני נוגעת בזין שלו שעומד להתפוצץ בתוך התחתונים. מרימה אותם ומכניסה את ידי, מלטפת לכל האורך - מתחילה בכיפה, יורדת לאורכו ומגיעה לאשכים. "את זה, בפה!" אני מבקשת. אני מובילה אותו למרפסת הקומה והוא נשען על עמוד. מתכופפת על ברכיי וידי ממשיכה לענג אותו, המשולש בין רגליי כבר רטוב באופן שמקשה על חוט המחשבה. "את לא נורמלית", הוא מצחקק וגונח כשמכניסה את הכל לפה, עד לכדי חנק. אני מבקשת שיוריד כפכפים ומתחילה ללקק את כפות רגליו - אצבע אחרי אצבע, יורדת ועולה כמו מכונה - זין בפה, כף רגל בפה. הוא תופס בשיערי ומכניס לי את הזין עד לסוף הגרון. אני מתרגשת. מתרגשת מהטעם, מהכמיהה, מהתשוקה הציורית של התמונות שבראשי, איך הכל בא לידי ביטוי במציצה אחת. "אתה רוצה לזיין אותי?" "בואי לחדר". מושך אותי למעלה ומסתכל לי עמוק לתוך העיניים. נדמה שצבע עיניו השתנה מכחול, לירוק - אפור. השמש מחממת את עורי ואני בוערת בלב תשוקה חיה. הוא מכניס לתוכי יד ונוגע באותה נקודה שגורמת לי לאבד שליטה בכל הגוף. שעת צהריים ואני מרגישה ששערי גן עדן נפתחו. גומרת ובוכה כמו ילדה קטנה. כשנכנסנו חזרה פנימה, ברכיי רעדו. מרגישה איך הגוף ממשיך לגמור, ממשיך להרטיב. מסתכלת עליו - מתקשה להאמין למזלי הטוב. זרם המים נפתח בתוך מקלחת מהמדהימות שראיתי. הכיור רחב וגדול ואני יודעת שעוד דקות ספורות, ננסה אותו מקרוב. "את עומדת ישר ולא מתקפלת". הוא לוחש באוזני בצורה שמטריפה אותי! אני מבטיחה ומאשרת בתנועות ראשי. המים הקרים על גופינו הערומים, הבגדים שהוסרו מגופינו נרטבים מרוב היותם קרובים משום שהותרו בחוסר סבלנות. אני משעינה ידיים קדימה והוא חודר אליי מאחור. מזיין אותי חזק ואני גונחת, מתפרעת, משתוללת, חסרת רסן ממש. דמעות של עונג שוב בעיניי. מרגישה איך הוא נכנס ויוצא מהר, במקביל מצליף ומאדים את ישבני, נושך את צווארי. גומרת ורועדת בצורה לא הגיונית בעליל. הוא מניח יד על רגלי, ושנינו צוחקים מהאופן בו היא משתלבת במחול הניגונים המטורף הזה. מרגישה איך אני מתרטבת שוב. הוא מלקק את השדיים שלי, יורד בקו ישר אל הפופיק, לשונו הרטובה טועמת את גופי ואני נמסה. "עכשיו הלשון שלי תזיין את הזונה הקטנה שלי". אני לא מרגישה שאעמוד בזה. למעשה, בטוחה שלא. מרגישה את לשונו מפשקת לי את הכוס,פותחת את השפתיים ונעצרת. אנחות מגרוני, רעד וכוס שלא מפסיק לנטוף. "אני מת על הכוס שלך". מכניס אצבע ומוציא. אני יודעת שאם ישחק לי עוד פעם אחת עם הכוס בעזרת אצבעותיו, אני גומרת ומתפרקת. "זה יהיה איטי, את תסבלי עד שתגמרי. את תתחנני לגמור." ידעתי. הוא מטייל עם לשונו ומלקק כל חלק, עד שמגיע לדגדגן האדום והנפוח. אני נשענת על קיר זכוכית, לא מצליחה להחזיק את גופי, החולשה אופפת אותי. "ישר אמרתי!" הוא אדיש לתגובות גופי אליו ומחייך אליי את חיוך מיליון הדולר שלו. הלב שלי מתמלא שוב באהבה גדולה. אני עוצמת עיניי ומתרכזת. כל פעם שרגליי איבדו את האחיזה בקרקע, הוא הפסיק. הוא מלקק ומלקק והגירוי רק הולך ומתעצם. אנחנו מדברים הכי מלוכלך שאפשר, אני גומרת וסוגרת רגליי חזק על ראשו. הוא פותח אותן, מחדיר שתי אצבעות ומניע אותן חזק ומהר! אורגזמה נבלעת בתוך אורגזמה, אני לא שולטת על כלום, מקללת אותו, בוכה ודמעות רטובות מאדימות את עיניי. לא יודעת. לא יודעת כלום. לא מצליחה להיזכר בפעם האחרונה שהביאו אותי למקום הזה. "לך למיטה, תשכב על הבטן ותחכה לי". אני מוציאה את התיק שהבאתי - אזיקים, מטפחת לעיניים ושמן גוף. מורחת בעדינות ובתנועות סיבוביות את השמן על החזה, על הבטן, כוס ורגליים. מתקרבת למיטה, קושרת את ידיו ועיניו. מרגישה איך כל גופו עומד דום לכבודי, יודעת שעומד לו בטירוף. "עכשיו, מאמי, תורך לסבול". אכן חוויה אירובית מהמוצלחות שהיו לי.
"אני רק אביא מצלמה ואצלם אותך קופצת משיעור לשיעור". זו פעם ראשונה שנוסעת לכנס עם מישהו שלא ממש מתאמן כמוני. אנחנו מקבלים את המפתח לחדר ואני נעצרת לפני שאתה מסובב את המנעול ופותח את הדלת. "מה יש לך? בואי". מסמנת לך עם ידי להתקרב אליי, המפתח נשאר בחור הדלת ואתה מניח את המזוודות (כן, אני מודה - במקום להחליט מה בא לי, אני פשוט לוקחת את כל הבית בתרמיל