חוודת דעתכם, מי עדיף?

kushkash

New member
חוודת דעתכם, מי עדיף?

מה אתם הייתם לוקחים ??? סאן יאנג ג'וי רייד 125 2008 או קימקו דינק 125 2008 .... קימקו יקר ב- 500 שקל לעומת הסאן יאנג. אני בהתלבטות קשה. שניהם מתאים לנסיעה שאני צריך, נוחים , יפים, זריזים וכמעט אותו מחיר.... מה אתם אומרים???

t0rett0

New member
יש גם גרנד 125

אבל אם 125 הניו דינק באמת מציאה נראה נהדר יש גם HD של סאן יאנג הוא גם מאוד נוח

ניו דינק ללא ספק.

הגוירייד הוא כלי שנמצא בשוק הרבה זמן ויש לו הרבה אוהדים. הוא מתאים למתחילים. בכל זאת, ניו דינק יפהפיה, חדשה, עבר בהצלחה מבחן עם ביקורות מצוינות. ההבדלים בסוף הם שוליים וזה הלב שלך שיחליט. יש לי הרגשה שתתאהב בניו דינק.

micmuk

New member
ניו-דינק

הייתי באותה התלבטות לפני חודשיים בערך. קניתי ניו-דינק, ואני מרוצה עד השמיים. מה שכן, הייתי ממליצה לך לעשות נהיגת מבחן על שני הכלים (אני עשיתי) אין כמו להרגיש את הכלים ממש. העיקר ליסוע בזהירות

kushkash

New member
זאת בדיוק הבעיה!! עשיתי נסיעת מבחן על שניהם .

ואז נכנסנתי לדילמה קשה.... הניו דינק מעוצב סוף הדרך לעומת הג'וי, מבחינת לוח המחוונים הכפתורים מסביב באמת נוח ונראה טוב מאוד. תא האחסון גדול גם כן והמושב עשוי מחומר הרבה יותר טוב, כך זה נראה לעומת הג'וי. בדינק "הגימיקים" רבים יותר, כמו פתיחת תא דלק דרך הסוויץ, לא ניתן להניע ללא הרמת הרגלית ..... עד עכשיו הדינק לוקח בגדול. אבל, בג'וי רייד הישבה הרבה יותר נוחה! למרות שהתאכזבתי מהעיצוב של הכפתורים ולוח המחוונים , זה נראה ממש פשוט וזול כאילו חסכו ים של כסף ושמו את החומר הזול ביותר בפלסטיק.... המושב של הג'וי רייד נוח מאוד, העניין של ההגבהה יוצר משענת לגב וזה כאילו יושבים על כסא. מה שבאמת היה לי מוזר זה שבנסיעה על הג'וי הרגשתי בסיבובים שאני צריך לקחת סיבוב רחב יותר לא כמו בדינק על מנת שאני לא אתהפך... בדינק לקחתי סיבובים קטנים ולא הרגשתי חוסר שליטה... אז מה אתם אומרים עכשיו??

yaboosh

New member
כל אחד מרגיש על הכלי שונה, ולכן.....

לא נוכל לתת לך עצה טובה על בסיס ההתנסות שלך. כל אחד שעולה על קטנוע זה או אחר מרגיש אחרת. לגבי הסיבובים, העניין קשור להרגשה ולנוחות הפרטית שלך. גם בעניין העיצוב אתה מחליט. מה שכן שניהם קטנועים מצויינים.

micmuk

New member
מה שנכון נכון

בסופו של דבר אתה צריך להחליט מה יותר נוח לך. אני רק יכולה להגיד לך שאני מאוד מרוצה מהניו-דינק שלי והוא בהחלט אחלה קטנוע !! אגב, בקשר לעיצוב - אני מקבלת מחמאות במפה להודעה חדשה

בקשר לישיבה...זה בדרך כלל עניין של הרגל

מתחילים להרגיש מוזר על כל כלי חדש לפי צורת הישיבה שלה אבל מהר מתרגלים מאד ומרגישים ממש בנוח. מה שחשוב לגבי הישיבה, זה לבדוק אם הגב לא כואב לך, אם הכתפיים שלך לא כפופות מדי או שיש כאב כלשהו בצורת הישיבה. קצת לא נוח ? זה עובר מיד אחרי שבוע כי אתה רגיל לצורת ישיבה ברכיבה מסוימת. אם אהבת את הניו דינק והכל, רק בגלל צורת הישיבה אתה מתלבט, אז זה אמור להרגיע אותך.

amosbrun

New member
קניתי ניו דינק חדש מהאריזה......

ואני מקבל אותו אוטוטו לאחר הנסיעת מבחן שעשיתי גם בו,גם בג'ורייד,וגם בהונדה... אין על הני ודינק ,אחלה של קטנוע ...ישיבה נוחה מאוד(לא שוקעים בה) ..נהיגה נעימה ביותר...לקחתי 2007 למרות שהציעו לי 2008 (חסכתי 1400 ש"ח) ואני ממש משתוקק לקבלו , אשמח לקבל טיפים לקסדות/שרשרת/ביטוחים וכו' נתחדש!!!

iyehuda

New member
שאלה מדוע העדפת את הניו דינק על הדילן 125 ?

אני אומר אם השקעת כבר כל כך הרבה כסף היה הרבה יותר משתלם לך ללכת על הדילן

amosbrun

New member
אין מה להשוות בין...

הדילן לניו דינק זה כמעט בין שמיים וארץ...ראשית הדילן נוסע נשמע ומורגש כמו 50 סמ"ק(ואני לא משמיץ) ישיבה לא נוחה ובמיוחד לגבוה כמוני, הניו דינק לעומתו עולה בכמה וכמה רמות במה שציינתי , כולה דילן של הונדה ויותר יקרה . תעשה נסיעת מבחן על זה ועל זה ותשווה!

iyehuda

New member
עשיתי ואני חושב שאתה טועה

המנוע של הדילן אכן שקט אבל הוא מאד חזק , לדעתי יותר מהניו דינק תשווה כ"ס הניו דינק נראה יותר משוכלל ,אני בכל אופן מעדיף פשטות ,אמינות ,ועוצמה על קטנוע עם מראה עתידי

קח דינק!!

לדינק יש שירות מעולה במוסך אבניר כמובן לגויירייד יש טיפולים במטרו שירות פחות טוב. הדינק גם זריז יותר ואמין יותר לטעמי.

בועז בר

New member
איזה דינק? 2008 ניו-דינק 125?

יותר זריז מג'וירייד 125? את בטוחה? רכבת על שניהם? ולמה לטעמך הוא אמין יותר? איך את יודעת? קראת מבחנים מחו"ל? יש לי עוד כמה סימני שאלה, אבל נראה לי שחבל"ז, אז בקיצור ובעדינות:
ח ד ל י ק ש ק ש ת ב ר ש ת !

whistler

New member
הג'וירייד אחלה, אבל כבר זקן...

הג'וירייד באופן כללי הוא אחלה קטנוע (לי יש 200 בן שנתיים). אני לא יודע איך ה 125, אבל באופן כללי, הג'וירייד כבר "זקן"... כלומר, לא היו בו שינויים מהותיים בשנים האחרונות. לעומת זאת, הדינק החדש, הוא חדש! היה לי פעם קימקו (BW 250) ולא הייתי מרוצה כ"כ מהאמינות, אבל הסאן-יאנג סבבה. לשיקולך...

kushkash

New member
טוב אנשים. הזמנתי ג'וי רייד 2008

אני חושב שיש אמת בדברים שאמרתם כאן. הלכתי על העניין של הנוחות בישיבה והג'וי רייד ניצח.... תודה לכולם!!!

למעלה