.הוא עדין חי ??? כשהייתי בת 7 אני רכבתי עליו בקיטנות שם ועכשיו אני בת 18 יו איזה מוזר זה.. ומה עם רוז, רוזן, בטי ובוטן???? הם גם עדין חיים? הם היו כאלה מתוקים ביחד... ומה עם האבא שקל???
כן בטח שהוא חי הוא בן 15 ועדיין גבר אמיץ וחזק! לא פוחד מכלום! רוז- בת 28 הכי זקנה בחווה עכשיו עדיין רוכבים עליה היא טובה והיא אוהבת למהר ולרוץ בטילים! רוזן- החמוד בן 14 והוא עדיין פוחד מרעשים חזקים ומדברים מפחידים אבל הוא אקטיבי בדרך כלל וקופץ 1.00 בערך... בטי- עזבה אותנו אבי לא ממש יודעת את הגיל שלה... בוטן- ביום חמישי שעבר הפיל 2 ילדים הוא גם בן 14 נראה לי נמוך כתמיד ושובב... רץ מהר וגם פוחד מהמון דברים! שקל- שקל המלך הזה מת... מת כאשר הוא היה בן 32 אהבתי אותו כל כך! הוא קבור במרעה שלנו ואני עדיין זוכרת אותו... הוא היה פשוש וגבוה יחסית לפוני! רכבתי עליו פעם אחת ובאותה הפעם נפלתי כי הוא ניסה ... על רוז... אם הבנתם?
שקל מת בגיל 32??? אני זוכרת שכשאני נפלתי ממנו נפלה לי השן ... ירד לי המון דם רכבתי עליו המון ... לא הבענתי מה קרה לבטי כבר 12 שנה החווה הזו עושה לחאוג' את אותה התישרוקת רוז כל כך מבוגרת?? אני בשוק אני תמיד אהבתי את הםונים האלה הם היו כל כך חמודים ביחד ואני רכבתי עליהם המון אני אבל תמיד שנאתי טרוט של פונים, הוא מהיר מידי ולא נוח אני גם לא ממש מתה על טרוט של הנוברים
שקל היה סוס מדהים ואני בטח לא צריכה לתת לך פרטים... הוא לא מת הרגו אותו.... הוא ממש סבל לא היה לו כלום בקושי פרווה הוא היה שלד ועצמות זה מה שראו מבעד לפרווה הדקיקה שלו! כן עושים לחוואג' את אותה התסרוקת כי הוא מלך וכי זה אופנתי בשבילו זה נוח לו מאד! וכולם אומרים שלחוואג' יש ביצים אבל הוא לא משתמש בהם... הוא ניסה את רוזן.... אבל רוזן התנגד קשות! רוז מאד זקנה אך היא בסדר גמור, יש לה שני בנים רוזן ויויו. יויו עדיין סייח גבוה מאד שבעתיד יהיה סוס גדול יחסית... מקווה לרכב עליו... אבל קודם שיאלפו אותו! יש לנו סוס מדהים בחווה שקוראים לו איקס הוא מהמם ביופיו וברכיבה חבל על הזמן! אני ישים תמונה כאשר אני יצלם ושהמצלמה תעבוד לי! תספרי לי דברים יפים וטובים על הסוסים שהיו אז בחווה ועל החווה ועל המדריכים ועל הכללללללללל?!?!?!?!?!?