אני בונה על הספר הזה הרים וגבעות...........;-
וואו כבר היית בפתיחה 8 ממש כמעט בסוף הדרך, אני אפילו צירים אמיתיים לא יודעת מה הם, למרות שאמרו לי שצירים מפיטוצין הם מכה ובאמת לא הייתה עודף מנוחה אבל אני בטוחה שיש הבדל בין בפתיחה 3 ובפתיחה 8, אני ניסיתי להיות גיבורה בלידה הראשונה ונכנעתי ולקחתי אפידורל רק אחרי 15 שעות, עוד קיוויתי שיתפתח טבעי ולא רציתי אפידורל, בדיעבד מזל שלקחתי כי ההרדמה לניתוח היא אפידורלית, אז לפחות נהנתי מכמה שעות מנוחה.......עד הניתוח........ , אני יודעת שהנטייה כאן ובכל מקום לרוץ לניתוח בגלל כל דבר קטן, האמת לא ידעתי מאיפה להתחיל לחפש כאן דולה, חצי שלי בכלל תומך בניתוח נוסף, נראה לו יותר קל וכנראה שהוא חושש מהסתבכות בלידה, אינו מבין שההחלמה היא קשה הרבה יותר, הצלחתי ל"שכנע" אותו שנעשה הכל כאילו הולכים ללידה כי לידה יכולה להפתיע אותנו וכדאי להיות מוכנים (מבחינת עיסוי פירינאום וכל ההכנות והספר וכ"ו) שמעתי הרבה "סיפורי הצלחה" שחיזקו אותי על לידות וגינליות אחרי קיסרי, מצויין שלקחת דולה, הלידה שלך תהיה לפניי אז אני אצפה לשמוע את סיפור הלידה שלך (מאחלת לך את הלידה הכי מופלאה ומוצלחת שיכולה להיות) ותרגישי טוב, שולחת כוחות וחיזוקים (פיזיים ונפשיים) ושוב נעים להכיר