חודש שלם בלי...

I3lack_/Vage

New member
חודש שלם בלי...

חיבור לאינרנט! אני טס לחול עוד יומיים, וחודש שלם אני לא אהיה מחובר...למישהו יש עיצות שאני לא אאבד את שפיותי?

שירז**

New member
ברגע שתהיה בח``ול

תשכח מהכל פשוט מאוד תהנה מהשהייה שלך בחו``ל הכל יחכה לך כאן כמו שעזבת, תתפלא עד כמה זה לא יהיה נורא לחיות בטיול ללא אינטרנט,, תעשה פשוט מאוד חיים,, לי היתה בחו``ל וגם היא שרדה שבוע ללא אינטרנט אם לי עשתה את זה ואימאג`ין גם גם אתה יכול

אלי טפש

New member
לא לאבד שפיות

דבר ראשון כול מקום שתילך אליו בארה``ב יש לך שם מקומות כמו אינטרנט קפה בארץ ששם אתה יכול ליגלוש תמורת סכום סימלי אז ככה שלא תהיה לך בעיה ויש לך גם בשדות התעופה תחנות ניידות של אינטרנט שלא ישעמם לך שאתה מחכה למטוס איזה 4-5 שעות

lee_1

New member
אני מציעה לך...

לא להתקרב לאינטרנט בחו``ל- לא לאינטרנט קפה ולא לאינטרנט בשדה תעופה... אני גם יסביר את עצמי... אם אתה נוסע לחודש שלם בלי אינטרנט בשלב מסויים אתה תפסיק לחשוב על האינטרנט וכשתחזור לארץ האינטרנט לא יהיה אחד הדברים הכי חשובים שתרצה לעשות וזה יכול לעזור לך להיגמל מזה...אבל אם כן תלך לאינטרנט קפה הצורך של להיות באינטרנט רק יתחזק... לי היו ליד המלון 2 קפה אינטרנט והיה לי מספיק זמן אם רציתי ללכת וגם אימא שלי הסכימה לי אבל בכל זאת לא הלכתי... לפעמים כדאי להציב לעצמנו מטרות והמטרה שלך צריכה להיות לא להתקרב לאינטרנט במשך חודש ואם תצליח לעשות את זה אני מבטיחה לך שאתה תהיה גאה בעצמך וגם אנחנו נהיה גאי בך וכמו שאמרתי זה יכול אפילו לעזור לך להיגמל מהאינטרנט

e-magine

New member
חוששני שכבר נסעת, בכל מקרה

ברוך הבא. אני לא יודע אם אתה מכור או לא, ואין לי מושג מה אתה אוהב לעשות באינטרנט, ככה שבאמת לא יודע איך תסתדר. אני חושב שיהי לך מעניין וכיף ולא תצטרך את האינטרנט.

למעלה