חודש קאן בבלוג

ערן גפן

New member
חודש קאן בבלוג

יש התרגשות באוויר... עוד חודש תחרות הפרסום החשובה ביותר! (דמיינו מקאן את קולו של רפי גינת, נוסח השבוע בידיעות) ומערכת הבלוג יוצאת בתחרות מטורפת לעובדי המשרד: מי רוצה להיות כתבנו בקאן? (עם פרס מדהים, של טיסה, מלון, מסעדות וכניסה לימי הכנס וגאלת הסיום) והכל כדי שיהיה מי שיסקר לכולנו את האוסקר של הרעיונות. וגם סיפור שהיה? על אריה מוזהב שאבד בחולות... וגם למיטל שקדי יש ביקורת מושחזת ומנומקת על פורום פרסום ושיווק (לא רק אתם יודעים לקטול)...

אורז

New member
התגובה שכתבתי למיטל בבלוג:

טוב, אני מרגיש צורך להגיב כי אם את קוראת קבועה של הפורום, אין לי בעיה להודות שאני בין אלה שמרבים לתקוף את הקריאייטיב של שלמור, אבל מצד שני ממהר לפרגן ולהחמיא כשיש על מה (לצערי זה לא קורה הרבה). אף אחד לא יכול להגיד בצורה חותכת אם הקריאייטיב של שלמור הוא מצוין או לא מהסיבה הפשוטה שכמו שכולנו יודעים, שיפוט קריאייטיב הוא עניין מאוד סובייקטיבי. מה שאני יכול לומר לך בביטחון מלא הוא שאף אחד בפורום לא עשה יד אחת נגד שלמור, פשוט הדעות והאווירה בפורום די משקפות את מה שחושבים אנשי הקריאייטיב בברנז‘ה על המשרד (ותאמיני לי שאני מכיר אנשים בברנז‘ה). זה לא מקרה שבמשך 6 שנים האנשים בפורום מתחלפים אבל הדעה הכללית על שלמור נשארת זהה. לטוב ולרע שלמור שומרים על אופי מאוד ”גדעוני“. הרבה מאוד מנהלי שיווק אוהבים את האופי הזה ואולי מאותה סיבה בדיוק רוב אנשי הקריאייטיב לא. זה לא יפיל אותך מהכיסא אם אני אכתוב את מה שכולם יודעים. הקריאייטיב של שלמור הוא לרוב כמעט טוב. רעיונות ”בסדר“ שמבוצעים במקצוענות ובאובר התיפייפיות. אין כיוונים אמיצים באמת, אין פריצות דרך, אין הומור, אין נונסנס. הכל נכון, מדויק, מלוטש, נעים וקל לעיכול. מידי. וזה בסדר גמור לכאורה, זכותכם. הבעיה היא שזה מוריד את הרמה של כל הענף כי משרדים אחרים מחקים את ההתנהגות של שלמור, שלא לדבר על לקוחות שדורשים לקבל עבודה ברמת הקריאייטיב של שטראוס. וחזרה לפורום, אני חולק בתקיפות על טענתך שהאנשים שמתבטאים בפורום עובדים במשרדים קטנים. זה פשוט לא נכון עובדתית ולדעתי את עושה לעצמך חיים קלים כשאת חושבת כך. וגם אם זה נכון, מה זה רלוונטי. העומס שלכם אמור להסביר את הרמה הנמוכה? האם במקאן או באדלר עובדים פחות קשה? למה הקריאייטיב שלהם יותר טוב? (בעיני, רק בעיני כמובן). ונסיים דווקא בהסכמה. אני מסכים מאוד שצריך שיהיו יותר אנשים ותיקים ומקצועיים בפורום ואני אישית הייתי שמח לראות יותר שלמוריסטים. אולי אפילו אותך. את כוסית?

קולמוס

New member
נצל"ש- תמי 4 של אדלר

משעמם ולא אמין. מה הילדה המסכנה לא יכולה לדבר עם הוריה? מה היא בסטימצקי שהיא זקוקה לכתוביות או ציורים?! ואורז, אני לא מכיר אותך אישית אבל אתה אחד האנשים הישרים שפגשתי. תמשיך ככה :)

TIC

New member
באת להוציא לנו את העיניים עם קאן? ../images/Emo7.gif

אם היה כתוב בכוכבית: "ההשתתפות בתחרות אסורה על עובדי ש-א-ע ובני משפחותיהם", זה היה הרבה יותר לעניין. למה שלא תפתחו את התחרות לכולם? *שאלה רטורית - אני יודע שאתם חוששים שעידו שוב יקח. ושתי מילים למיטל - אאוץ' ואאוץ'. TIC.

למעלה