חודש סרטים אסייתים

חודש סרטים אסייתים

שלום לכולם, לא יודע אם שמתם לב, אני גיליתי במקרה...יש חודש סרטים אסייתים בהוט פריים.נראה לא רע. תהנו. (צרפתי קישור)

GnomeBubble

New member
אם שמתי לב יש רק סרט יפני אחד?

האמת שבדרך כלל יש ממילא מבחר לא רע של סרטים יפנים (ואסייתים בכלל) בהוט. כבר יצא לי כמה פעמים לפתוח את הטלוויזיה (דבר שאני ממילא בקושי עושה) ולתפוס סרט יפני או קוריאני שבדיוק התחיל, וזה כבר די נחמד. בערוץ הסרטים הותיק היה כבר כמה פעמים שבוע במאי של במאי יפני, ולפחות פעמים אחד כזה של אקירה קורוסאווה.
אם מישהו תופס שוב משהו כזה, אז אני יודע שאני אשמח אם תודיעו, כי אני לא ממש טורח לבדוק מה יש בטלוויזיה.

tals56

New member
לא ציפיתי דווקא ליפנים,ציפיתי לסיני

למי שלא יודע,סין היא השניה בעולם בסרטים...אחרי ארה"ב

gbarnoy

New member
הבהרת "מי יותר גדול"

אם אינני שוגה, התעשיה ההודית היא זו אשר מגלגלת הכי הרבה רופי, ורק אח"כ האמריקאית... בקשר לסינית אין לי שמץ ושלום! נעים מאוד!

tals56

New member
מה פתאום

סין היא מקום שני בעולם בסרטים רק חבל שלא כולם יודעים את זה.

GnomeBubble

New member
אם אני זוכר נכון

לפני כמה שנים מקום שניים (אני מניח שבמספר הסרטים, כי קשה למדוד בהכנסות ולהשוות מדינות מערביות שבעות למדינות עולם שלישי) היתה הודו ומקום שלוש הייתה מצריים. יכול להיות שהרבה דברים השתנו מאז. תעשיית הסרטים של סין גדלה באופן מסחרר, כמו כל דבר בסין בימינו. אבל חשוב לציין שהרבה מאוד סרטים "סיניים" שאתה רואה בארץ, הם בכלל סרטים מהונג-קונג (טכנית - זה חלק מסין, וגם בשנים האחרונות התעשייה ההונג-קונגית והסינית מאוד התערבבו, אבל הן עדיין נחשבות לשתי תעשיות נפרדות). בכל מקרה, אני עדיין לא בטוח אם סין עקפה את הודו - שיש לה מסורת ארוכה ועשירה מאוד של יצור סרטים, ולא רק בבוליווד - יש תעשייה מקומית (בשפה המקומית) כמעט בכל מדינה בדרום.

למעלה