חודש יוני
.

YugiBoy

New member
../images/Emo175.gif

אגב לא אני הכנתי.. ביקשתי ממישהו שמבין בזה קצת יותר... חח התפקשש טיפה למטה, הוא אמר בכל מקרה יש שמה את השורה של ווינדווז...
ריחמתי עליו גם ככה השעה...... וזה יצא בפוקס כי הוא חיפש משהו לעשות בפוטן :D:

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifמתפקדת../images/Emo70.gif../images/Emo195.gif

שם: אדר
. גיל: 14
. איפהגרים: בחור באמצע שומקום במרכז
. תחביב: ריקוד
. שם של אמא: אההה... שם של אבא אההה... חודש יוני זה פתחית הקיץ הרשמית...אז... אבטיח או ענבים ענבים. יותר נקי
. ים או בריכה ים. למרות שאני מחרימה את העונה הזאת ואני לא מתכוונת לקנות בגד ים השנה וללכת לבריכה/לים... כאילו, ברור שאני לא אעמוד בזה, אבל נראה כמה זמן
. כובע טמבל/קסקט/בוקרים/פיסת קרטון על הראש: קסקט
. או מצחייה, שאני אקנה ביום שלישי {תמונה בקרוב
P}. מזגן או מאוורר מזגן, מה אני חייה בימי הביניים?
ארטיק קרח או ארטיק חלב חלב, יחי ההשמנה!
ארטיק או גלידה גלידה
. להשתזף או להשרף להשתזף, מן הסתם
, ובחיים לא נשרפתי, אני מהשחומים שלא נשרפים חעחעחעח... בנות: בגד ים מלא או ביקיני אני לא קונה בגד ים
, אבל אני מעדיפה שלם ואז מכנס גלישה קצר. בנים: מכנס גלישה או תחתוני גומי בנים, תעשו טובה, תשימו מכנסיים
. {זה מזכיר לי "פרינסס קונסואלה בננה האמוק"
.} שאלותקליחודשיוני HAUNTED או SOBER לא שמעתי את sober, ואני לא רוצה לשמוע עוד שיירם מהאלבום החדש יותר, איי וואנט אה הפתעה. HAUNTED או HEAR ME גאד, לא יודעת, אני צריכה יותר להכיר את האנטד. SOBER או ADDICTED אגיין, לא שמעתי את סובר... העטיפה האפלה או העטיפה המושלגת אפלה
. קלייב דיוויס הוא: חרא בנאדם, שאני ממש לא סובלת ומאחלת לו מוות ביסורים קשים?
אם הייתי יכול/ה הייתי משסעת את המאפיה שלי בקלייב דיוויס אם לקלייב דיוויס היה היום יומולדת, מה הייתם קונים לו הייתי מביאה לו מתנה עטופה יפה, ובפנים... אמ, תמונה של המצבה העתידית שלו ועצמות של משהו לא ברור, כולל הדם
. וואו, אני ממש אלימה היום
. והשאלה המתוחכמת תמציאו רשמי תיבות שקשורים לקלי ל"חכם בשמש" חיים כמו מלכים, באט {אבל
} שמנים, ממש שמנים
.
השנינות נוזלת לי מהאף
. הודגש באמצעות מדגישומטיק

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifיס../images/Emo3.gif. אני מדברת חצי אינגליש../images/Emo6.gif.

אוף, אני לא רוצה להרוס לעצמי ולהכיר את כל האלבום, ואז כשאני אשמע את האלבום שקניתי בפעם הראשונה, אני כבר לא אתלהב
... אז אני אתאפק, ולא שומעת מעכשיו שום שיר!

otollo

New member
../images/Emo174.gifחסר לך שאת לא במסן עכשיו ../images/Emo11.gif

adida12

New member
טוב...

שם: עדי גיל: 15 (כמעט 16) איפהגרים:חור ליד ירושלים תחביב: הרבהה שם של אמא: יעל שם של אבא זהר חודש יוני זה פתחית הקיץ הרשמית...אז... אבטיח או ענבים: ענבים ים או בריכה: ים כובע טמבל/קסקט/בוקרים/פיסת קרטון על הראש:כלוםם מזגן או מאוורר: מאורר..למרות שישלי מזגן ארטיק קרח או ארטיק חלב: תלוי מתי ארטיק או גלידה: ארטיק להשתזף או להשרף להשתזף בנות: בגד ים מלא או ביקיני ביקיני בנים: מכנס גלישה או תחתוני גומי שאלותקליחודשיוני HAUNTED או SOBER האנטד HAUNTED או HEAR ME האנטד SOBER או ADDICTED אדיקטד העטיפה האפלה או העטיפה המושלגת אפילה קלייב דיוויס הוא: ______________________ אם הייתי יכול/ה הייתי ____________________________________ את קלייב דיוויס אם לקלייב דיוויס היה היום יומולדת, מה הייתם קונים לו מתנה חח והשאלה המתוחכמת תמציאו רשמי תיבות שקשורים לקלי ל"חכם בשמש" לדוגמא! ח-חמודה כ-כל כך מ-מוכשרת ב-במוזיקה ש-שהיא, מ-מתעסקת ש- שליי חח

otollo

New member
../images/Emo174.gifעונה ../images/Emo3.gif.

שם: אור גיל: 15 איפה גרים: כפר סבבה תחביב: לא יודע o_O שם של אמא: אמא *מעתיק* שם של אבא: אבא *מעתיק* אבטיח או ענבים? אבטיח ים או בריכה? בריכה כובע טמבל/קסקט/בוקרים/פיסת קרטון על הראש? XDDD. פיסת קרטון!!!1 מזגן או מאוורר? מזגן ארטיק קרח או ארטיק חלב? אף אחד ארטיק או גלידה? גלידה להשתזף או להשרף? אף אחד מהם XD. בנים: מכנס גלישה או תחתוני גומי? מכנסי גלישה. XD. HAUNTED או SOBER? Sober HAUNTED או HEAR ME? Haunted SOBER או ADDICTED? Sober העטיפה האפלה או העטיפה המושלגת? האפלה, דה
. קלייב דיוויס הוא: זקן עם מלא כתמים מוזרים על האור ואוזניים של פיל o_O. אה, והוא גם מפגר
. אם הייתי יכול/ה הייתי ____ את קלייב דיוויס: לוקח לבריכה. עם תנינים. אם לקלייב דיוויס היה היום יומולדת, מה הייתם קונים לו? את ההיא מקיל ביל בתוך קופסה. "קיל קלייב", זה אפילו נשמע טוב! תמציאו רשמי תיבות שקשורים לקלי ל"חכם בשמש": מה אתה רוצה ממני
. הודגש באמצעות מדגישומטיק

YouFoundMe

New member
כן המפקד../images/Emo70.gif ../images/Emo47.gif../images/Emo129.gif

שם: שולה גיל: 15+ איפה גרים: עפולה תחביב: סנואבורד
שם של אמא : חווה שם של אבא : אדם (אירוני , הא
) חודש יוני זה פתחית הקיץ הרשמית...אז... אבטיח או ענבים: אבטטייחח ים או בריכה: ים כובע טמבל/קסקט/בוקרים/פיסת קרטון על הראש: ברט , דה. מזגן או מאוורר: מזגן
ארטיק קרח או ארטיק חלב: חלב
ארטיק או גלידה: גלידה, מה ההבדל
להשתזף או להשרף: להשתזף
בנות: בגד ים מלא או ביקיני: ביקיני בנים: מכנס גלישה או תחתוני גומי: מכנס גלישה ומממההרר שאלותקליחודשיוני HAUNTED או SOBER: האנטד HAUNTED או HEAR ME: היר מי, בנתיים SOBER או ADDICTED: אדיקטד, בנתיים העטיפה האפלה או העטיפה המושלגת: I DONT CARE
קלייב דיוויס הוא: מפיק דגול , מלעשות אם הייתי יכול/ה הייתי שוכרת את קלייב דיוויס
חחחחחח הוא מפיק את פאקינג קלי קלארקסון|! אז מה עם יש בינהם פיצוצים פה ושם... אם לקלייב דיוויס היה היום יומולדת, מה הייתם קונים לו : דייייי לא יודעת חחחח ח - חפרת כ - כמו מ - משוגע ב - באמא ש- שלך מ - מספיק ש- שאלות שאלת
חחחחחחחחחחחחח סתם

Blue Aura

New member
תותים../images/Emo192.gif../images/Emo189.gif

שם: הילה. גיל: 17. איפהגרים: אזור טבריה. תחביב: פוטו. שם של אמא: חנה. שם של אבא יצחק
חודש יוני זה פתחית הקיץ הרשמית...אז... אבטיח או ענבים? אבטיח. ים או בריכה? בריכה. כובע טמבל/קסקט/בוקרים/פיסת קרטון על הראש: טמבל.
מזגן או מאוורר? מאוורר. ארטיק קרח או ארטיק חלב? קרח. ארטיק או גלידה? ארטיק. להשתזף או להשרף? לא זה ולא זה. בנות: בגד ים מלא או ביקיני? ביקיני. שאלותקליחודשיוני HAUNTED או SOBER? סובר. HAUNTED או HEAR ME? האנטד. SOBER או ADDICTED? סובר. העטיפה האפלה או העטיפה המושלגת? אפלה. קלייב דיוויס הוא: ______________________ נמממ... אם הייתי יכול/ה הייתי ____________________________________ את קלייב דיוויס?... אם לקלייב דיוויס היה היום יומולדת, מה הייתם קונים לו? לא יודעת, את הדיסק של קלי?

Blue Aura

New member
אללאלאלאלא, לא צריך להיות עצובים.../images/Emo13.gif../images/Emo189.gif

LostAnDelirious

New member
טוב נו

שם: ליאור גיל: 17 וחצי
איפהגרים: ראשון תחביב: לא אתחיל לספור עכשיו שם של אמא: בטוח?
שם של אבא:
חודש יוני זה פתחית הקיץ הרשמית...אז... אבטיח או ענבים? אבטיח ים או בריכה? ים כובע טמבל/קסקט/בוקרים/פיסת קרטון על הראש:לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא מזגן או מאוורר? נו באמת מה נראה לך? ארטיק קרח או ארטיק חלב? בקיץ רק קרח
ארטיק או גלידה? מכורה לגלידה
כל עוד זה מאנדרי להשתזף או להשרף? יש מישהו שבאמת מעדיף להישרף? בנות: בגד ים מלא או ביקיני? בתור נוף? ברור שביקיני חחח בנות בלבוש מינימלי! זה הדבר הכי שווה בקיץ בנים: מכנס גלישה או תחתוני גומי? גלישה
שאלותקליחודשיוני HAUNTED או SOBER? מממ עדיין לא החלטתי..צריכה לחשוב עוד קצת HAUNTED או HEAR ME? היר מי SOBER או ADDICTED? אדיקטד העטיפה האפלה או העטיפה המושלגת? האפלה
קלי קשוחה ואפלה זה מאגניב! קלייב דיוויס הוא: קקה? אלוהים יודע! איפה דנה שצריך אותה?
אם הייתי יכול/ה הייתי ____________________________________ את קלייב דיוויס חחחח אסי אסי אם לקלייב דיוויס היה היום יומולדת, מה הייתם קונים לו? מוח

למעלה