חודש יוני
.

Because Of May

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo109.gif../images/Emo180.gifשרשור הכרות../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif../images/Emo174.gif

שמתם לב לסמיילים?
אז הנה זה בא....[URL='http://']שרשור הכרות![/URL] כי יש המון חדשים
><"
שם:
אזור מגורים:
אייסיקיו: |
תמונה: יאללה!

WundeRKind

New member
../images/Emo180.gif../images/Emo41.gifעזבו אתכם שרשור הכרות....../images/Emo105.gif

התפקדות יוניייייייייייייייייי
שם:
תחביב:
שם של אמא:
שם של אבא חודש יוני זה פתחית הקיץ הרשמית...אז...
אבטיח או ענבים
ים או בריכה
כובע טמבל/קסקט/בוקרים/פיסת קרטון על הראש:
מזגן או מאוורר
ארטיק קרח או ארטיק חלב
ארטיק או גלידה
להשתזף או להשרף
בנות: בגד ים מלא או ביקיני
בנים: מכנס גלישה או תחתוני גומי
שאלותקליחודשיוני
HAUNTED או SOBER
HAUNTED או HEAR ME
SOBER או ADDICTED
העטיפה האפלה או העטיפה המושלגת
קלייב דיוויס הוא: ______________________
אם הייתי יכול/ה הייתי ____________________________________ את קלייב דיוויס
אם לקלייב דיוויס היה היום יומולדת, מה הייתם קונים לו
והשאלה המתוחכמת
תמציאו רשמי תיבות שקשורים לקלי ל"חכם בשמש"
לדוגמא!
ח סתמי
ככבר
מ מטורללת וכו'....... ותוסיפו תמונה של קלי שאתם אוהבים

Because Of May

New member
אניייייי!@@$#$%|צומי|../images/Emo3.gif../images/Emo109.gif

שם: מאי (כמיקל רומאנס
)
אזור מגורים: ר"ג
מסן: [email protected]
אייסיקיו: 240042518
תמונה: אינלי מעודכנת על המחשב, אז... ררר

BreakMeDown

New member
עונה ../images/Emo26.gif

שם: אלינור גיל: 14 ו7 חודשים>< איפה גרים: אור יהודה
תחביב: לשיר, להמציא ריקודים><, להיות בפורומים ולשמוע שיריםXD שם של אמא::| יפהD: שם של אבא: דוריXDDDD חודש יוני זה פתחית הקיץ הרשמית...אז... אבטיח או ענבים:ענביםם ים או בריכה:בריכה
כובע טמבל/קסקט/בוקרים/פיסת קרטון על הראש: מטריהXD מזגן או מאוורר:מזגן ארטיק קרח או ארטיק חלב : קרח ארטיק או גלידה: ארטיק להשתזף או להשרף: להישאר כמו שאניXD מספיק שחומה:S בנות: בגד ים מלא או ביקיני:ביקיני אבל לא של זונותS: בנים: מכנס גלישה או תחתוני גומי: גומיXD סתם זה מבליט ת'חבילהD: הממ.. מכנסי גלישה בצבע ירוק ושחור
שאלותקליחודשיוני HAUNTED או SOBER? קשה לי לענות.. הממ.. אבל סובר!!
שיר כזה מדהים! HAUNTED או HEAR ME? די נו!
SOBER או ADDICTED? אוף איתך! XD העטיפה האפלה או העטיפה המושלגת? האפלה
קלייב דיוויס הוא: מניאק מזדיין, שרליל בן אלף :) אם הייתי יכול/ה הייתי משגרת את קלייב דיוויס לחלל ומפוצצת אותו שם:-| אם לקלייב דיוויס היה היום יומולדת, מה הייתם קונים לו?פצצה שצריך להדליק לה בקצה את החוט הזה עם אש ומחברת אותה ליצור התת קרקעי שלו [אהמ אהמ הבולבולXD] והשאלה המתוחכמת תמציאו רשמי תיבות שקשורים לקלי ל"חכם בשמש" ח-חרא! כ-כמה מ-מהמם ב-בפורום ש-שירים מ-מושמעים ש-של קלי!
XD

Noa0605

New member
עונה

שם: נועה גיל: 14 איפה גרים: תחביב: לשמוע מוזיקה ולשחק במחשב שם של אמא: אמא.. סתם שם של אבא: אבא.. סתם חודש יוני זה פתחית הקיץ הרשמית...אז... אבטיח או ענבים: גם וגם ים או בריכה כובע טמבל/קסקט/בוקרים/פיסת קרטון על הראש: פיסת קרטון.. מזגן או מאוורר: מאוורר ארטיק קרח או ארטיק חלב: ארטיק קרח ארטיק או גלידה: גלידה להשתזף או להשרף: להשתזף בגד ים מלא או ביקיני: לא יודעת.. נראה לי שביקיני שאלותקליחודשיוני HAUNTED או SOBER: SOBER HAUNTED או HEAR ME: לא יודעת.... נראה לי ש HAUNTED SOBER או ADDICTED: לא יודעת.. העטיפה האפלה או העטיפה המושלגת: שתיהן קלייב דיוויס הוא: חתיכת ב* ***ה מניאק!... חחח אם הייתי יכול/ה הייתי חותכת אותו לחתיכות קטנות קטנות וזורקת אותם לכרישים.. אם לקלייב דיוויס היה היום יומולדת, מה הייתם קונים לו: קופסא כזאת כמו בסרטים.. שכשפותחים אותה יוצא אגרוף כזה לפרצוץ והשאלה המתוחכמת תמציאו רשמי תיבות שקשורים לקלי ל"חכם בשמש": ------

MyDecember1

New member
אני מתפקד../images/Emo26.gif

שם: רז קליין
גיל חודשיים ל-13
גר ב: ראשל"צ
אבטיח או ענבים: אבטיח
ים או בריכה: בריכה
כובע: קסקט
מזגן או מאוורר: מזגן
ארטיק קרח/חלב: חלב...יאאממ...
ארטיק/גלידה: גלידהה
להשתזף/להישרף- כלום
מכנס גלישה או תחתוני גומי: מכניס גלישה..ברוור...חח.. הנה החכם בשמש שלי: ח חמדתי- קלי כ כמה שירים טובים יש לך: מ מייבי ב ביכוז אוף יו, ואחרים ש שאני מ ממש ממש אוהב שמחתי לכתוב לך, רז. חח...גרועעע

MyDecember1

New member
באמת?חשבתי זה טימטום...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Rachel47

New member
חחח זה נראה כיף../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

שם: רייצ'ל גיל: 18 וחצי איפהגרים: רעעעמת גן
תחביב: אין לי חיים..שלא לדבר על תחביבים..
שם של אמא: גילה שם של אבא: אריה (מזה פה, אימות נתונים
) חודש יוני זה פתחית הקיץ הרשמית...אז... אבטיח או ענבים
וואו..שניהם ובכמויות, אבל אבטיח טוב רק לחודשיים שלושה
ים או בריכה
ממממממ ים כובע טמבל/קסקט/בוקרים/פיסת קרטון על הראש: אני די מטומטמת ולא חכמה בשמש אז אפחד מהם, אבל אם כבר אז כובע מצחיה חמוד או משו כזה
מזגן או מאוורר
וואו מזגן ארטיק קרח או ארטיק חלב
כמעט תמיד חלב. אבל כשממש ממש חם קרח זה כל כך כיף
ארטיק או גלידה
ארטיק להשתזף או להשרף
העור הדביל שלי רק נשרף ואני אפפעם לא משתזפת
בנות: בגד ים מלא או ביקיני
ביקיני שולטטטט בנים: מכנס גלישה או תחתוני גומי
חבר'ה..מכנסי גלישה בבקשה
שאלותקליחודשיוני HAUNTED או SOBER
שניהם בינתיים, נוטה להאנטד HAUNTED או HEAR ME
וואו..מממ היר מי כרגע (צריכה לשמוע את כל האנטד וזה..) SOBER או ADDICTED
כמו הקודם, אדיקטד עד יוגדר אחרת (מספיק עם ההגדרות
) העטיפה האפלה או העטיפה המושלגת
אחרי ההסבר של קלי, האפלה..בעיקרון שתיהן מדהימות קלייב דיוויס הוא: ______________________ עזבו אותי מדעות על אנשים שאני מכירה משטויות של עיתונים אם הייתי יכול/ה הייתי ____________________________________ את קלייב דיוויס- כנ"ל אם לקלייב דיוויס היה היום יומולדת, מה הייתם קונים לו
את הדיסק של קלי
סתם
והשאלה המתוחכמת תמציאו ראשי תיבות שקשורים לקלי ל"חכם בשמש" אני נגד ראשי תיבות יותר מדי צבאי
("לפי הלו"ז יש לנו ב"ב, אח"כ א"ג, ל.ע ובסוף שט"ש"
) והתמונה של קלי
למה זאת אתם שואלים
טוב כי ממש מצחיק אותי איזה פוטושופ מטורף דפקו לה בתמונות האלה
ו-2- כי יש וויטאמין וואטר בישראל אתמול הייתי בטעם העיר (טירוף
) והיה דוכן שלהם החליטו משום מה לקרוא לזה "מים חכמים" (וואט
) וכשהתקרבתי ראיתי שזה מחולק לטעמים, אז אני לא כל כך יכולה להגיד מה כל צבע (כן היו מיליוני צבעים
) עושה אבל אני חושבת שכתוב באנגלית על כל בקבוק אקיצר בקרוב בחנויות אני מניחה
(אגב זה לא נראה טעים בכלל
)

YugiBoy

New member
למה פוטו מטורף??

שחור לבן ואולי בתמונה הימנית קצת מייק אפ..

Rachel47

New member
ואני מבינה שהעובדה שהיא קצת אמ..../images/Emo15.gif

"סקיני-קלי" לא מוזרה לך
פטו מטורף

WundeRKind

New member
../images/Emo78.gif../images/Emo105.gif

שם: אסי גיל: עוד 3 שבועות 21
איפהגרים: חולון
תחביב: לקנות דיסקים שם של אמא: תעשי לי אוכל שם של אבא: תביא לי כסף חודש יוני זה פתחית הקיץ הרשמית...אז... אבטיח או ענבים: אבטיח ים או בריכה: בריכה כובע טמבל/קסקט/בוקרים/פיסת קרטון על הראש: אני אוהב את כל הכובעים
אבל הם נראים עלי פיכסה מזגן או מאוורר: מזגל
ארטיק קרח או ארטיק חלב: קרח ארטיק או גלידה: ארטיק. או פרוזן יוגורט
להשתזף או להשרף: אני מספיק שחור
בנים: מכנס גלישה שאלותקליחודשיוני HAUNTED או SOBER? סובר HAUNTED או HEAR ME? היר מי SOBER או ADDICTED: סובר העטיפה האפלה או העטיפה המושלגת: כמו רייצ'..אחרי ההסבר של קלי, את האפלה. קלייב דיוויס הוא: סתם זקן עם הפרעות קשב וריכוז אם הייתי יכול/ה הייתי רצה את הכסף של קלייב דיוויס
אם לקלייב דיוויס היה היום יומולדת, מה הייתם קונים לו? כרטיס ברכה לכבוד הפלטינה ה-10 של מי דצמבר
והשאלה המתוחכמת תמציאו רשמי תיבות שקשורים לקלי ל"חכם בשמש" חצופה כמה אפשר לחכות עד ש מי דצמבר ייצא כבר
באמת ששאני רוצה לשמוע את הדיסק מקווה שהוא יצליח לפחות כמו ברייקאווי שיהיה לך בהצלחה
נו, אני באמת גרוע בזה, אבל לא נורא
תהיו אתם יוצר יצרתיים...

למעלה