חודש טוב!

חודש טוב!

שיהיה לכולם חודש טוב ומבורך!! תודה על הקבלת פנים /tapuzforum/images/Emo13.gif

אהובתייייי!!

רק עכשיו ראיתי שכתבת.. הפתעת!! (חבר`ה, הבחורה התקלקלה.. גולשת באינטרנט.. שיקצההה!!) נשמתי, איזה מצחיק לראות אותך פה :) פתאם ראיתי ת`הודעה אז תפס אותי חיוך של יופלה חחח לאב יו /tapuzforum/images/Emo23.gif הכי בעולם!! ברוכה הבאה..

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

הייתי שולח לך גם חיבוק ... אבל אני פשוט פוחד לפתוח חזית עם "השם אינו פנוי"
... שתהיה לך התאקלמות מהירה

חברה שלי חצופה!!!

אין לי פרטנריית טובה/tapuzforum/images/Emo4.gif עלק "לא קנאית"

אה בנות אני קורא אתכן לסדר...

על התתחלה אתן רבות ? יאללה תתחבקו תתנשקו ותעשו שלום בית
קינאה זה בריא כל עוד זה לא מוגזם מדי !

frankie246

New member
פששש מצאת לך מישהי בת 23 ../images/Emo13.gif

זה הגיל האידיאלי לחתונה...

חח! ועוד לא סתם מישהיייי

אלא בחורה רגישה, חכמה, מהממת ומענינת, דוגמנית על! ובמיוחד שיכולה לשרוד את השגעונות שלי.. רציני, אין דברים כמוהה :) אבל היי! גם לי יש קסם אישי וגמאני נראת ילדה, תמיד מציעים לי כרטיסית נוער חעחע /tapuzforum/images/Emo8.gif

דוגמנית זה אומר יפה ולא דווקא רזה

בכל מקרה היא רזה חחח איך אני מרכלת עליה /tapuzforum/images/Emo8.gif ואתה קח את חנה לסלאו אתמול היא עברה לידי אמרתי לה "הוללה חנהל`ה" היא הסתכלה עליי מכף רגל ועד ראש והמשיכה חח

frankie246

New member
חחח מצחיקקקקק

בדיוק לפני שבועיים וחצי הייתי אצל חבר שלי בתל אביב (לא אצל ה-חבר שלי), קיצר הוא בדיוק קם משינה כשהגעתי, אז הלכתי איתו למכולת וראינו שם את חנה לסלאו, אני זוכר שעברתי לידה והרגשתי שאני הולך להתעלףףףף! בד"כ אני משתדל לא להסתכל על בנות (ומוזר שבחודש האחרון אני מתחיל להסתכל גם על גברים), אבל כשאתה רואה סליבריטאית עוברת לידך, והיא ב-ד-י-ו-ק בטעם שלך (ובמשקל שאתה אוהב), איך אפשר שלא יתפוצץ הלב מהתרגשות? חחח הרגשתי כמו מעריצה של ג'סטין ביבר
ישר תפסתי את חבר שלי ביד, לוחש לו חצי בצעקה "עאלקקק!!! זאת הסלבריטאית הזאת, נו... מה שמה?!! איזה יפפפפפה היא במציאות!!" איזה חיוך היא דפקה כשעברנו לידה (יש מצב שהיא שמה לב שאני מסתכל עליה? או שהיא סתם ראתה על הפנים שלה שאני עוד שניה מתעלף ממנה. פדיחה, לא יכולתי להוריד את העיניים...
)

ווואואו כמעט שכחתי, ברוכה הבאה

`השם אצלי` גם אצלי ום אצל כולנו. מקווים שתהני עם "השם אינו פנוי" ועם כל שאר החברים המתוקים והחמודים. אז יש לנו כבר שלושה עם "השם" יש גם את "מתקרב לשם" שנעלם לנו באחרונה. אם אתה בסביבה וקורא את התכוב אנו מוזמן לחזור ולכתוב ידיד יקר. שיהיה לך חודש שכולו אושר ושמחה, חודש של אהב וברכה

למעלה