חודש חלף מאז מרוץ כפ"ס

חודש חלף מאז מרוץ כפ"ס

ובשעה טובה ומוצלחת קיבלתי בדואר את הפרס ל- 90 הראשונים (זה מגוחך שמעניקים פרסים אחרי חודש): 100 ש"ח זיכוי לרכישת נעלי סאקוני (נעליים בלבד) בחנות היבואן בלבד, בתוקף עד ה- 30.3.2002 (יומיים לפני שהגיע הפרס). הזיכוי הוא מהמחיר המלא של הנעליים ולא כולל מבצעים או הנחות. מישהו מכיר / שמע / ראה מישהו שקנה נעליים במחיר מלא בחנות היבואן? פשוט בדיחה. לא חייבים לתת פרסים אבל אם כבר - אז כבר

berale

New member
העיקר הכוונה...

מה אתה יודע, אני עדיין לא קיבלתי ת´תלוש, נכון זה טיפה מרגיז, אבל למה לקחת ללב. סאקוני עושים הרבה בשביל הספורט והמרוץ בכ"ס באמת היה המאורגן ביותר עד היום (וכנראה גם החם ביותר). אתה צודק 100% , אבל תתן לזה להרוס לך את הערב... תן

gesus

New member
איך זה יכול להיות???../images/Emo54.gif

לצערי קרתה לי תקלה(חד פעמית אני מקווה)והריצה התחרבשה לי. בכל אופן הגעתי למקום 92 וגם קיבלתי את ההנחה המגוחכת הזו. כאילו שאני לא יכול לקפוץ למגה ספורט ולקנות נעליים טובות במחיר הרבה יותר נמוך ממה שהם יתנו לי אחרי ההנחה.

טימון1

New member
במרוץ סדום חילקו לכל משתתף

תלוש לקנית דגם מסויים של סאוקוני [איה גריד כמדומני] עד גמר המלאי כיוון שאני גר בצפון הארץ לא התכוונתי להגיע ליבואן במיוחד, קרה מקרה והזדמן לי להגיע למרכז לאחר חודשיים מיום התחרות, החלטתי לנסות את מזלי ושמתי פעמי אל היבואן, הסברתי לו את העניין והוא גילה הבנה בנושא הרבה מעבר לציפיותי: כיוון שהדגם הנקוב כבר מזמן אזל מהמלאי הוא הסכים לתת לי את סך ההנחה על דגם אחר וכך קניתי נעליים ששווין היה 470 ב270 ש"ח בלבד נ.ב בשיחה מקדימה עם היבואן הוא יעץ לי למדוד את הנעליים בחנות הקרובה למקום מגוריי ע"מ למנוע מצב שלא יהיה לו את הדגם שבחרתי וכך גם קיבלתי מושג לגבי ערכן בחנויות. בהצלחה ברכישת הנעליים

zacki

New member
אני מכיר . .. .

לפני כשבועיים ישבתי להנאתי בסאונה לאחר השחייה. פתאום אני רואה את הנעלי ההליכה של סאקוני שקיבלו בעין גדי ב- 70 ש"ח (מחיר 2 פיצות משפחתיות גדולות, פיצה אחת פטריות, השנייה חצי תירס חצי בצל)- על רגליים של איש אחר. -הוא בטח חשב בתמימותו שאלו נעלי ריצה. בכל אופן שאלתי אותו כמה הם עלו - הוא אומר לי 300 שח. כמעט התפוצצתי לו מצחוק בפרצוף מסכן הבנאדם. (נקווה שהוא לא בפורום). לאיזה פרס ציפית? אוטו? חופשה בקפריסין. זה היה ברור שהפרס יהיה הנחה. אבל באמת הנחה כזו- עדיף שלא ייתנו...

למעלה