חודש חדש, מפגש חדש

Liquid Dreams

New member
שניהם ../images/Emo45.gif!

נראה לי ששני התאריכים נוחים, בטח שבחיפה. ומשהו לכל האנשים פה- "תכלס זה מה שאני חשבתיו dralan ו 18:50 | 02/08/07 כי אחרת עד שכולם יגיעו וזה ועוד יצטרכו לצאת מוקדם כדי להספיק להגיע הביתה זה כבר לא שווה" אע, זה די מה שאנחנו, הצפוניים, עושים כל מפגש.

The Fantasy

New member
../images/Emo45.gifושני התאריכים מתאימים לי.

שמעו, אפשר גם לרדת בלב המפרץ ומשם לקחת אוטובוס לקריון, שהוא קניון ממש ממש טוב [זכה מקום ראשון בקניונים בארץ
עקף את עזריאלי], אפשר ללכת לים כמו שעידן אמר [למרות שהים מלללללללללא במדוזות], בקרית אתא למשל יש גם מלא מקומות שאפשר לשבת בהם אם תרצו, ויש גם את הקריות השניות, אבל יהיה לכם בטח סיפור להגיע עד לקריות וכל זה אז הכי טוב בחיפה שזה די מרכזי כזה. ולגבי שינה, אני יכולה שמישהו אחד יישן אצלי, לא יותר, כי פשוט אין לי מקום..יש לי בית נורא קטן ויש לי מקום בחדר רק למישהו אחד
ואני לא חושבת שחייבים שינה..שמעו גם אנחנו עושים את הנסיעה הזאת מהצפון למרכז כל פעם ואנחנו באים מוקדם בבוקר וחוזרים בערב. לא חייבים ים, כדי שלא תחזרו רטובים כמו שנועה אמרה והיא צודקת כי זה מגעיל לנסוע ברכבת רטובים לגמרי, אפשר קניון ואפשר כל מיני מקומות..לא חסרים מקומות בצפון תאמינו לי. וזהו

Liquid Dreams

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אוף, זה נמאס לשמוע תירוצים של כולכם כל הזמן. אפילו שגם הקריות וחיפה זה די רחוק לי, זה עדיף ככה מאשר לתל אביב עוד פעם.><

The Fantasy

New member
כי בהתחלה לא הבנתי מה זה ממש../images/Emo122.gif

אני יודעת שזה יישמע מפגר, אבל חשבתי שמפגשינה זה ככה:MIFGASHINA כלומר מפגש קטן
ואז קלטתי שזה שינה חחחח, ואין לי מקום לזה..אלא אם כן מישהו רוצה שאני אפתח אוהל בגינה ונישן בשקי שינה
וזה לא מומלץ באמצע קרית אתא

Shusho

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מצחיקה שכמוך

lacrimosa girl

New member
שכחת משהו-אתן לא היחידות

הרוב כאן לא גרים מ-מ-ש במרכז...we all have to make some effort to come. What about the southern ones? Thats why meeting in TA is the best dil for all of us. Yea, there will be always those live pretty far from anywhere, and i dont think that its fair to the rest of us who live abit far too.

lacrimosa girl

New member
נניח ברכבת-

65 ש"ח. באוטובוס- בערך 45 ש"ח. ואני לא ממש מהדרום, ובכ"ז זאת קריעת תחת רצינית. לכן במרכז זה טוב לכולם. הרי אם יהיה מפגש צפון נצטרך לעשות גם בי-ם, ואז גם בדרום, ובטוח גם יהיה איזה מיני מפגש באזור רחובות...בלאגנים בכללי=/ בפורום פאנפיקים מנסים כבר בערך 414 שנה לעשות מפגש בי-ם ולא יוצא. =/

The Fantasy

New member
זהו שגם לי יוצא בסביבות ה75 שקל..

בפורום HIM אנחנו כנראה עושים בירושלים מפגש, אין לי בעיה שננסה לעשות מפגש משותף שם אפילו, הבעיה היא שפה בטח הרוב יתנגדו לעשות מפגש משותף איתם..למרות שאנחנו פחות מ10 אנשים שם במפגשים.. בכל מקרה, אם לא תוכלי להגיע זה בסדר..אני לא רוצה לגרום לאפחד פה לפשוט את הרגל, ואני לא רוצה להכריח אפחד..אתם יכולים לוותר על הרעיון אם לא נוח לכולם, באמת. ואם תרצי לישון אצלי אני יכולה..הכי הרבה שאני יכולה זה אולי 2 בחדר שלי, וגם זה אומר שלא ממש נישן או שנתחבק כל הלילה XD [מקסימום תדמייני שאני תומאס]

lacrimosa girl

New member
../images/Emo6.gif

לי אישית יש איפה לישון בצפון...
אבל תודה על ההצעה! אני במקומך הייתי נזהרת מעתה והלאה...

The Cat Woman

New member
65 ש"ח רק הלוך. עדיף כבר להוציא אוטו...

ויש מצב טוב שזה יקרה אם נעשה מפגש בצפון ואז יצא לפועל מה שתכננתי (
) כמה עצוב זה שהדלק הלוך-חזור יוצא יותר זול מלסוע ברכבת הלוך-חזור
תחשבי על זה- 5 אנשים ברכב (או- נגיד לצורך העניין- 4 לשם הנוחות), תכפילי את זה ב130 ש"ח לרכבת כל אחד... זה 2 וחצי מיכלים בערך!!! (באוטו שלי לפחות)

lacrimosa girl

New member
ואו, לא חשבתי על זה בכלל...

מה דעתכם לארגן הסעה לצפון באוטו של ענבר? ~מסנג'רת את ענבר בלי לשאול אותה
~ כל אחד תורם איזה 40-50 ש"ח ויש לנו דלק, וזה יוצא פחות [תחשבו גם את הנסיעות בתוך העיר ^^]

lacrimosa girl

New member
וחוץ מזה, תחשבו איזה כיף זה יהיה

רבים על "איזה שיר שמים עכשיו" כל הנסיעה כשבצעם כולנו אוהבים את כמעט אותה מוזיקה

The Cat Woman

New member
../images/Emo6.gif זה לא מיניבוס! כולה פיג'ו 206 קטנטנה...

ואצלי באוטו אני מחליטה איזו מוזיקה שומעים
בכל מקרה, אין מה לדאוג כי זו תהיה מוזיקה טובה
כאילו דה...

lacrimosa girl

New member
אני בטוחה שאכן טובה ^^

בסדר, 4 מקומות + ענבר קטנה אחת, יש אני ואילנה, מארי וסער... עוד מישהו מהאזור? D=

The Cat Woman

New member
אמממ....

אני עדיין לא יודעת אם אני אחזור באותו יום, ככה ש... אממ... אל תבנו על זה.

למעלה