חודש חדש הגיע!

odedee

New member
חודש חדש הגיע!

ואיתו חתיכי החודש - הצביעו והשפיעו. אני מבין שבחודש הקודם קיבלתם את עצתי ובחרתם את רפי ורגה. המשיכו כך
. אין מה להגיד, הבחורים שווים. אם פותחים הימורים, המועמד המוביל הבא שלי הוא מס' 9 הנוכחי - Rusty Joiner.

גנגי

New member
רגע, חלק מהם כבר ראיתי פה!

על מי אתה עובד? רציתי חתיכים חדשים והגיעו חתיכים שחלקם כבר עשו עלינו סיבוב! טוב. היות שאני לא סובלת שרירנים, מס' 9 ירד מהפרק. מס' 8 ירד בגלל הביבי-פייס - שגבר יהיה גבר, לא תינוק. רבאק. ונשארו בגאון מס' 10, 6 ו...1.

odedee

New member
אוף, הכל צריך להסביר? ../images/Emo46.gif

החתיכים האלה זה כמו במצעד הפזמונים. מי שהקהל מצביע עבורו נשאר במצעד ועולה בדירוג. מי שאנשים מצביעים נגדו לוקח את שרה והולך הביתה. כמובן שכל זה מוסבר באותיות קטנות וגם אומרים מי בדיוק החבר'ה החדשים וכמה שבועות המובילים הקודמים היו בראש. אבל את כמובן לא קוראת אלא מסתכלת בתמונות, נכון? לא שאני מאשים אותך... 8 באמת לא משהו. אבל לגבי 9 אני לא אסבול שום חריגות מהשורה!

גנגי

New member
קח אותו לעצמך, אני מוותרת.

שרירים לא עושים לי את זה. (גם עור מרוט לא, אגב.)

Noile

New member
שווים...

הבחירה שלי זה 3, אבל לא הייתי זורקת את 4 ו-6...

גנגי

New member
סליחה, איפה טעיתי?

את לא... כאילו... את כן?!!!
חומד, אלו גברים! נכון שהם חלקים מכדי להיות גבריים, אבל...?

Nirvana0

New member
חלקים מכדי להיות גבריים...

מתה על גברים חלקים ... בשבילך צירפתי תמונה גבר גבר בכלל לא חלק אולי את מעדיפה אותו :)

גנגי

New member
לא הייתי אוהבת

גבר שצולם ככה גם אילו היה חלק. ולא, אני לא אוהבת ככה, אבל משום מה אני גם מעדיפה לבחון גבר מצידו העליון לפני התחתון ומצידו הקדמי לפני האחורי, ואפילו מצידו הפנימי לפני החיצוני. בדרך כלל מוקד המשיכה לגבי לא מתרכז באזור התחת, דווקא, בין אם שעיר או לא.

eig

New member
שאלה לידע כללי

לחתולה שלי יש משחה כזו שהיא צריכה פעם בכמה זמן ללקק וזה ממיס את הגושי שיער שיש לה בבטן אחרי שהיא מנקה את עצמה. אתם חושבים שגם מיודעינו מהתמונה מקבל מהרופא שלו משחה כזו מדיי פעם?

Noile

New member
../images/Emo5.gif

באיזה גודל הקופסא של המשחה??? ומה עם 'soft and easy'??

Nirvana0

New member
הוא לא צריך ...

היום יש דרך קלה יותר - ידועה בשמה "לייזר". ואני לא מקנאה בגבר כזה שעיר בכלל... מסכן! זה סבל אטומי נראה לי, לא?

ro99

New member
למי יש עוד הרבה ללמוד... ../images/Emo6.gif

קודם כל, ב-LGBT יש גם B...
כמוני למשל, אבל להגיד לך את האמת, את כל המצוחצחים שלך הייתי זורקת מהחלון.
אני עדיין עם Gael Garc?a Bernal.

למעלה