חודש ויסקי

Wine Guy

New member
חודש ויסקי

החלטנו לעשות חודש ויסקי בבר שלי ואנחנו חושבים על רעיונות יצירתיים שילוו את החודש. מי שיציע משהו מקורי, מגניב ואפשרי - יזכה לתהילת עולם! קדימה - רעיונות!

or83

New member
רעיון לא מקורי

בברנדי לייבררי היה שבוע כבול. ביקשת מאלט עם מעל 30PPM כבול? קיבלת עליו 20%. כלקוח הייתי שמח להיות בטעימה, רצוי עיוורת, שתחדד את ההבדל בין הפינישים השונים, במיוחד בגלנמורנג'י. אולי סדנה של אומנות הבלנד? לקחת וויסקים ומאלטים שונים ולבנות בלנד משלך. זהו.

Symbolic

New member
איפה שעבדתי

היה משחק של גלזגו ריינג'רס נגד הפועל ת"א בגביע אופ"א (לפני איזה שנתיים) בגלל שכולנו היינו אוהדי מכבי ובית"ר עשינו מבצע על הוויסקי הסקוטי בחצי מחיר, ואם גלזגו שמה גול ואתה שותה וויסקי סקוטי אתה מקבל שליש מהחבית. אה ומי שבא עם צעיף של גלזגו מקבל צ'ייסר. ומי שאוהד הפועל מקבל מכות

rustynail

New member
וויסקי....

כמובן לארגן מספר בקבוקים שאין באופן סדיר בארץ ולהציע אותם במחירים מפתים.... אפילו אפשר לדבר עם היבואנים השונים מדי פעם הם מביאים מהדורה זו או אחרת בכמות מצומצמת ראה ארדבג אולמוסט דר אני מניח שהדרכות כבר עלו בראשך..... מנות אוכל מיוחדות כמו מוס וויסקי, פרגית שהושרתה בוויסקי קפה אירי.... מזכרות וויסקי(כוסות, מאפרות, חולצות) מיתוג כל הבר ע"י מותג וויסקי.... שבועיים מהחודש לבלנדד ומאלט סקוטים שבוע אמריקאי שבוע אירי..... קוקטיילים לא סטנדרטים או גם סטנדרטים ע"ב וויסקי במהלך החודש בהצלחה!

Wine Guy

New member
נתתם לי כמה רעיונות

דברים שאנחנו עושים בינתיים: החודש מחולק ל 5 שבועות: * אירי *סקוטי בלנדד * אמריקאי + קנדי * סינגל מאלט היילנד + לאו לנד * סינגל מאלט - איים בימי שני יהיה וויסקי ב 50% הנחה (לפי הנושא של החודש) אור - רעיון שלקחתי ממה שכתבת על הברנדי ליבררי - ימי שלישי - מיני סדנאות וויסקי על הבר - במחיר סימלי, בנושא של השבוע. חוצמזה תהיה הנחה של 20% על הויסקי של אותו שבוע (לפי הנושאים) בנוסף, סיכמנו עם אגודת הויסקי הישראלית שאנחנו נהיה הבית שלהם באזור ירושלים. ב 23.12 תתקיים סדנת וויסקי שתועבר ע"י נשיא אגודת הויסקי הישראלית - יונתן ישי. יש לכם עוד רעיונות למנות מיוחדות שיתאימו לויסקי? קוקטילים זה אחלה רעיון. יש רעיונות? אגב, ויסקים מיוחדים שהבאנו בינתיים: סאנטורי 17, טולמור-דיו הריטז', סינגלטון, בלנטונס...

rustynail

New member
טואוב!

איזה סנטורי 17 אגב? איזה סינגלטון? ונשמע ממש נחמד חבל שאני לא ירושלמי...או סתם עם זמן פנוי.... יונתן ישי אחלה בחור אגב והוא בטוח יכול לשים את ידו על וויסקי מיוחד זה או אחר למענך... המלצתי הבלק בוטל 10 לא יקר מאוד מיוחד ואין בארץ.... קוקטיילים: - כותשים מעט לימונים ופלפל חריף, מנה בואמור 12 או לגנד...מסננים על 2 קוביות קרח ומגישים עם מלפפון כסטירר - מוחיטו ע"ב וויסקי מאלט עדין(גלן גרנט מאוד מוצלח) - ראסטי נייל משודרג(קאול אילה מומלץ) - Islay Blast צייסר קאול אילה צ'ייסר בואומור צ'ייסר ארדבג צ'ייסר לגבולין צ'ייסר לאפרויג כמובן שותים אחד שלוק מינרלים נחים והלאה.... - Not just another Glen! מנה גלן שקר כלשהו, שייקר קרח, חצי מנה קמפרי, חצי מנה מיץ אננס לשקשק לסנן להייבול עם קרח ולסגור בטוניק! - I smell somthing burning שייקר קרח מנה אפטר שוק אדום חצי מנה ליקר Y דש לאפרויג לסנן לכוס מרטיני - Run Forest Run שייקר קרח מנה דאבל אספרסו חצי מנה ווילד טרקי דש וודקה וניל לסנן לכוס מרטיני - Jack in the winter הייבול קרח מנה ג'ק חצי מנה קוואנטרו לסגור בקולה סטירר וקש... בהצלחה!

למעלה