חודש בחודשו

c759200

New member
חודש בחודשו

הגעתי לשלושים בבוקר נסעתי לבית הוריה כל הדרך תחושה רעה רצון פשוט להסתובב וללחוץ על דוושת הגז עד שיגמר הדלק ואו הכסף אבל אין ברירה נוסעים מגיעים הכול בטירוף של הכנות לעלייה לקבר לאזכרה מנסה למצא פינה קצת שקט קצת זמן לעצמי לא עובד זה לא מרוע פשוט כולם מדברים ומדברים חוזרים על השנה האחרונה מתחילים להבין את המסיכות שהצגנו אני והיא שידענו שהמצב נורא את הטיפולים בבית את הימים והלילות האיומים שהיו וכל מה שאתה רוצה לצעוק זה די תשתקו אני יודע אני הייתי שם מה חשבתם שבגלל שהמצב היה טוב החלטנו לשנות מגורים גן לילד שאני העזוב את העבודה לא הייתה ברירה היא כל כך רצתה להיות כמה שיותר להיות עם הילד כל כך רצתה ללבן את העינינים עם המשפחה אז טיפלנו בביית עכשיו אתם יודעים מה קרה לחסכונות לרצון לביית שנעלם לגיחות הקצרות בחגים ואירועים לא מפנים אצבע מאשימה רק למה לא אמרנו היא הייתה אישה גאה אצילה שלא רצתה ליחשושים ורחמים גם אם זה אומר שיוצאים ביום רע מהביית לאירוע אחררי שלוקחים תרופות לבחילה סטרואידים ומשכחי כאבים סוף סוף עולים לקבר פעם ראשונה בחודש המקולל שיש לי הרגשת סיפוק המצבה הכיתוב הכול זה היא זה לזיכרה חודש ללא שינה ועם הרבה כאבים בשביל להגיע לרגע הזה מקווה שגם היא מרוצה לא יכול להגיד קדיש המילים נעלמות הקול נעלם רק רוצה לצאת מכאן רק שהיום הזה יגמר לחזור לריבים ולריצות אחרי בנקים רשויות בירוקרטיה שלא נגמרת אירגונים שמנסים את שיטת מצליח על אנשים שכרגע איבדו את היקר מכול הכי קשה זה החלל היא הייתה אישתי ואם בני אבל יותר מכול היא הייתה אשת סודי אשת שיחה ומנחמת אתה מוצא עצמך בנסיעות מדבא לפתע למושב הריק שמימינך אין כבר לילות הימים והלילות מתערבבים אתה מוצא עצמך בסופר מחייג מיכנית אלייה לשאול האם צריך עוד משהו ושומע את ההודעה ששמתה על דבר מותה

klik50

New member
חודש

את השלושים של בעלי היה כ,כ גדוש ועמוס כל ההכנות ,המצבה המכובדת ,הכיבוד ,הזמנת כל האנשים לגילוי המצבה והשלושים הכל היה עמוס אבל ,החודש הראשון הוא עוד חודש של עדיין לא המציאות.כן מנסים לעכל את ההגזרה את האובדן ומנסים להבין הכיצד ולמה זה קרה
הכעס על כול העולם הוא עצום .בתוספת כל הריצות עם גורמים רשויותבנקים וכדומה ... אז החודש הראשון הוא עדיין בשבילי היה בלבול עצום ,כעס ,ומנסה להבין איך זה קרה ככה בפתאומיות בלי הקדמה ,
גם היום אחרי שלושה חודשים כמעט אני עדיין מנסה להבין איך איך זה קרה ,למה ,למה נשארתי ככה בלי בעלי שהיה עימי 33 שנה ,אומרים הזמן ייעשה את שלו אבל זה תהליך ארוך מאוד
מחבקת מרחוק

השארת אותי בלי מילים

החבקת אותך בהמון אהבה ונותהת לך את הכוחות להמשיך לגדל את הבן פרי אהבתכם
ויכולה לומר שאני אומנם רווקה ועברתי אובדנים משלי
ואני אכן מבינה את החלל הזה שנשאר שחסרה לך החברה הכי יקרה של חייך
ועוטפת אותך בחיבוק ענק כי לי אין מילים מנחמות
רק לשלוח לך המון הבנה וכוחות להמשיך להיות האבא של בנך

c759200

New member
שבוע טוב

שבת הייתה אצל ההורים שלה החג אצל הוריי שיהיה לך חג שמח ושבוע טוב

למעלה