חודש בארגנטינה

chenchi

New member
חודש בארגנטינה

מנסה לדחוס טיול בין שנת לימודים אחת לאחרת, אחרי שאת המזרח די חרשתי, עלה הרעיון של ארגנטינה. והרי מערכת השיקולים- תקציב- עד 10,000 ש"ח חברה טובה שגרה בבאונוס, אצלה אשהה בערך שבועיים (במצטבר) את השבועיים האחרים הייתי רוצה לנצל היטב- מה לדעתכם הכי שווה לראות במסגרת מגבלות הזמן? האם אוכל למצוא בבואנוס שותפים לטיול? (החברה היקרה לומדת ולא פנויה לטייל איתי) בתור בוגרת המזרח, אני לא כל כך בעניין של טרקים ארוכים ושינה באוהלים ושק"ש. מעדיפה את סגנון הטרקים בהם יש גסט-האוס בסוף כל יום הליכה, זה אפשרי? אפשר להמנע מטיסות פנים ולהוזיל עלויות? אני לא מפחדת מיום באוטובוס... תודה רבה!!!

chenchi

New member
צריך גם לאסוף את המזומנים...

ישנם כל מיני אילוצי עבודה וחברות מתחתנות... מה שכן שנת הלימודים מתחילה בסוף אוקטובר, אז אולי אגלוש לאוקטובר. הבנתי שמבחינת מזג אויר עדיף כמה שיותר מאוחר, לא? ומסופיה עוד שאלה- ישנה דרך להוזיל את הטיסה לשם? לא מצאתי בפחות מ-1200$ ?

chenchi

New member
../images/Emo2.gif נראה לך???

זו חברה טובה ביותר, לא עושים דברים כאלו. חוץ מזה שאני התחייבתי לעבודה עד סוף אוגוסט, ואני חייבת לעבור דירה ב-1 לספטמבר. אבל מספיק עם השטויות, מה אתה אומר על ארגנטינה?

natyh

New member
ספטמבר

לא הרבה : הכי טוב קפיצה לפורטו איגואסו כמה שעות טובות באוטובוס יומיים שם במפלים וסיבוב בברזיל : ריו דה זאנירו , קוריטיבה ורכבת לפאראנגוה , וזהו . אופציה אחרת : הפנינצולה ואלדז העיר פורטו מדרין משם סיבוב לברילוצ'ה בחורף תראי את עוצמת הטבע או שתמשיכי מיד מפורטו מדרין למנדוזה תחצי לסנטיגו דה צילה , ותלכי לעשות קצת סקי בפורטיו . האמת תמידיש מה לעשות , השאלה היא רק מה מדבר אלייך .

chenchi

New member
אני לא בעניין של לחצות גבולות

רוצה להשאר כל התקופה בארגנטינה. לאיגאסו אני בטוח אגיע, השאלה אם אפשר לעשות את הדרך לשם או בחזרה ליותר מעניינית. יש בסביבה עוד אתרים שווים? סקי לא עושה לי את זה, כמו שאמרתי- מחפשת טראק בסגנון הנפאלי, הליכה מכפר לכפר- יש חיה כזאת?

natyh

New member
כתבתי מה יש

מצטער , עדיין אין בכוחי להפוך את ארגנטינה לנפאל על פי דרישה ..... אבל אני עובד על זה .....
וכן יש טרקים כאלה בצד הציליאני .... מה לעשות שארגנטינה כולה פמפס .... כלומר מישור עשבי לא ממש מענין .... ההריםהאנדים הם או בצילה או קרוב אליה , והיכן כבר צינתי בהודעה הקודמת .

sela v

New member
תגידי לה שתדחה את החתונה

למה את צריכה לדחות את הטיול והיא בדיוק קבעה את החתונה בעונת הטיולים?

chenchi

New member
עזוב...

היא מתחתנת רק כדי שיהיה לה תירוץ לגרור את הבעל לירח דבש בהודו.

למעלה