חודש אחרי הפרידה........

חודש אחרי הפרידה........

אז למרות שקשה ואני מתה להתקשר אליו לשמוע אותו ולהגיד לו שאני עדיין חושבת עליו, אני לא עושה את זה... אפילו לא מתקשרת מחסום... גם זה לא מגיע לו. שבועיים ראשונים - דיכאון!!!!! התקופה הכי קשה בחיי... לא לקבל את ההודעה של הבוקר טוב, לא לדבר בטלפון שעתיים לפני השינה, לא לראות אותו בסופש"ים, לא לשמוע אותו שר לי בזיוף גדול ולצחוק עליו... היה קשה אבל לאט לאט התחיל לעבור.... בשבועיים האחרונים החלטתי שזהו.. אני מתחילה לדאוג לעצמי, אף אחד לא יגרום לי להרגיש ככה ובייחוד לא הוא, שכ"כ פגע בי. תמיד אהבתי לצאת למסיבות ולהנות... הייתי מחכה כל השבוע ליום שישי רק בשביל זה.. עכשיו אני ממש מרגישה שהתחלתי לחיות ולהנות.. 3-4 מסיבות בשבוע, וודקה רד בול, בנים, אחרי כל מסיבה, מחכה לפעם הבאה.. פשוט כיף לי וטוב לי.... אבל מה... אני שותה יותר מבד"כ, וכל בחור שאני מכירה אני מספרת לו על **** המניאק ועל כמה שאני לא סומכת על אף אחד... ואחרי כל יציאה כזאת אני פשוט שוקעת בדכאון... למה אני לא מפסיקה לחשוב עליו, למה כולם צריכים לדעת מי זה ****, ומה הוא עשה לי... ולמה אני צריכה לשתות בכל יציאה בשביל להנות.......? (אני רק חזרתי מחודש בתאילנד וכל יום הייתי במסיבות... ואולי מתוך החודש הזה שתיתי ב-4 לילות סה"כ).. למה השינוי הזה.? אני לא הייתי ככה, תמיד הייתי בחורה שמחה ומאושרת בחלקה.. למה האושר שלי תלוי בבנאדם ההזוי, השקרן, הצבוע הזה?? אוווווווף אני מתה לחזור לתקופה הקודמת, הטובה יותר...

ברה

New member
גם אני הייתי שם

וגם לי זה עשה רק טוב היינו 3 שנים ביחד והשנה האחרונה הייתה פשוט הקשה שבחיים שלי כשזה התחיל חשבתי שזה יעבור, ואז עברה לה שנה עד שכמו תמיד, היה אירוע שפשוט הפיל לי את האסימון שלפעמים אהבה לא מספיקה וצריך להפרד הקשר לא היה בריא ורק עשה לי רע וגם לו.אחרי שנה של בכי דווקא בפרדה הייתי די מפוכחת אפילו לא בכיתי, באותו היום יצאתי לפאב ובחודשיים שעקבו רק יצאתי לרקוד, שתיתי עשיתי הרבה שטויות שאף פעם לא עשיתי, שהייתי צריכה לעשות- זה עשה לי טוב מצד אחד כי נזכרתי שאני שווה משהו ומצד שני נזכרתי מה זה לחיות. דברים התגלגלו ובסוף נעשתי חברה של ידיד טוב שלי (אנחנו כבר שנה ביחד אגב) ובחיים לא התייחסו אלי כל כך טוב. הקיצר לדעתי תנסי לא לנתח יותר מידי ופשוט תהני זה מה שאני עשיתי.. תמיד ניתחתי כל דבר ובאותה תקופה היו שלושה בחורים שהתקשרו נון סטופ אחד אחרי השני אני זוכרת שהחברות שלי היו צוחקות עלי אבל זה עזר לי לא לחשוב עליו ולא לחשוב עליו באותו הזמן היה הדבר הכי טוב בשבילי. אז בהצלחה את תראי שתעברי את זה

Cobe Anan

New member
קודם כל, טוב שזה מפריע לך.

זה אומר שלא נראה לך טבעי לשתות ככה, ולדבר באובססיביות עם כל בחור על האקס שפגע בך. את פצועה, זה כואב. את מנסה להסתיר את הפצע, להתעלם ממנו. אז כן, זה קשה. וכן, את עושה קצת שטויות בדרך. אבל יש לך ביקורת עצמית, את יודעת מתי הגזמת, זה מפריע לך, ואת תעשי הכל כדי להפסיק את זה. זה סימן טוב. זה אומר שאת תהיי בסדר. מקסימום- עם קצת עזרה מחברות, קצת עזרה ממסיבות, קצת עזרה מעצמך... אבל את תהיי בסדר.

../images/Emo24.gif

הרי ידוע שאלכוהול משחרר אותנו ומשכיח מחשבות לא נעימות... אמרו לי תמיד שזמן מרפא..... וכנראה זה נכון. מכירה כמה שהכל חסר פתאום. וכשיש משהו שמשכיח כמו אלכוהול קל להסחף לזה. הכי חשוב שתזכרי מי את, ואת מרגיש לך לא נכון לשתות הרבה אז אל. תמצאי את ההנאה במוזיקה, בריקוד, באטרף הזה שנכנסים אליו כששומעים איזה שיר שממממששש אוהבים במועדון. מהאדרנלין של הערב, הבנים וכל השאר. תנסי לא לחשוב........ אני הייתי כועסת על עצמי כל פעם שהיה עולה במחשבות.... ופשוט מונעת מעצמי לחשוב, להזיל דמעה בכלל. זה קשה כ"כ! אני מבינה. אבל את חייבת את זה לעצמך. את כבר בדרך הנכונה, החלטת לעצמך שאין סיבה להיות עצובה ולבזבז בריאות על הבחור. חכי. הכל יסתדר ויבוא. העיקר.... שוב. שלא תשכחי מי את. האושר לא תלוי בו, זה משהו שהיית רגילה אליו והיה לך טוב איתו. אבל כשתמצאי מישהו אחר, שירגש אותך תראי איך המחשבות יפחיתו. האושר מתחיל קודם כל מאיך את מתעוררת בבוקר. באיזו גישה את יוצאת מהמיטה.

אלכוהול לא משכיח כלום

הוא פשוט דוחק את הזכרון אבל כל מי ששתה כדי לשכוח יכול להעיד שכל הזכרונות חזרו אליו וכל הדיכאון חזר בערב או למחרת בבוקר ולגבי השאר אני יודע שאצלי לפחות אלכוהול רק מגביר את התחושה שאני נמצא בה אם אני בדכאון זה יגביר לי את הדיכאון

RVD18

New member
הזמן יעשה את שלו

זה טבעי לגמרי. אל תדאגי, זה רק לוקח זמן... את תחזרי להיות שמחה ומאושרת.

אני אגיד לך מה אני חושב

אני עברתי תקופה יותר ארוכה מחודש של שתייה יציאות אבל בואי אני אגלה לך סוד זה בריחה מהמציאות זה לברוח ממשהו שנמצא לך בתוך הראש והוא לא נעלם הוא רק יחכה לסיום המסיבה במקרה הרע או למחרת בבוקר במקרה הטובהשתייה אפילו עושה את זה יותר גרוע עצה שלי אלייך תני לזמן לעשות את שלו ובינתיים תנסי להזכר בכל הרע שהיה לך איתו ותדעי שום דבר בעולם לא שווה שתהי עצובה תני חיוך כי הכל לטובה רק עכשיו את לא יכולה לראות את זה

pardoi

New member
חודש אחרי הפרידה

וכבר יוצאת? סחתן עלייך..אני לא הייתי מסוגלת לחשוב על זה במשך כמה חודשים טובים.. גם השם שלו עלה בכל שיחה ועם אנשים שבקושי מכירים אותי... היה לי נורא שה..ולפעמים נראה לי כאילו רק עשיו..שנה אחרי התגברתי... אני סירבתי לצאת ובטח לשתות אבל אני מבינה אותך לגמרי..תנסי להתמסר למוסיקה..זה אפשרי בהחלט גם בלי אלכוהול.. בכל אופן אני גאה בך על ההתמודדות שלך עם הפרידה..כל הכבוד... והקלישאה שהכי שנאתי לשמוע התבררה כנכונה-תני לזמן לעשות את שלו... בהצלחה

למה?

סליחה שאני נדחפת ככה, אבל אני באמת לא מצליחה להבין למה אתן לוקחות את זה כל כך קשה. למה אי אפשר פשוט לזרום הלאה ולהנות ממה שיש לחיים להציע? למה צריך להיתקע על בן-אדם אחד שממילא לא יצא איתו כלום?

pardoi

New member
את ממש צודקת

לא הייתי מסוגלת להסתכל על גבר אחר..לא יודע למה.... הוא היה האהבה הראשונה שלי...היתה לנו אהבה מדהימה. במשך 8 חודשים.. בסופו של דבר הוא נישק מישהי אחרת.. לקחתי את זה ממש קשה.. הלוואי ולא (אגב...את ממש לא נדחפת)

../images/Emo24.gif אהבה אהבה אהבה ../images/Emo221.gif

למען האמת, נמאס לי מאהבה. נמאס לי אפילו לשמוע את המילה, אהבה גדולה. נמאס לי מהמצב הקיומי/נפשי הזה שמכונה אהבה, לא רוצה להיות בו, לא מחפשת מישהו לקשור אותו איתי. נמאס לי מהכבדות שהיא מביאה, מהתהיות, מהתלות, מההמתנה, מהגעגוע, מההתפשרויות...

pardoi

New member
לי לא נמאס בכלל

אבל אל תשכחי...ואת זה אני אומרת קבל עם ופורום...עם כל הכאב..זה היה שווה את זה... אם**** (אני לא ארשום את המילה אבל הבנת בטח) מספקת אותך בכל הבחינות..אז כמה שהיייתי מעדיפה (והייתי מעדיפה ) לוותר על הכאב...אני לא חושבת שחבל שהכרתי אותו ואת שאר הדברים האלה. ואני בטוחה שיגיע אחד יותר טוב... ועם כל ה-"הכבדות שהיא מביאה, מהתהיות, מהתלות, מההמתנה, מהגעגוע, מההתפשרויות... " זה תלוי בזוגיות...

חוויתי אהבה פעם אחת יותר מדי

ובשבילי זה כבר לא שווה את זה. יזיזות לא מספקת אותי מכל הבחינות, היא מספקת אותי מבחינה מאוד מסויימת. לכל השאר אני לא מרגישה שאני זקוקה כרגע. אגב, אני לא מצטערת על האהבות שהיו לי, להפך. אני שמחה כי הן פקחו לי את העיניים. למדתי הכי טוב מהניסיון...

pardoi

New member
ושוב אני מסכימה

הפעם רק בחלק האחרון.... אין דבר כזה (לעניות דעתי) לחוות אהבה פעם אחת יותר מידיי..יכול מאוד להיות שאת לא בשלה לאהבה חדשה כרגע...וזה כמו שהיה לי בתקופה האחרונה...רק שאני לא הייתי בשלה כמעט לכלום...

חברים ../images/Emo24.gif

תודה רבה על התגובות החמות!
אני באמת מקווה שיעבור לי מהר, ובאמת שאני מרוצה מאיך שאני מתמודדת עם הפרידה.. אני חזקה, לא נשברת, אבל עדיין קשה לי מאוד, עדיין כל שניה שחולפת אני חושבת עליו... אבל מקווה שיעבור.. מתישהו...

L y c a n

New member
אז ברור שתחשבי עליו

זה לא שאפשר לעשות DELETE, וגם אם היה אפשר.. לא צריך למחוק.. זה פשוט יעבור.. אין תרופה טובה מהזמן, יהיה בסדר

למעלה