חודשיים

shayrok

New member
חודשיים

אז ככה, חודשיים זה המון זמן במוש-גיי-נו אשמח לרעיונות איך לחגוג תודה

גלעד יא

New member
מזל טוב ../images/Emo140.gif

בתור מישהו שנמצא בזוגיות כבר למעלה מחמישה חודשים, הנה מקבץ רעיונות לא רע לחגיגה:
ארוחה רומנטית במסעדה. תחשוב על הסצינה ביפיפיה והיחפן...
ארוחה רומנטית שאתה בישלת. עוד יותר נחשב.
מסאז'. גם אם אתה לא יודע כל כך איך זה עובד, תקנה קרם גוף פשוט, ותתחיל לעסות לו את הגוף. זה גם נעים וגם מחרמן...
הצגה/סרט. תפתיע אותו בזוג כרטיסים להצגה/סרט שאתה יודע שהוא מת לראות
תכין משהו בעצמך. תכתוב שיר, תדביק מקלות ארטיקים, לא משנה, כל עוד עשית זאת בזוג ידיך.
פרחים. באנאלי, אבל עובד! מקווה שעזרתי, וברוך הבא לפורום

shayrok

New member
בחודש חגגנו

בקומה 49 בעזריאלי, בארוחה רומנטית בטירוף, הוא בחר.... עכשיו תורי, ואני לא טוב בזה

Gal-Mo0D

New member
יש לי ../images/Emo70.gif יש לי ../images/Emo70.gif

תזמין אותו אליך לדירה (או לדירה שלו, אבל שיהיה לך זמן להתכונן שם לבד!), תסגור את כל האורות ותכין שביל ארוך של נרות שיובילו לחדר השינה שם תגיש לו ארוחה שהכנת (או שקנית...) על המיטה (רצוי לאכול בלבוש מינימלי) ולאחר האוכל - קינוח (If you know what I mean!). (אני מקווה שלא ימחקו את ההודעה על עודף תוכן מיני)

לירונר

New member
לזה אתה קורא עודף תוכן מיני../images/Emo35.gif

יש לך עוד הרבה מה ללמוד

לירונר

New member
תשמע.. תראה...

אני לא יכול ללמד אותך, אנשים עוד יתחילו לחשוב דברים ולהריץ רכילויות על המנהל שלהם... ואם הם חושבים שאני אצדיק את השם המוכחל שלי הם טועים

לירונר

New member
אמממ.. לא ממש ...

כי גם גלעד מנהל, וגם עליו יריצו רכילויות, ויגידו שהוא מנסה להצדיק את השם המוכחל שלו

הממממ....

אבל אתה בטח מכיר איזה מורה טוב מחדר המורים של בית הספר, לא
(לא לתפוש אותי במטאפורה, גם לי אין מושג מה אמרתי
)

לירונר

New member
היה מורה כזה...

אבל הוא עזב בשנה שעברה
הוא היה בן איזה 23-24, וממש ממש חתיך. אבל הוא לימד את תקשורת, ואני מחשבים...

hatul

New member
לאכול במיטה?

זה קוסם, אבל לא פרקטי... (קצת מלכלך) אני גם בעד שביל נרות מהדלת, אל השולחן שם מוגשת ארוחה רומנטית הייתי מוסיף שביל אל חדר האמבטיה, ושם מקיף את האמבט בנרות, עם שמנים ארומטיים באוויר, ומוסיקה חרישית (למה מצטיירת לי סצינה מתוך השיר I would do anything for love?) אחרכך אפשר ללכת רגועים למיטה, ולעסות אחד את השני עיסוי מענג אפשר גם ללכת לצימר לסוף שבוע קסום

למעלה