חודשיים לי ולה.

• פותח הנושא SpiKo
  • פורסם בתאריך

SpiKo

New member
חודשיים לי ולה.

קודם כל, תודה לכם על התגובות באשכול הקודם. מאוד עזר לי. עוד שבועיים אני וחברה שלי חודשיים ביחד. אז חשבתי לעשות לה משהו מיוחד. תארו לכם סיטואציה כזו: נפגשים בערך בשבע בערב - אורות חשוכים / מעומעמים עם נרות כתאורה. (אני מדבר על הרבה נרות. אבל לא עם הגזמה.) אומר שלום, מדברים ממש ממש קצת, ואז מושיב אותה בסלון ורואים סרט רומנטי / קומדיה-רומנטי. בתחילת הסרט, תהיה תמונה שאני אעצב במחשב יפה עם הקדשה לכבוד החודשיים, ומוזיקה מתאימה. לאחר כחצי דקה; הסרט יתחיל. רואים את הסרט מחובקים אחרי שהסרט נגמר תהיה עוד הקדשה, ז"א תודה שצפית והכל וכמה אהבתי להיות איתך בחודשיים האלו, ואח"כ המסך כבה. אחרי זה חשבתי על אוכל מסוים אבל לא יודע מה ואחרי זה מלווה אותה הביתה. *ברור שלא הכנסתי את החלק של הנשיקות והחיבוקים כי זה די ברור מאליו. אמממ אני צריך עזרה לגבי האוכל.. חשבתי לא משהו כבד.. תנו הצעות - כמה שיותר יותר טוב. ** בנות - אם חבר שלכן היה עושה לכן את זה לחודשיים. היה עושה לכן את זה? הייתן משנות? תודה לכולם על העזרה, מאוד חשוב לי. היא מישהי שאני מטורף עלייה, והיא נורא חשובה לי. תשמעו. אני יודע שזה לא ילך בדיוק ככה, אבל זו התכנית. לדעתכן יש משהו לשפר?

SpiKo

New member
אה כן ו..

!!!!!!!

זה רעיון יפה..

אבל לא ניראה לך מוגזם כל ההשקעה הזו רק לחודשיים? זה יאבד את הטעם שלו אם כל חודש תקדיש לה משהו כזה..לא כל חודש צריך לציין את מעמד הזוגיות שלכם..תן לזמן לדבר בעד עצמו. יותר מדיי השקעה זה כבר הופך ל-הנאה שולית פוחתת.

נשמע לי אחלה../images/Emo13.gif

לאוכל-לא משהו כבד. סנדווייצ'ים קטנים, כמה ירקות ופירות חתוכים. אם אתה ממש רוצה ארוחה שגם קל להכין- פסטה. קשה להרוס אותה
תהנו!

SpiKo

New member
חחחחחחח

אמממ תודה אנחנו בני 14.. זה יראה מוזר מדי שאני מבשל לחודשיים? :O

SpiKo

New member
לא יודע :O בגלל זה אני מבקש פה עזרה

אם חבר שלך היה מבשל לך פסטה / כריכים לחודשיים כשהיית בת 14? אישית מה היית חושבת?

אני חושבת שזה היה נחמד מצידו.

אבל זה היה הקשר שהיה לי אז. לא יודעת איך זה היום ואיך זה בקשר ביניכם. עברו מאז שהייתי בת 14 כמעט 14 שנים

SpiKo

New member
חחחחחחחח

אמממ אוקיי אני אנסה :] מה יקרה מקסימום? תודה =]

למעלה