חודונון קטנטון...

jessica120

New member
עונה על עצמי

1.סתם כי בא לי ואני משועממת: מה אתה אוכל עכשיו: כלום. עוד מעט אוכלת צהריים. אתה נועל נעליים עכשיו או שאתה יחף: אני נועלת קרוקס אתר אינטרנט שאתה מבקר בו הכי הרבה: פורומים תפוז-האלופה!!! club-penguin! אתר אינטרנט שאתה הכי שונא(אם יש כזה): אממ... לא נראה לי... אתה מעל גיל 14? לא אתה משתעמם מהר ובכל מצב? לפעמים איזה בית ספר אתה? ה"ס 2.האלופה(זה בעיקר לחדשים שעדיין לא ענו על חידונים אבל זה לכולם): מי הדמות שהכי אהובה עלי: ניקי מי הדמות שהכי שנואה עלי: ליאן יש דמות שפעם אהבתי ועכשיו אני לא?מי זה: ליאן דמות אהובה בעונה הראשונה: ליאן דמות שנואה בעונה הראשונה: אממ... ג'וזף דמות אהובה בעונה השניה: ניקי שמות שנואה בעונה השניה: זאביק, ליאן 3. עדיפויות: סער או תום: תום ליאן או ניקי: ניקי זאביק או דורי: את שניהם אני לא אוהבת... אבל אולי דורי.... ג'וזף או מיטל: ברור שמיטל! טובה או מילי: טובה. סיגי או מילי: ברור ש... מילי! סתםםםם בטח שסיגי!!!!! אסי או ג'וש: אממ... אסי. קארין או יעל: קארין ריטה או רני: ריטה ליאן או איציק: איציק עובד או יפית: שניהם טובים 4. יקרה או לא יקרה (צריך לכתוב עם לפי דעתכם על מקרה שכתבתי יקרה או לא): סער וניקי יהיו ביחד: אממ... נראה לי שיקרא. ג'וזף ימות: לא סער ימות: כן סער יכנס לכלא: כן ליאן תכנס לכלא: מקווה ליאן תמות: לא זאביק ימות: לא מילי ותום יהיו ביחד: לא סיגי תחזור לחיות: כן!!!!! מיכל (סיגי) אמרה שהיא תחזור לחיות בראיון שעשו לה בחדר הלבשה (לאחר מותה). רני יחזור לראות: אממ... כן דורי יתוודע שהוא זה שרצח את סיגי: זה חייב להתגלות איכשיהו לא??? כן! דורי ימות: לאאאא אסי וקארין (ויקי) יהיו ביחד: לאאאאאאאאא תום יתאבד: לא. אךךךך אני עצובה
היום עזבנו את מורתנו ביסודי.... וכולם התחילו לבכות....
אויייי זה ממש עצוב!!! אני עד עכשיו בוכה!

הדרוללה

New member
עונה -

מה אתה אוכל עכשיו: עונה על השאלון הזה ושומעת מוזיקה אתה נועל נעליים עכשיו או שאתה יחף: יחפה... חםם לי!!! אתר אינטרנט שאתה מבקר בו הכי הרבה:אממ פורומים בתפוזז אתר אינטרנט שאתה הכי שונא(אם יש כזה): לא עולה לי אחד כזה עכשיו. אתה מעל גיל 14? כןן אתה משתעמם מהר ובכל מצב? מהר כןן לא בכל מצב איזה בית ספר אתה?מוטה גור- עולה לתיכון!! האלופה- מי הדמות שהכי אהובה עלי: אוסקר ועובד... מי הדמות שהכי שנואה עלי: ליאן וג'וש אהה וגם דוד! יש דמות שפעם אהבתי ועכשיו אני לא?מי זה: זאביק דמות אהובה בעונה הראשונה: עדיין אוסקר.. הוא קורעעע דמות שנואה בעונה הראשונה: אממ...איגור ( ככה קראו לו בעונה הראשונה או עכשיו ?) דמות אהובה בעונה השניה: כמו השאלה הראשונה למעלה.. דמות שנואה בעונה השניה: כמו השאלה השניה =/ עדיפויות: - סער או תום: סעער ליאן או ניקי: ניקי זאביק או דורי: זאביק ג'וזף או מיטל:מיטל טובה או מילי: טובה סיגי או מילי: סיגי!!! אסי או ג'וש: אסי -בעע ג'וש קארין או יעל: יעלוש! ריטה או רני:ריטה רני שחקן גרועעע ליאן או איציק: איציק! עובד או יפית: עובד קורררע יקרה או לא יקרה סער וניקי יהיו ביחד: מקווה שלא .ג'וזף ימות: לא סער ימות: כן סער יכנסס לכלא: לא ליאן תכנס לכלא:מקווה ליאן תמות: לא זאביק ימות: זאביק ימות?! מילי ותום יהיו ביחד:בעע לאא! ועוד ספווילר שמעתי שיש תמונה שמילי עם שמלת כלה מתחתנת עם דורי סיגי תחזור לחיות:לאא אבל (ספוווילר!!) בטי מטלנובלה בע"מ תהיה אחותה או משו... רני יחזור לראות: כןן חייבים אחרת לא היו אומרים שאולי אין טעם לניתוח דורי יתוודע שהוא זה שרצח את סיגי: זה חייב להתגלות איכשיהו לא??? אממ בטח בגלל המצפון דורי ימות: לא אסי וקארין (ויקי) יהיו ביחד: כןןןןן תום יתאבד:כן

mika95

New member
עונה../images/Emo221.gif

מה אתה אוכל עכשיו: אתה נועל נעליים עכשיו או שאתה יחף:יחפה... אתר אינטרנט שאתה מבקר בו הכי הרבה: תפוז
אתר אינטרנט שאתה הכי שונא(אם יש כזה): מומו הפרה
אתה מעל גיל 14?לא
אתה משתעמם מהר ובכל מצב? לא..,לא נראה לי איזה בית ספר אתה?
2.האלופה(זה בעיקר לחדשים שעדיין לא ענו על חידונים אבל זה לכולם): מי הדמות שהכי אהובה עלי: תום...,כי הוא הכי דומה לי
מי הדמות שהכי שנואה עלי: ליאן
,מתחילת העונה הראשונה ועד לסוף העונה השנייה!. יש דמות שפעם אהבתי ועכשיו אני לא?מי זה: סיגי
,עכשיו לא כי היא לא נמצאת
דמות אהובה בעונה הראשונה:דריה ומיטל
דמות שנואה בעונה הראשונה: ליאן
דמות אהובה בעונה השניה: תום שמות שנואה בעונה השניה: ליאן 3. עדיפויות: סער או תום:תום
ליאן או ניקי:ניקי
זאביק או דורי: דורי,כי הוא הרבה יותר מורכב ומעניין
ג'וזף או מיטל: מיטל
טובה או מילי: טובה
סיגי או מילי: סיגי
אסי או ג'וש: אסי,רק בגלל שאני שונאת את ג'וש
קארין או יעל:יעל
,למרות שאני גם מאוד אוהבת את קארין
ריטה או רני:ריטה ליאן או איציק: איציק
עובד או יפית:שניהם ביחד זה שילוב מנצח
4. יקרה או לא יקרה (צריך לכתוב עם לפי דעתכם על מקרה שכתבתי יקרה או לא): סער וניקי יהיו ביחד: נראה לי שיקרה (לצערי הרב) ג'וזף ימות: כן (הלוואי
) סער ימות:לא סער יכנס לכלא:רק לזמן קצר ליאן תכנס לכלא: כן!,כן!,כן!, הלוואי
ליאן תמות:עוד יותר טוב!
זאביק ימות: לא. מילי ותום יהיו ביחד: לא סיגי תחזור לחיות: לא נראה לי שזה יקרה,אבל הלואי שזה יקרה,כי המוות של סיגי זאת אחת מהטעויות הכי נוראיות בסדרה!
רני יחזור לראות:לא... דורי יתוודע שהוא זה שרצח את סיגי:כן דורי ימות:לא אסי וקארין (ויקי) יהיו ביחד:כן תום יתאבד:אולי הוא ינסה אבל הוא לא..,בכלל יש לי איזה הימור קטן שהוא יהיהב עם יעל..

למעלה