חודונון קטנטון...

jessica120

New member
חודונון קטנטון...

כדאי לענות: 1.סתם כי בא לי ואני משועממת: מה אתה אוכל עכשיו: אתה נועל נעליים עכשיו או שאתה יחף: אתר אינטרנט שאתה מבקר בו הכי הרבה: אתר אינטרנט שאתה הכי שונא(אם יש כזה): אתה מעל גיל 14? אתה משתעמם מהר ובכל מצב? איזה בית ספר אתה? 2.האלופה(זה בעיקר לחדשים שעדיין לא ענו על חידונים אבל זה לכולם): מי הדמות שהכי אהובה עלי: מי הדמות שהכי שנואה עלי: יש דמות שפעם אהבתי ועכשיו אני לא?מי זה: דמות אהובה בעונה הראשונה: דמות שנואה בעונה הראשונה: דמות אהובה בעונה השניה: שמות שנואה בעונה השניה: 3. עדיפויות: סער או תום: ליאן או ניקי: זאביק או דורי: ג'וזף או מיטל: טובה או מילי: סיגי או מילי: אסי או ג'וש: קארין או יעל: ריטה או רני: ליאן או איציק: עובד או יפית: 4. יקרה או לא יקרה (צריך לכתוב עם לפי דעתכם על מקרה שכתבתי יקרה או לא): סער וניקי יהיו ביחד: ג'וזף ימות: סער ימות: סער יכנס לכלא: ליאן תכנס לכלא: ליאן תמות: זאביק ימות: מילי ותום יהיו ביחד: סיגי תחזור לחיות: רני יחזור לראות: דורי יתוודע שהוא זה שרצח את סיגי: דורי ימות: אסי וקארין (ויקי) יהיו ביחד: תום יתאבד: זהווו אין לי כוווח יותר....... תענו בהמוניכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני../images/Emo8.gif

1.מה אתה אוכל עכשיו: לא אוכלת. אתה נועל נעליים עכשיו או שאתה יחף: נועלת נעליים, אני תכף הולכת.. אתר אינטרנט שאתה מבקר בו הכי הרבה: פורומים בעיקר.. אז תפוז.. אתר אינטרנט שאתה הכי שונא(אם יש כזה): אין אתה מעל גיל 14? בת 14 ו3 חודשים אתה משתעמם מהר ובכל מצב? בערך איזה בית ספר אתה? חטיבה 2.האלופה(זה בעיקר לחדשים שעדיין לא ענו על חידונים אבל זה לכולם): מי הדמות שהכי אהובה עלי: סער.. אבל יש עוד עוד כמה שאני אוהבת.. מי הדמות שהכי שנואה עלי: ניקי, דורי, זאביק.. בעיקר ניקי... יש דמות שפעם אהבתי ועכשיו אני לא?מי זה: אין דמות אהובה בעונה הראשונה: מיטל דמות שנואה בעונה הראשונה: אין דמות אהובה בעונה השניה: סער שמות שנואה בעונה השניה: ניקי 3. עדיפויות: סער או תום: סער ליאן או ניקי: ליאן זאביק או דורי: דורי ג'וזף או מיטל: מיטל טובה או מילי: טובה סיגי או מילי: סיגי אסי או ג'וש: אסי קארין או יעל: קארין ריטה או רני: ריטה ליאן או איציק: ליאן עובד או יפית: עובד 4. יקרה או לא יקרה (צריך לכתוב עם לפי דעתכם על מקרה שכתבתי יקרה או לא): סער וניקי יהיו ביחד: יכול להיות ג'וזף ימות: לא יודעת סער ימות: לא סער יכנס לכלא: אולי ליאן תכנס לכלא: אולי ליאן תמות: לא זאביק ימות: לא יודעת מילי ותום יהיו ביחד: אולי סיגי תחזור לחיות: לא רני יחזור לראות: אולי דורי יתוודע שהוא זה שרצח את סיגי: זה חייב להגלות איכשהו דורי ימות: לא אסי וקארין (ויקי) יהיו ביחד: כן תום יתאבד: לא

jessica120

New member
חחחח........

איזה קטע גמאני רציתי לענות ככה!!!! מילה אחרי מילה!!!! חחח....

khzh120

New member
את שונאת את ניקי ג'סי? ../images/Emo46.gif

למה?? טוב נו אני שונאת את ליאן
אבל אוהבת את עדי הימלבלוי

julie90

New member
יאיי איזה כיף ../images/Emo6.gif

1.סתם כי בא לי ואני משועממת: מה אתה אוכל עכשיו: כלום. אתה נועל נעליים עכשיו או שאתה יחף: נועלת כפכפים אתר אינטרנט שאתה מבקר בו הכי הרבה: ישראבלוג אתר אינטרנט שאתה הכי שונא(אם יש כזה): טיפו (?) אתה מעל גיל 14? יאפ אתה משתעמם מהר ובכל מצב? לרוב איזה בית ספר אתה? פרטי. 2.האלופה(זה בעיקר לחדשים שעדיין לא ענו על חידונים אבל זה לכולם): מי הדמות שהכי אהובה עלי: תום, סיגי (ז"ל), טובה+מיליף זאביק מי הדמות שהכי שנואה עלי: ליאן, ניקי יש דמות שפעם אהבתי ועכשיו אני לא?מי זה: אין כזאת דמות אהובה בעונה הראשונה: מיטל דמות שנואה בעונה הראשונה: ליאן דמות אהובה בעונה השניה: השאלה הזאת כבר הייתה לא? שמות שנואה בעונה השניה: ליאן (זנ לא הולך להשתנות חח) 3. עדיפויות: סער או תום: תום ליאן או ניקי: אף אחת. זאביק או דורי: זאביק!!! ג'וזף או מיטל: מיטל :) טובה או מילי: בחריה קשה. שתיהן?... סיגי או מילי: סיגוש אסי או ג'וש: אסי קארין או יעל: קארין ריטה או רני: אף אחד. ליאן או איציק: אף אחד. עובד או יפית: שניהם חח 4. יקרה או לא יקרה (צריך לכתוב עם לפי דעתכם על מקרה שכתבתי יקרה או לא): סער וניקי יהיו ביחד: לא יקרה ג'וזף ימות: לא יקרה סער ימות: יש מצב סער יכנס לכלא: יקרה ליאן תכנס לכלא: לא יקרה ליאן תמות: לא יקרה זאביק ימות: לא יקרה מילי ותום יהיו ביחד: לא יקרה!! סיגי תחזור לחיות: לא יקרה רני יחזור לראות: לא יקרה דורי יתוודע שהוא זה שרצח את סיגי: יש מצב דורי ימות: לא יקרה אסי וקארין (ויקי) יהיו ביחד: יש מצב תום יתאבד: לא יקרה

Miss Sapphire

New member
עונה.../images/Emo13.gif../images/Emo105.gif

כדאי לענות: 1.סתם כי בא לי ואני משועממת: מה אתה אוכל עכשיו: כלום. אתה נועל נעליים עכשיו או שאתה יחף: יחפה. אתר אינטרנט שאתה מבקר בו הכי הרבה: תפוז כולל כל הפורומים. אתר אינטרנט שאתה הכי שונא(אם יש כזה): לא נראה לי שיש. אתה מעל גיל 14? כן. אתה משתעמם מהר ובכל מצב? תלוי, בשיעורי תאטרון אף פעם לא משעמם, אבל בחופש מאוד. איזה בית ספר אתה? "אורט" מוצקין. 2.האלופה(זה בעיקר לחדשים שעדיין לא ענו על חידונים אבל זה לכולם): מי הדמות שהכי אהובה עלי: יעל, קארין, גולדה, תום. מי הדמות שהכי שנואה עלי: סער, ליאן. יש דמות שפעם אהבתי ועכשיו אני לא?מי זה: טובה. דמות אהובה בעונה הראשונה: האמת שבקושי ראיתי את העונה הראשונה, אבל סיגי. דמות שנואה בעונה הראשונה: סער. דמות אהובה בעונה השניה: יעל. שמות שנואה בעונה השניה: סער. [זה לא כמו בשאלה הראשונה?
] 3. עדיפויות: סער או תום: תום. ליאן או ניקי: ניקי. זאביק או דורי: דורי. ג'וזף או מיטל: מיטל. טובה או מילי: מילי. סיגי או מילי: סיגי. אסי או ג'וש: אסי. קארין או יעל: יעל.
ריטה או רני: ריטה. ליאן או איציק: איציק. עובד או יפית: עובד. 4. יקרה או לא יקרה (צריך לכתוב עם לפי דעתכם על מקרה שכתבתי יקרה או לא): סער וניקי יהיו ביחד: לא יקרה. ג'וזף ימות: לא יקרה. סער ימות: הלוואי, אבל לא נראה לי. סער יכנס לכלא: יקרה. ליאן תכנס לכלא: לא יקרה. ליאן תמות: לא יקרה. זאביק ימות: לא יקרה. מילי ותום יהיו ביחד: לא יקרה. סיגי תחזור לחיות: לא יקרה. רני יחזור לראות: אולי.
דורי יתוודע שהוא זה שרצח את סיגי: יקרה. דורי ימות: לא יקרה. אסי וקארין (ויקי) יהיו ביחד: לא יקרה. תום יתאבד: לא יקרה.

- אני -

כדאי לענות: 1.סתם כי בא לי ואני משועממת: מה אתה אוכל עכשיו:כלום,דיאטה
אתה נועל נעליים עכשיו או שאתה יחף:יחפה
אתר אינטרנט שאתה מבקר בו הכי הרבה:מייספיס ותפוז אתר אינטרנט שאתה הכי שונא(אם יש כזה):אממממ,אין לי בראש אתר שאני שונאת. מה שאני שונאת אני לא גולשת חח זהו
אתה מעל גיל 14?אני בידיוק 14
אתה משתעמם מהר ובכל מצב?אמממ אני מוצאת עיסוקים מתישהו
איזה בית ספר אתה?שז"ר בבת ים
2.האלופה(זה בעיקר לחדשים שעדיין לא ענו על חידונים אבל זה לכולם): מי הדמות שהכי אהובה עלי:יעל
מי הדמות שהכי שנואה עלי:ליאן,קארין וסער
יש דמות שפעם אהבתי ועכשיו אני לא?מי זה:אממ לא עולה לי לראש דמות כזאת...כנראה לא דמות אהובה בעונה הראשונה:מיטל
דמות שנואה בעונה הראשונה:ליאן וסער,ועד היום שתיהם שנואים עליי
דמות אהובה בעונה השניה:יעל
שמות שנואה בעונה השניה:קארין
3. עדיפויות: סער או תום:לא הוא ולא הוא
ליאן או ניק:כל אחת שהיא לא ליאן,ובכלל אני מתה על ניקי
זאביק או דורי:לא הוא ולא הוא
ג'וזף או מיטל:מיטל
איזו שאלה דפוקה
מי יגיד גו'זף?מי? טובה או מילי:טובה
סיגי או מילי:סיגי,ברור
אסי או ג'וש:אסי,ג'וש סתם מעפן! קארין או יעל:ברוווור שיעל
פוייה על קארין. ריטה או רני:לא היא ולא הוא
ליאן או איציק:איציק
עובד או יפית:שתיהם
4. יקרה או לא יקרה (צריך לכתוב עם לפי דעתכם על מקרה שכתבתי יקרה או לא): סער וניקי יהיו ביחד:יש מצב ג'וזף ימות:הלוואי סער ימות:לא יודעת,ואם כן אז לא כפ'ת לי. אבל לא יהרגו עוד מישו סער יכנס לכלא:לא דע'ת ליאן תכנס לכלא:הלוואי,שתירקב שם ליאן תמות:הלוואי זאביק ימות:לא דע'ת מילי ותום יהיו ביחד:לא נראלי סיגי תחזור לחיות:לא רני יחזור לראות:אם כן זה יהיה מה זה קיטצ'י דורי יתוודע שהוא זה שרצח את סיגי:לא דע'ת. בטח יגלו את זה לבד דורי ימות:לא דע'ת. ושוב,לא נראלי שיהרגו עוד מישו XD אסי וקארין (ויקי) יהיו ביחד:לא דע'ת ולא כפ'ת לי
תום יתאבד:לא נראלי...

עונה עונה עונה ../images/Emo98.gif../images/Emo176.gif

1.סתם כי בא לי ואני משועממת: מה אתה אוכל עכשיו: את הכוס חד פעמית ששתיתי בה מים קודם אתה נועל נעליים עכשיו או שאתה יחף: יחפה
אתר אינטרנט שאתה מבקר בו הכי הרבה: פורום שאני רשומה אליו אתר אינטרנט שאתה הכי שונא(אם יש כזה): אין אתה מעל גיל 14? אכן אתה משתעמם מהר ובכל מצב? לא איזה בית ספר אתה? חסוי
2.האלופה(זה בעיקר לחדשים שעדיין לא ענו על חידונים אבל זה לכולם): מי הדמות שהכי אהובה עלי: יעל וקארין
מי הדמות שהכי שנואה עלי: ג'וש נראה לי יש דמות שפעם אהבתי ועכשיו אני לא?מי זה: ריטה
דמות אהובה בעונה הראשונה: סיגי
דמות שנואה בעונה הראשונה: מילי דמות אהובה בעונה השניה: קארין ויעל שמות שנואה בעונה השניה: ג'וש 3. עדיפויות: סער או תום: תום ליאן או ניקי: ניקי זאביק או דורי: דורי ג'וזף או מיטל: מיטל טובה או מילי: טובה סיגי או מילי: סיגי אסי או ג'וש: אסי! קארין או יעל: ואוו קשה.. קארין ריטה או רני: רני ליאן או איציק: ליאן עובד או יפית: עובד
4. יקרה או לא יקרה (צריך לכתוב עם לפי דעתכם על מקרה שכתבתי יקרה או לא): סער וניקי יהיו ביחד:
ג'וזף ימות:
סער ימות:
סער יכנס לכלא:
ליאן תכנס לכלא:
ליאן תמות:
זאביק ימות:
מילי ותום יהיו ביחד:
סיגי תחזור לחיות:
רני יחזור לראות:
דורי יתוודע שהוא זה שרצח את סיגי:
דורי ימות:
אסי וקארין (ויקי) יהיו ביחד:
תום יתאבד:

sdavid1

New member
עונה

1.סתם כי בא לי ואני משועממת: מה אתה אוכל עכשיו:כלום
אתה נועל נעליים עכשיו או שאתה יחף:רק עם גרביים אתר אינטרנט שאתה מבקר בו הכי הרבה:הקומונה של ******** אתר אינטרנט שאתה הכי שונא(אם יש כזה):לא
אתה מעל גיל 14?כן אתה משתעמם מהר ובכל מצב?כן חח איזה בית ספר אתה?כל שהו 2.האלופה(זה בעיקר לחדשים שעדיין לא ענו על חידונים אבל זה לכולם): מי הדמות שהכי אהובה עלי:ניקי מי הדמות שהכי שנואה עלי:זאביק יש דמות שפעם אהבתי ועכשיו אני לא?מי זה:לא חח דמות אהובה בעונה הראשונה:סער דמות שנואה בעונה הראשונה:ג'וזף? דמות אהובה בעונה השניה:ניקי שמות שנואה בעונה השניה:זאביק 3. עדיפויות: סער או תום:סער ליאן או ניקי:ניקי זאביק או דורי:דורי ג'וזף או מיטל:מיטל טובה או מילי:טובה סיגי או מילי:סיגי אסי או ג'וש:אסייי קארין או יעל:קארין ריטה או רני:ריטה ליאן או איציק:ליאן עובד או יפית:עובד 4. יקרה או לא יקרה (צריך לכתוב עם לפי דעתכם על מקרה שכתבתי יקרה או לא): סער וניקי יהיו ביחד:יקרה ג'וזף ימות:לא סער ימות:לא סער יכנס לכלא:לא ליאן תכנס לכלא:כן ליאן תמות:לא זאביק ימות:לא מילי ותום יהיו ביחד:לא סיגי תחזור לחיות:לא רני יחזור לראות:כן דורי יתוודע שהוא זה שרצח את סיגי:כן דורי ימות:לא אסי וקארין (ויקי) יהיו ביחד:לא תום יתאבד:לא

danit1234

New member
באלי לענות :]

כדאי לענות: 1.סתם כי בא לי ואני משועממת: מה אתה אוכל עכשיו:כלום לשם שינוי
אתה נועל נעליים עכשיו או שאתה יחף:יחפה [אשכרה נינט!XD] אתר אינטרנט שאתה מבקר בו הכי הרבה:תפוז נראה לי אתר אינטרנט שאתה הכי שונא(אם יש כזה):לא אין במיוחד אתה מעל גיל 14?כן אתה משתעמם מהר ובכל מצב? לא בכל מצב אבל לפעמים די מהר איזה בית ספר אתה?תיכון שנה הבאה =\ 2.האלופה(זה בעיקר לחדשים שעדיין לא ענו על חידונים אבל זה לכולם): מי הדמות שהכי אהובה עלי:בתיה למען האמת XD מה באמת היא כזאת חמודה =) אממ קארין, יעל , תום ועובד נהיה ממש חמוד חח מי הדמות שהכי שנואה עלי:ג'וש יש דמות שפעם אהבתי ועכשיו אני לא?מי זה:טובה אהבתי בעונה הקודמת כשהיא חזרה היא פתאום לא הייתה קשורה כזאת ישר עם המוות של סיגי אבל עכשיו אני שוב אוהבת אותה XD[יש פיצול אישיות קל] דמות אהובה בעונה הראשונה:דריה ג'לל דמות שנואה בעונה הראשונה:מילי אולי? דמות אהובה בעונה השניה:כבר עניתי XD שמות שנואה בעונה השניה:כנ"ל 3. עדיפויות: סער או תום:קשה כי סער נהיה חמוד קל להתחבר אליו אבל נראה לי שאני אלך על תום
ליאן או ניקי:ליאן זאביק או דורי:זאביק עם הפתגמים שלו
ג'וזף או מיטל:מיטל טובה או מילי:טובה סיגי או מילי:סיגי אסי או ג'וש:אסי מה ג'וש? קארין או יעל:קשה ממ תלוי ריטה או רני:ריטה ליאן או איציק:איציק עובד או יפית:שניהם =) 4. יקרה או לא יקרה (צריך לכתוב עם לפי דעתכם על מקרה שכתבתי יקרה או לא): סער וניקי יהיו ביחד:יקרה ג'וזף ימות:לא יקרה סער ימות:לא יקרה -נראה לי
סער יכנס לכלא:לא יקרה ליאן תכנס לכלא:לא יקרה ליאן תמות:לאולי זאביק ימות:חח לא מילי ותום יהיו ביחד:לא סיגי תחזור לחיות:לא רני יחזור לראות:לא דורי יתוודע שהוא זה שרצח את סיגי:כן דורי ימות:לא אסי וקארין (ויקי) יהיו ביחד:יקרה תום יתאבד:לא יקרה

ט ל ו ש1

New member
../images/Emo26.gif

כדאי לענות: 1.סתם כי בא לי ואני משועממת: מה אתה אוכל עכשיו:כלום אתה נועל נעליים עכשיו או שאתה יחף:יחפה אתר אינטרנט שאתה מבקר בו הכי הרבה:תפוזזזז
אתר אינטרנט שאתה הכי שונא(אם יש כזה):אין כזה נראה לי אתה מעל גיל 14?כן אתה משתעמם מהר ובכל מצב?אממ לא ממש מהר איזה בית ספר אתה?אופקים בחיפה 2.האלופה(זה בעיקר לחדשים שעדיין לא ענו על חידונים אבל זה לכולם): מי הדמות שהכי אהובה עלי:אוסקר מי הדמות שהכי שנואה עלי:דורי יש דמות שפעם אהבתי ועכשיו אני לא?מי זה:ליאן דמות אהובה בעונה הראשונה:לא ראיתי דמות שנואה בעונה הראשונה:כנל דמות אהובה בעונה השניה:נוו אמרתי אוסקר שמות שנואה בעונה השניה:דורי וגם טובה ומילי, מעצבנות.. 3. עדיפויות: סער או תום:סער ליאן או ניקי:ניקי זאביק או דורי:זאביק ג'וזף או מיטל:ג'וזף, למרות שאני לא מכירה את מיטל...רק ג'וזף טובה או מילי:בעעעע..אני חייבת? סיגי או מילי:סיגייי ברור אסי או ג'וש:אממ..אסי, כי הוא כזה דפוק קארין או יעל:וואי ממש קשה, אוהבת את שתיהן. אממ קארין אני חושבת ריטה או רני:רני ליאן או איציק:איציק חחחחחח עובד או יפית:עובדד הקרועע..אבל גם יפית אחלה. 4. יקרה או לא יקרה (צריך לכתוב עם לפי דעתכם על מקרה שכתבתי יקרה או לא): סער וניקי יהיו ביחד:אין ל כוח לזה ג'וזף ימות: סער ימות: סער יכנס לכלא: ליאן תכנס לכלא: ליאן תמות: זאביק ימות: מילי ותום יהיו ביחד: סיגי תחזור לחיות: רני יחזור לראות: דורי יתוודע שהוא זה שרצח את סיגי: דורי ימות: אסי וקארין (ויקי) יהיו ביחד: תום יתאבד

adarroloz

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo47.gifעונה

1.סתם כי בא לי ואני משועממת: מה אתה אוכל עכשיו:כלום אתה נועל נעליים עכשיו או שאתה יחף:יחפה אתר אינטרנט שאתה מבקר בו הכי הרבה:תפוז אתר אינטרנט שאתה הכי שונא(אם יש כזה):יש פורום רשמי לעדי הימלבלוי? אתה מעל גיל 14?לא אתה משתעמם מהר ובכל מצב?יאפוס איזה בית ספר אתה?הייתי בריאלי,פעם,מזמן,לפני 9 ימים,כיום אני באמצע בין ריאלי לרעות(
) 2.האלופה(זה בעיקר לחדשים שעדיין לא ענו על חידונים אבל זה לכולם): מי הדמות שהכי אהובה עלי:מיטל מי הדמות שהכי שנואה עלי:ל-י-א-ן-! יש דמות שפעם אהבתי ועכשיו אני לא?מי זה:אין דמות אהובה בעונה הראשונה:מיטל
דמות שנואה בעונה הראשונה:ל-י-א-ן-! וגם ג'וזף ואיגור דמות אהובה בעונה השניה:ויקי גואטה (חחח)וטובה שמות שנואה בעונה השניה:ל-י-א-ן-! 3. עדיפויות: סער או תום:תום ליאן או ניקי:קשה..את שניהן אני שונאת..אבל ניקי זאביק או דורי:דורי ג'וזף או מיטל:תנו ליי לחשוב על זה שניה...מ=י=ט=ל=!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טובה או מילי:טובה סיגי או מילי:מילי אסי או ג'וש:אסי קארין או יעל:קארין בהפרש גדול ריטה או רני:ריטה ליאן או איציק:איציק עובד או יפית:עובד
4. יקרה או לא יקרה (צריך לכתוב עם לפי דעתכם על מקרה שכתבתי יקרה או לא): סער וניקי יהיו ביחד:לצערי כן.. ג'וזף ימות:לא סער ימות:לא סער יכנס לכלא:אולי:( ליאן תכנס לכלא:אמן אמן אמן אמן ליאן תמות:אמן אמן אמן אמן אמן אמן זאביק ימות:אולי מילי ותום יהיו ביחד:לא סיגי תחזור לחיות:לא רני יחזור לראות:אולי דורי יתוודע שהוא זה שרצח את סיגי:יאפ דורי ימות:אולי אסי וקארין (ויקי) יהיו ביחד:אמן תום יתאבד:לא

talshoosh

New member
עונה:]

מה אתה אוכל עכשיו: כלום אתה נועל נעליים עכשיו או שאתה יחף: יחפהP: אתר אינטרנט שאתה מבקר בו הכי הרבה: לא יודעת אתר אינטרנט שאתה הכי שונא(אם יש כזה): אין אתה מעל גיל 14? עוד יומיים אני בת 14:] (יום ראשון) אתה משתעמם מהר ובכל מצב? לפעמים איזה בית ספר אתה? חטיבה 2.האלופה(זה בעיקר לחדשים שעדיין לא ענו על חידונים אבל זה לכולם): מי הדמות שהכי אהובה עלי: אין מי הדמות שהכי שנואה עלי: לי יש דמות שפעם אהבתי ועכשיו אני לא?מי זה: כוח דמות אהובה בעונה הראשונה: לענות דמות שנואה בעונה הראשונה: על דמות אהובה בעונה השניה: החלק שמות שנואה בעונה השניה: הזה! 3. עדיפויות: סער או תום: ליאן או ניקי: לא יודעת.. זאביק או דורי: זאביק ג'וזף או מיטל: מיטל
טובה או מילי: טובה סיגי או מילי: סיגי:( אסי או ג'וש: אסי קארין או יעל: קארין
ריטה או רני: ריטה ליאן או איציק: ליאן עובד או יפית: שניהםם יחד3> 4. יקרה או לא יקרה (צריך לכתוב עם לפי דעתכם על מקרה שכתבתי יקרה או לא): סער וניקי יהיו ביחד: יקרה ג'וזף ימות: לא נראה לי סער ימות: לא סער יכנס לכלא: אולי ליאן תכנס לכלא: יש מצב... ליאן תמות: אולי תתאבד זאביק ימות: לא יודעת מילי ותום יהיו ביחד: מקווה שלא... סיגי תחזור לחיות: הלוואי רני יחזור לראות: אולי ואני מקווה שלא כי אחרת זה יהיה מטומטם דורי יתוודע שהוא זה שרצח את סיגי: כן.. נראה לי דורי ימות: לא נראה לי אסי וקארין (ויקי) יהיו ביחד: יכול להיות תום יתאבד: מקווה שלא

khzh120

New member
../images/Emo27.gifעונה../images/Emo37.gif

כדאי לענות: 1.סתם כי בא לי ואני משועממת: מה אתה אוכל עכשיו: אממ במבה :) אתה נועל נעליים עכשיו או שאתה יחף: גרביים... אתר אינטרנט שאתה מבקר בו הכי הרבה:האלופה , תפוז פורומים (פורום 1500 שליטה..) club penguin אתר אינטרנט שאתה הכי שונא(אם יש כזה): אממ.. אין כזה... אתה מעל גיל 14?לא... אתה משתעמם מהר ובכל מצב?בואי נאמר שצריך הרבה הרבה חשבון כדי שאני ישתעמם... איזה בית ספר אתה?ה"ס... וזה הזמן לציין ש-מחזור ס"ח אני לא אשכח אותכם ... 2.האלופה(זה בעיקר לחדשים שעדיין לא ענו על חידונים אבל זה לכולם): מי הדמות שהכי אהובה עלי: ניקי מי הדמות שהכי שנואה עלי: ליאן יש דמות שפעם אהבתי ועכשיו אני לא?מי זה: ליאן דמות אהובה בעונה הראשונה: מיטל ודריה... דמות שנואה בעונה הראשונה: ג'וזף דמות אהובה בעונה השניה: ניקי דמות שנואה בעונה השניה:זאביק 3. עדיפויות: סער או תום: תום ליאן או ניקי:ניקי זאביק או דורי: אממ שונאת את דורי אבל הכל שיהיה רק לא זאביק.. ג'וזף או מיטל: אממ מיטל
טובה או מילי: גם וגם .. אבל טובה סיגי או מילי: סיגי
אסי או ג'וש:אסי קארין או יעל:יעל ריטה או רני: ריטה ליאן או איציק:איציק הכל חוץ מליאן.. עובד או יפית:עובד :] (הוא קורע) 4. יקרה או לא יקרה (צריך לכתוב עם לפי דעתכם על מקרה שכתבתי יקרה או לא): סער וניקי יהיו ביחד:
אני מתחננת הם פשוט זוג מושלם... שני מהממים... ג'וזף ימות:
הלוואי... סער ימות:
רוצה... סער יכנס לכלא: אממ
ליאן תכנס לכלא: הלוואי
ליאן תמות: אממ הלוואי
זאביק ימות: בבקשה בבקשה חח
מילי ותום יהיו ביחד: לאאא רק לא זה
סיגי תחזור לחיות:
כןן בבקשה בבקשה
רני יחזור לראות:לא אכפת לי חח אז שהיה
דורי יתוודע שהוא זה שרצח את סיגי: שהוא חיבל באוטו הכוונה... לא הרג את סיגי במכוון הוא רצה הרוג את סער... אז
דורי ימות: שיהיה
אסי וקארין (ויקי) יהיו ביחד: אמ..
הם זוג חמוד... תום יתאבד: לאא
וואי איזה שאלון מעייף....
יאללה אני רואה את השידורים החוזרים של השבוע של האלופה... ביייי!!!

כרמלי6

New member
עונה ...

כדאי לענות: 1.סתם כי בא לי ואני משועממת: מה אתה אוכל עכשיו:כלום אתה נועל נעליים עכשיו או שאתה יחף:יחפה אתר אינטרנט שאתה מבקר בו הכי הרבה:אממ.... לא יודעת בפורומים פה וגם בפורום של האלופה בYNET אתר אינטרנט שאתה הכי שונא(אם יש כזה):אממ ... לא יודעת חח אתה מעל גיל 14?אני בגיל 14 אתה משתעמם מהר ובכל מצב?אממ.. לא תמיד תלוי במצב רוח איזה בית ספר אתה?בית ספר הכי מפגר שיש 2.האלופה(זה בעיקר לחדשים שעדיין לא ענו על חידונים אבל זה לכולם): מי הדמות שהכי אהובה עלי:תום מי הדמות שהכי שנואה עלי:ג'וזף יש דמות שפעם אהבתי ועכשיו אני לא?מי זה:אממ ... אין כזאת דמות אהובה בעונה הראשונה:תום דמות שנואה בעונה הראשונה:גם ג'וזף דמות אהובה בעונה השניה:סיגי שמות שנואה בעונה השניה:אממ ..גם דוד היא דמות שאני שונאת חח 3. עדיפויות: סער או תום:תום ליאן או ניקי:ליאן זאביק או דורי:דורי ג'וזף או מיטל:מיטל טובה או מילי:שתיהן סיגי או מילי:סיגי ברור אסי או ג'וש:אסי קארין או יעל:שתיהן ריטה או רני:ריטה ליאן או איציק:ליאן עובד או יפית:גם וגם חח 4. יקרה או לא יקרה (צריך לכתוב עם לפי דעתכם על מקרה שכתבתי יקרה או לא): סער וניקי יהיו ביחד:יקרה אלה השמועות ג'וזף ימות:יקרה סער ימות:לא סער יכנס לכלא:לא ליאן תכנס לכלא:לא ליאן תמות:לא זאביק ימות:לא מילי ותום יהיו ביחד:ממש לא!! סיגי תחזור לחיות:לא וחבל היא כבר מתה איך היא תחזור לחיות
רני יחזור לראות:יקרה דורי יתוודע שהוא זה שרצח את סיגי:יקרה דורי ימות:לא אסי וקארין (ויקי) יהיו ביחד:יקרה תום יתאבד:לא !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ואם כן אני לא רואה את הסידרה הזאת יותר!!

נטלילה99

New member
עונהההה

1.סתם כי בא לי ואני משועממת: מה אתה אוכל עכשיו: כלום אתה נועל נעליים עכשיו או שאתה יחף: יחפה אתר אינטרנט שאתה מבקר בו הכי הרבה: משתנה אתר אינטרנט שאתה הכי שונא(אם יש כזה): אין אתה מעל גיל 14? כן אתה משתעמם מהר ובכל מצב? מהר כן לא בכול מצב איזה בית ספר אתה? חסוי :) 2.האלופה(זה בעיקר לחדשים שעדיין לא ענו על חידונים אבל זה לכולם): מי הדמות שהכי אהובה עלי: מיטל האגדית!!!!!!!!!
מי הדמות שהכי שנואה עלי: ליאן גגגררררררררררררררררררררר יש דמות שפעם אהבתי ועכשיו אני לא?מי זה: ממממ טובה אני פחות אוהבת העונה ואהבתי את סער עונה שעברה בסוף כשהתאהב במיטל הוא היה חמודי! עכשיו שוב הוא יוצא עם כול כונפה דמות אהובה בעונה הראשונה: מיטלללללללללללללל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דמות שנואה בעונה הראשונה: ליאןןןןןןןןןןןןןןןן וג'וזף דמות אהובה בעונה השניה: חחח בתיה? :) גם יעל חמודה שמות שנואה בעונה השניה: ליאן ליאן ליאן בעעע וגם ניקי מעצבנת 3. עדיפויות: סער או תום: סער :) ליאן או ניקי: לא זאת ולא זאת 2 כונפות זאביק או דורי: דורי ג'וזף או מיטל: מממ בואו נחשוב.... מיטל????????? טובה או מילי: טובה סיגי או מילי: סיגי למרות שהיא יותר מדי גודי גודי אסי או ג'וש: אסי קארין או יעל: יעל ריטה או רני: ריטה (רק בגלל שמייקל משחק כול כך גרוע) ליאן או איציק: איציק (כול מה שהוא לא ליאן) עובד או יפית: שניהם חמודים! 4. יקרה או לא יקרה (צריך לכתוב עם לפי דעתכם על מקרה שכתבתי יקרה או לא): סער וניקי יהיו ביחד: יקרה אבל לא יישארו ביחד אחרת הוט שרופים אצלי ג'וזף ימות: אמן סער ימות: לא סער יכנס לכלא: לקצת זמן ליאן תכנס לכלא: אמן ושתירקב שם ליאן תמות: אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן זאביק ימות: לא 'דעת ולא אכפת לי מילי ותום יהיו ביחד: לא נראה לי סיגי תחזור לחיות: לא רני יחזור לראות: למי אכפת? דורי יתוודע שהוא זה שרצח את סיגי: נראה לי שכן דורי ימות: נראה לי שהוא יתאבד אסי וקארין (ויקי) יהיו ביחד: נראה לי שכן תום יתאבד: לא....

למעלה