חוג שחיית תינוקות

חוג שחיית תינוקות

היי, הבן שלי בן כמעט שנה ואנחנו משתתפים כרגע בחוג שחיית תינוקות ועוברים בקרוב לשכונת אם המושבות הותיקה. אשמח להמלצה על חוג כזה באיזור ואם אפשר לציין עלות, מס' ילדים בקב', טלפון של המקום, עד כמה המקום מקפיד על סטריליות. למשל, בבריכה שהיינו עד כה, זו בריכה שיקומית ולכן בכל פעם שהיה מקרה "קקי" בבריכה, הוציאו אותנו, נתנו מכת כלור ל- 24 שעות ופיצו אותנו על השיעור. לא מאמינה שיש עוד הרבה מקומות כאלה, אבל מקוה... תודה!

musenok

New member
שחיית תינוקות

אני יודעת שיש חוגי שחיה ב"מרום" בפארק אזורים. http://www.hoogel.co.il/activity_details.asp?activity=29661&farea=&fcat=&fage=&fcity=&fregion_type= אני אישית לא התלהבתי מהמקום - בעיקרון זה מועדון ספורט, שיש בו בריכה. הם מאוד מקפידים על ניקיון באזור בריכה - אי אפשר להכנס עם נעליים לאזור בריכה, יש מקלחת לפני. אבל במלתחות ובחדר הלבשה מאוד מגיל, כי זה גם משותף לחדרי כושר וכו. גם לא אהבתי את כל נושא אדמיניסטרטיבי. לדוגמא הינו בשיעור ניסיון, שילמתי עליו. וגם שילמתי בהמשך על 10 שיעורים. אך למחרת רציתי לבטל את 10 שיעורים, כי בסוף לא התאים לי יום, וגם לא היה להם יום חילופי. כמעט והגעתי לבית-משפט בשביל לקבל את הכסף חזרה. יש בריכת "עדן" במושב נופך - לא ממליצה בכלל, אבל בכלל. פשוט גועל נפש מה שהיה שם. אני פשוט מכירה חוגי שחייה במקומות אחרים, לכן היה לי למה להשוות. מעניין אותי לדעת לאיזו בריכה הלכתם, באיזה מקום? אני לצערי אישית מכירה חוגי שחייה טובים לתינוקות ופעוטות רק בפריפריה.

קודם כל תודה על המידע

אני בפריפריה הרחוקה... בירושלים (-: יש ליד הבית שלי את בית חולים אלין, שהוא ביח שיקומי ולכן הסטנדרטים גבוהים. אשמח אם תמליצי לי על מקומות בפריפריה שיחסית קרובים לפתח תקוה, חבל לי לותר על חוג השחיה בכלל. תודה!

למעלה