חוג קרמיקה

עיניים

New member
חוג קרמיקה

וחוג ציור, ודרמה, ודרמה יוצרת, וחוג טיסנים, וחוג ג´ודו ושעת סיפור, ושיעור שחיה, וקאראטה ועוד מאה ואחד חוגים יש להם לילדים של היום. העשרה קוראים לזה. בזמננו - היה חוג חלילית, היתה תזמורת בית הספר, חוג התעמלות אחה"צ בבית הספר, שיעורי פסנתר, מתי מעט למדו לנגן על כינור, והיה - בלט. הייתי בין המאושרים שזכו להיות בשני חוגים: נבחרתי לתזמורת בית הספר, וניגנתי על פיקולו, והשתתפתי בשיעורי הבלט. 7 שנים רקדתי בלט. תחילה במתחילים, (הייתי בת 5), כל ה"פוזיציות", כל התנועות, כמו אחיזת היד בגובה המרפק ואימונים להחזקת כף היד רפויה ועדינה, והכל לצלילים הנפלאים שהפיקה האשה המבוגרת שישבה ליד הפסנתר וליוותה את תנועותינו. אחר כך עברתי למתקדמים, שם התחלתי לרקוד על "נעלי שפיץ". שעה וחצי בכל פעם - על קצות האצבעות (ממש קצות האצבעות - אוףףף, בכמה שכבות של צמר גפן הייתי מרפדת אותן),,, אחת לשנה היינו מופיעים בהצגת ערב בבית הקולנוע הגדול שבעיר, שהיו בו למעלה מ-500 מקומות ישיבה (כולל היציע וה"תאים"), במופע בלט מדהים, עם כל התלבושות. עד לפני 7 שנים עוד היו נעלי הבלרינה עם ה"שפיץ" ברשותי,,,,,

עיניים

New member
Pas de chat

התכוונת כנראה,,,, פעם היתה זו שאלת המיליון,,,,

רוצה להיות מליונר../images/Emo140.gif

´פה דה דה´ - צעד לשניים. ´פה דה שה´ - צעדי חתול. והתשובות, עיניים, באדיבותה, של גרושתי שתחייה. רקדנית "הבלט הקלאסי הישראלי" לשעבר. ביקשה, לא להזכיר את ברטה ימפולסקי, את הלל מרקמן, כן. אופסס...אי אפשר לסמוך עלי. כמו כן, ביקשה להזכיר את מורתה הנוסטלגית, גרטרוד קראוס, ואת הנריק נוימן. את הסטודיו, האפלולי, ברחוב דיזנגוף , שם בילתה את ילדותה ואת נעוריה. ואני שואל אתכם, מורי ורבותי. איך לקרוא לבעלה, בעלה, של אשתי לשעבר. אני קורא לו "גיסי", שלא בפניו. שאלת מליון הדולר, האמיתית !

למעלה