חוג קרטה!
דודו הולך כבר כמעט שנה לחוג קרטה , הוא אוהב את החוג אוהב את האימונים והוא די טוב (בתחרות האחרונה קיבל מקום שני והיה הכי צעיר) אלא מה... עכשיו בחופש הוא לא עובד עם הקבוצה הרגילה שלו אלא ריכזו את כל הקבוצות למועדון המרכזי=הרבה ילדים פחות יחס אישי, והם היתחילו לעבוד קצת יותר ביסודיות על תרגילים לקרבות
, כך שתהליך שהיתחיל לפני כן מתחזק עכשיו , ואנחנו שומעים פתאום מהחדר אוּווווו מכה ובן מתחיל לבכות... (ממש ככה לימדו אותו). אני יודעת שבן עלול להיות מרגיז מאוד (גם אני לעיתים קרובות מדגדגות לי כפות הידיים) אבל אנחנו לא מסכימים שדודו ירביץ לו ובטח לא רוצים שהוא יפתח את מיומנות הקרבות שלו בבית ועל ילדים שאינם מתאמנים... אז הודענו לו (אחרי התרעות) שבשיעור הבא (לפחות בחלקו) הוא יושב מתבונן ולא מתאמן , כי הוא צריך ללמוד שקרטה זה לא בשביל להרביץ , להפך מדובר על המון שליטה על הגוף, המון רוגע... (ועובדים איתם הרבה על הנושאים הללו), אבל אני מחפשת דרכים קצת יותר מקוריות להסביר לו את זה - מה גם שככה בעצם הענשתי אותו.... ואני לא ממש בטוחה שככה זה ייפתר. ניסינו לשאול אותו מה לעשות , אבל הוא ממש לא יודע והוא מבין שזה לא בסדר שהוא מרביץ ככה! אני חייבת לציין שלמרות שהייתה לדודו בעית אלימות בגיל 3-2 שנים , הוא ילד לא אלים! (גם לא בגן) הוא מחזיר כשמתחילים איתו (ובן... בן תמיד מתחיל , עם כווווולם).
דודו הולך כבר כמעט שנה לחוג קרטה , הוא אוהב את החוג אוהב את האימונים והוא די טוב (בתחרות האחרונה קיבל מקום שני והיה הכי צעיר) אלא מה... עכשיו בחופש הוא לא עובד עם הקבוצה הרגילה שלו אלא ריכזו את כל הקבוצות למועדון המרכזי=הרבה ילדים פחות יחס אישי, והם היתחילו לעבוד קצת יותר ביסודיות על תרגילים לקרבות