חוג קונג פו

tiger claws

New member
חוג קונג פו

שלום , אני לומד במרכז אביחי קונג פו בסגנון "הונג גאר" אבל המקום הולך להיסגר ע"י עיריית חיפה. אם תוכלו לתת לי כתובת של מקום אחר חוץ מהבי"ס של אלדן פרידמן שמלמד הונג גאר בחיפה,זה יעזור לי מאוד.

sansara

New member
מוזמן

אינני מלמד הונג גאר, אבל אתה מוזמן להתנסות בשיעור נסיון בטכניון.יום שני 19.00 עד 20.15

וין צ'ון

בכרמל- קבוצת מתחילים חדשה. מוזמן להיכנס לאתר, ולהתקשר לגבי פרטים. אבל זה לא דומה בכלל להונג-גאר. נועם 052-4327040

ננדין

New member
למה העירייה סוגרת לכם את המכון?

התייעצתה עם מורה שלך לגבי מקום אחר להתאמן שדומה למה שהתאמנתה אצלו?

tiger claws

New member
אני אסביר לכם

קודם כל אני מודה לכם שאתם ממליצים לי על חוגי קונג פו אחרים , אבל אני רוצה להתמקד דווקא בסגנון הזה (הונג גאר)- לא יודע להסביר למה. דבר שני , עיריית חיפה מתכננת לתת לנו צו פינוי עד סוף ינואר ואינני יודע מה הסיבה לכך. אודי רענן (המאסטר של השיטה בישראל)אמר לנו שאולי יפתחו במקום אחר במקומו. בכל מקרה אני עדיין בחיפוש אחר מקומות אחרים שמלמדים (ולאו דווקא בתור עסק פרטי) ואני מקווה לברר מה הסיבה שהמרכז נסגר.

בהצלחה

מקווה שהמועדון שלכם ימשיך להיות פעיל למרות המיכשולים , אני אגב שמעתי על הונג גאר רק בהקשר שלכם , כנראה שהשיטה לא כל כך שכיחה בארץ ...

tiger claws

New member
ל"דרקון הלבן המעופף"

השיטה דווקא די נפוצה בארץ - מלמדים בירושלים,בת"א,בזכרון יעקב ונראה לי גם בחדרה(אל תשכח אותנו - מרכז אביחי ובבי"ס רעות). זה לא שהשיטה לא נפוצה בארץ אלא שלא מפרסמים כ"כ את שאר המקומות שניתן ללמוד בהם.

תודה על המידע

אגב , יש אתרים באינטרנט של השיטה בארץ ? מעניין אותי לראות ולקרוא קצת מידע על השיטה ... תודה

tiger claws

New member
סבבה ידידי

יש את האתר של המרכז עצמו שלא נגעו בו כבר 3 שנים והוא מראה רק מספר תמונות ומפרט על התבניות הבולטות בסגנון: www.avichai.co.il אתה יכול גם לחפש באינטרנט "דרכים לזרימה" שמשלב את הסגנון שלנו עם צ'וי לי פוט והנתיב האבוד של בודהא. ויש גם אתר של הסגנון באנגלית ( אבל מהונג קונג) שמפרט על הסגנון ומראה גם גלריית תמונות עם סרטון של 5 דק': www.hkhunggar.com - תהנה ואני מקווה שיונה יהב(ראש עיריית חיפה) ישנה את דעתו, למה כי אני יודע איפה הוא גר.

למעלה