חוג ניצני מדע

מצב
הנושא נעול.

אמא לי

New member
חוג ניצני מדע

חוג ניצני מדע
ביתי הופנתה לחוג ניצני מדע- פרויקט מדעי לתלמידים נבחרים (היא לא עברה את המבחן של מכון הנריאטה סולד) לומדים פיזיקה, ביוטכנולוגיה וצילום האם משהו מכיר את החוג ומה דעתכם. הבת שלי מאוד רוצה ללכת לחוג

Forum User

New member
לא מכירה אישית אך מנסה לעזור

חוג ניצני מדע
ביתי הופנתה לחוג ניצני מדע- פרויקט מדעי לתלמידים נבחרים (היא לא עברה את המבחן של מכון הנריאטה סולד) לומדים פיזיקה, ביוטכנולוגיה וצילום האם משהו מכיר את החוג ומה דעתכם. הבת שלי מאוד רוצה ללכת לחוג
לא מכירה אישית אך מנסה לעזור
האם זה החוג? אם היא מאוד רוצה ללכת לחוג, למה לא בעצם? (שואלת לא מתוך ביקורת אלא מתוך עניין, גם לנו היתה התלבטות אם לאפשר לבננו ללכת לחוג שהוא מאוד רצה בו אבל אנחנו לא היינו בטוחים לגביו) לעניות דעתי לפני ההרשמה לכל חוג צריך לשקול את הפלוסים והמינוסים: זמן הנסיעה הלוך ושוב מול הזמן שתכלס מבלים בחוג, חברת הילדים, על מה מוותרים בשביל החוג, גמישות במפגשים וכו'. הורים רבים מגבילים את מספר החוגים שילדיהם משתתפים בהם על מנת להשאיר מקום וזמן למפגשים ספונטניים עם חברים ובני משפחה.

HILLALI1

New member
אוניברסיטת תל אביב

חוג ניצני מדע
אוניברסיטת תל אביב
אם אני חושבת שזה... אז אני למדתי אסטרונומיה ואסטרופיזיקה, וקורס של פסיכולוגיה חברתית ומבוא לרפואה. זה פרויקט חינוכי באונ' תל אביב. תתקשרי לשם ותשאלי אם יש להם חוגי לימודים לילדים. אבל זה נראה לי רק לחטיבה ותיכון אם זכור לי. אבל תבדקי. זה מאוד מעניין ונחמד.

מצב
הנושא נעול.
למעלה