חוג טבחים צעירים

נחמסון

New member
חוג טבחים צעירים

אני מתחילה שבוע הבא בעז"ה חוג טבחים צעירים ואני לא יודעת מה לעשות..... ואני צריכה מתכונים פשוטים בלי בישול או אפיה אשמח אם יש לכם רעיונות..... תודה רבה רבה..!!

ניקי ב

New member
כדורי שוקולד

כדורי שוקולד - ניקי ב 100 ג' חמאה 2 כפות שוקולית 1 שוקולד חלב חצי כוס סוכר חצי כוס סוכר חום 350 ג' ביסקויטים חצי כפית נס קפה 1 כף ברנדי חצי כוס חלב - טיפה פחות קוקוס לציפוי הכדורים אופן ההכנה: לרסק את הביסקויטים להמיס את החמאה עם שוקולד החלב , לקרר מעט לערבב את כל החומרים כולל תערובת השוקולד. ליצור כדורים , לגלגל בקוקוס. לקרר

ניקי ב

New member
מילקשייק פירות מרענן

מילקשייק מרענן ניקי ב / אוכל חלבי [מצורף קובץ jpg] ו 07:36 | 27/06/06 מילקשייק פירות 2 מנות מצרכים: 150 ג' פירות חתוכים (פטל , תות , אפרסק , בננה) 3 כפות סוכר 1 כוס חלב 3 כדורי גלידה (כל גלידה שאוהבים) מצרכים: להכניס את כל החומרים לבלנדר. למזוג לכוסות גבוהות. ולהנות.... טיפ: כדאי לחתוך קוביות של פירות ולהקפיא , ככה שרוצים תמיד יש ולא תלויים בעונה.

ניקי ב

New member
סלט פירות מרענן

סלט פירות מרענןו ניקי ב / אוכל חלבי [מצורף קובץ jpg] ו 09:12 | 07/12/06 סלט פירות מרענן מצרכים: 2 חבילות תותים חתוכים 2-3 תפוזים חתוכים מיץ סחוט משני תפוזים סוכר אופן ההכנה: לערבב את הפירות, להוסיף את המיץ , סוכר לפי הטעם. להניח במקרר לכמה שעות הערות: ניתן להוסיף גזר מגורד, בננה פרוסה לעיגולים.

נחמסון../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את מתחילה חוג בשבוע הבא ולא יודעת מה לעשות?? תודי שזה מאוד מצחיק!
תקחי את הספר בישול לילדים, יש שם הרבה רעיונות גם. יש גם פורום "מבשלים עם ילדים"- יש עוד רעיונות שם. יש שיפודי פירות, שיפודי סוכריות = שוש (מדינת ישראל1) הכינה ויצא מהמם עוגת ביסקויטים וכאלו דברים

ועוד:

סירות מביצים קשות כריכונים מעוצבים עם ירקות אם יש לך אפשרות לקנות בצק סוכר אז זה תענוג שלא נגמר, הפיסול הזה.

למעלה