חוג חדש לאשר אושרי

ישככר

New member
חוג חדש לאשר אושרי

ממקורות יודעי דבר נמסר לי כי אשר אושרי שאין עוררין על כישוריו כמרקיד נפלא, פותח בשעה טובה חוג ריקודי עם חדש בנווה מונוסון בימי שני החל מתאריך 27.6.05 . בהצלחה לאשר והרבה הנאה לכולנו היודעים להעריך מדריך מוכשר ומקסים.

ישככר

New member
פרטים נוספים

ההרקדה מתחילה בשעה שמונה וחצי בהצלחה לאשר

mosbar2

New member
חוג סודי ?

נראה קצת מוזר שאין שום פירסום אחר לחוג שמתחיל מחר, מלבד הודעה זו. לא היו פליירים בהרקדות השונות,לא באתר רוקדים ולא באתר של גדי ביטון. אשר אושרי היה אמש בהרקדה החופשית בחוף ראשון ולא שמעתי שום אזכור לחוג החדש שהוא אמור לפתוח ביום שני בנווה מונסון.

e r e z 2005

New member
../images/Emo50.gifבהצלחה לאשר אושרי

מכל ה
ובאמת, אני מאחלת לו שיצליח, מגיע לו להרקיד וללמד בחוג משלו. אני מעריכה אותו כמרקיד שרוקד הרבה במעגל, רקדתי איתו והדגמתי איתו בלימוד ריקודי זוגות. הוא אחלה!!!

במידה ונכונה השמועה....

אז הרבה הצלחה לאשר. אדם חביב מאוד,חברותי ויודע להשרות אוירה נעימה. מדריך מוכשר מאוד. מומלץ

יעקב ב

New member
פרטים נוספים לאחר בירור עם אשר

החוג יפתח רק ביום שני ה 4/7/05 והשבוע יפורסם פלייר.

מצטרף לברכות......ומעדכן

ראשית : החוג לא יפתח מחר, אלא ביום שני הבא בתאריך 4/7/2005, בשעה 20:30 מדובר בחוג הקיים של אשר בבית דגן שעובר למשכנו החדש בנוה מונוסון. מאחל לאשר ולחוג הצלחה רבה.

אח.... דני, דני..

פה זה לא אמריקה. 4/7/1776 הוא יום הכרזת העצמאות של ארצות הברית ויום עצמאותה.

ישככר

New member
מזמן פה זו אמריקה

דובל'ה איפה אתה חי כבר הרבה שנים שפה זה חיקוי עלוב של אמריקה. לצערי כי יש לנו מה למכור במקום לחקות אותם. אני מניח כי אשר יציין תאריך זה מתוך כבוד לידידה הגדולה שלנו. מגיע להם נכון ???

ישככר

New member
מתכונת החוג

יש מי שיכול לתת פרטים לגבי מתכונת החוג. כלומר חלוקת הזמן בין זוגות ומעגלים או הרפרטואר וכיוצא בזה. תודה

אלק אלק

New member
../images/Emo3.gifלמה לא מספרים את האמת ../images/Emo46.gif

ממקורות יודעי דבר - נמסר לי כי אשר אושרי המרקיד שאנני מכיר אותו כלל שפותח חוג חדש בנווה מונוסון- שבאותו מקום מרקיד ויקטור גבאי המקסים והאהוב ופותח חוג חדש אלי סגל הצעיר והנהדר בתאריך 3/7/05 שאגב שניהם מרקידים יחד גם בנתניה
רק משום מה לא טורחים לספר את האמת בדבר פתיחת החוג של אשר אושרי -
שהחוג הזה שיפתח הינו חוג זמני ביותר , לחודשי הקיץ ....
. ומה הלאה ???? ממש טיפשי לפתוח חוג חדש רק לחודשיים שלושה , לא הייתי טורח לבוא לרקוד!! אני מציע לספר את האמת לאנשים ולא לרמות אותם בצורה כזאת , ככה מאבדים רוקדים.

אלק אלק

New member
../images/Emo3.gifלמה לא מספרים את האמת ../images/Emo46.gif

ממקורות יודעי דבר - נמסר לי כי אשר אושרי המרקיד שאנני מכיר אותו כלל שפותח חוג חדש בנווה מונוסון- שבאותו מקום מרקיד ויקטור גבאי המקסים והאהוב ופותח חוג חדש אלי סגל הצעיר והנהדר בתאריך 3/7/05 שאגב שניהם מרקידים יחד גם בנתניה
רק משום מה לא טורחים לספר את האמת בדבר פתיחת החוג של אשר אושרי -
שהחוג הזה שיפתח הינו חוג זמני ביותר , לחודשי הקיץ ....
. ומה הלאה ???? ממש טיפשי לפתוח חוג חדש רק לחודשיים שלושה , לא הייתי טורח לבוא לרקוד!! אני מציע לספר את האמת לאנשים ולא לרמות אותם בצורה כזאת , ככה מאבדים רוקדים.

למעלה