חוג חברתי לבני בן 17.5

x ray44

New member
חוג חברתי לבני בן 17.5

שלום לכולם, בני סובל מאפילפסיה כבר 10 שנים עקב מחלתו הוא נזקק להשגחה 24 שעות ביממה, בשל המחלה הוא אינו מצליח ליצור קשרים חברתיים עם בני גילו, בני מאד בודד ומצב הרוח שלו מושפע מאד מכך, שאלתי היא האם יש חוגים חברתיים לבני גילו החולים במחלה ששם יוכל להרגיש שייך ומטבע הדברים גם יתקבל כשווה בין שווים, אנו מתגוררים באיזור המרכז ונשמח לקבל עזרה והדרכה, דחוף ביותר! רונן

taltal48

New member
אני מציעה לך לפנות לאי"ל

אי"ל היא האגודה הישראלית לאפילפסיה והם מפעילים גם קבוצות תמיכה, אתה יכול לשאול אותם אם יש כרגע אחת כזאת ואם לא אז אפשר לבקש מהם לפתוח, אתה יכול למצוא פרטים על האגודה באתר שלהם(יש קישור לאתר למעלה בצד שמאל בצבע ירוק). יש שם גם כתובות ומספרי טלפון. אני מאחלת לכם בהצלחה, טל

x ray44

New member
תודה טל, אולי כדאי להתארגן בעצמנו?

הם מנסים לעזור בכיוון של תנועות נוער, בכל מקרה שאלתי מופנת לכל אנשי הפורום, בודאי יש מאות נערים כמו בני שנמצעים באותה בעיה אשמח לקבל הצעות בעניין הזה ובנוסף אם יש נערים שרוצים ליצור חוג חברתי אשמח לרכז את הנושא. רונן.

taltal48

New member
אני בעד

אני בטוחה שיש הרבה נערים שרוצים להיפגש עם בני נוער אחרים שיש להם אפילפסיה, לי יש סוג קל יחסית ואני גם אמורה להיות מאוזנת אבל מה שממש שמפריע לי הוא זה שאני לא רואה ולא פוגשת בני נוער עם אפילפסיה, אני יודעת שמבחינה סטטיסטית בבית הספר שלי יש עוד 4 שיש להם אפילפסיה ואני מבינה שהם בטח מעדיפים לשמור על סודיות אבל איפה הם??? אני מניחה שיהיה קשה לצור קשר עם בני הנוער האל., אני גם גרה באיזור המרכז. מה הכוונה של "מנסים לעזור בכיוון של תנועות נוער"? הם רוצים לשפר שם את היחס אל אנשים שיש להם אפילפסיה או שהם מתכוונים לפתוח תנועת נוער של ילדים על אפילפסיה?

x ray44

New member
היי טלטל, חוג חברתי לנוער חולה אפילפסיה.

באי"ל הפנו אותי ל"צופים" במטרה שבני יכנס לאחר הקבוצות שם, לטענת אי"ל ה"צופים" יותר פלורליסטים ובני יוכל להשתלב שם ביתר קלות, אולם לדעתי לבני נוער קל יותר להתמזג ולהיקשר לבני נוער הקרובים אליהם בהוויה במקרה הזה עם בעיה דומה ולהרגיש שווה בין שווים ולא שמישהו נמצא איתם בקשר בגלל שהוא חייב (מסגרת תנועתית) או בשל רחמים, אז קדימה טל הגיע השעה להתחיל לעשות בשביל עצמנו ולא לחכות לאחרים, אני מוכן להרים את הכפפה ולארגן חוג כזה לנערים/ות בין הגילאים 16- 19, אני מאמין שהורים רבים יהיו מוכנים להצטרף אלי. שמי רונן ומס' הטל'- שלי הוא 052-3605337 מי שמעוניין יצור קשר ונתחיל להריץ את הנושא קדימה,

ruthty

New member
בוקר טוב רונן יש באפשרותך

לפרט יותר לגבי מה קורה עם בנך יום טוב

x ray44

New member
שלום רות

בני כרגע נמצע בתקופת רגיעה יחסית הוא מקבל התקף פעם בחודש לערך, התחלנו להבחין שההתקף מתרחש בסביבות ה-25 בכל חודש ובעצת הרופא שלו הוא יתחיל לקחת פריזיום מ-23 בחודש וירד בהדרגה עד ה- 27 ויכול להיות שנצליח למנוע את ההתקף, אעדכן אותך במשך הזמן בקשר לכך.

ruthty

New member
../images/Emo140.gifאני מחזיקה לכם אצבעות

אני מאחלת לו שלא יהיה לו אפילו התקף אחד ושפע של בריאות שבת שלום

תראה

אני חלתי במחלה בגיל 12, אבל למדתי בבית-הספר, גם בתיכון(מיקצועי-רציתי להיות צלם), מכיוון שלצה"ל לא גייסו אותי בגלל המחלה, לכן לקחתי קורס במכללה למנהל בנושא צילום-קולנוע וטלוויזיה ותסריטאות, אחרי זה ישבתי בבית והשתעממתי, עד שגיליתי מקום עבודה שהסכים לקבל אותי בהתנדבות ושם עבדתי(ככה אני קורא לזה) במשך ארבע שנים. לפני שבועיים עזבתי לטובת מקום אחר קרוב יותר לבית, וגם תמורת כסף, כל זה היה הקדמה לתשובתי. רמת הביטחון שלי עלתה בשנה וחצי האחרונה כתוצאה מקבוצת תמיכה של האגודה הישראלית לאפילפסיה, הקבוצה מיועדת לנשים וגברים בגילאים 24-34, אבל יש גם קבוצות תמיכה להורים, ילדים, ונערים.בקבוצה שלי למשל מדברים על הכל מזוגיות, דרך עבודה ועד היחס של המשפחה והחברה למחלה. מקווה שעזרתי.

למעלה