חוג היפ-הופ

hagiti

New member
חוג היפ-הופ

שלום לכולם בעוד כשבוע יהיה במזכרת בתיה יריד חוגים בבריכה דבר שהוא מצויין לכשעצמו. רציתי לדעת האם יש עוד אנשים בין באי הפורום שהם הורים לבנות שרוקדות היפ-הופ בהדרכתו של יובל שהיו רוצים לקבל תמורה קצת יותר גבוהה בשנה הבאה לתשלום שלהם בעבור החוג. וכשאני אומרת תמורה יותר גבוה אני מתכוונת ל: * הקטנה משמעותית של קבוצת הבנות הרוקדות, נכון להיות יש 30 בנות בקבוצה - מאחר וזהו חוג של שעות הפנאי ולא לימודים לדעתי הם צריכות להנות ולבלות ולקבל יחס אישי מהמדריך וזה קצת קשה בקבוצה של 30 בנות * החדרון שלהם, קטן צפוף ומחניק, צריך לחפש פתרון יצירתי כדוגמת סטודיו סגור, אקוסטי גדול יותר.- אין הצדקה לדוחק הזה שלהן כמו כבשים. * המחיר, ואני חוזרת שוב למחיר, *רק* בחוג הזה הייתה עליה של 6.7% משנה שעברה (מ-155 ל-165 שקל) לטובת בגדים חדשים וביטוח משופר. למרות שאני לא תומכת בעליה זו ואף מתנגדת אליה, אני חושבת שמן הראוי שהמתנ"ס יפשפש בתכניו ויבדוק כייצד הוא יוצק איכות גבוהה יותר לחוג זה. (בעזרת הנקודות שהעלתי למעלה) מה אתם אומרים ? מישהו חש את אותן תחושות כמוני ? חגית

למרות שלי כבר אין ילדים בגיל הזה !

אני חושב שאין סיבה לעלות מחירים כאשר התנאים הם כאלו! לו התוספת הייתה עוזרת לדילול הקבוצות שיפור המיבנה ועוד דברים אחרים אז הייתי אומר אוקי מקובל ,אבל במקרה כזה אני לא חושב שיש עלמה לעלות מחירים אולי להוריד זה נישמע יותר טוב . זו דעתי גיא

at13

New member
החוגים במתנ"ס

קודם כל ברצוני להסכים עם דבריה של חגית, חוג אמור להיות כייף לילדים, הקבוצה אמורה להיות קטנה עד 20 ילדים ולא כך הוא בחוגי המתנ"ס שלנו במזכרת בתיה! למרבה השמחה גדל מאוד מספר הילדים במושבה, אך לצערנו אין מענה הולם בחוגי המתנ"ס! לי יש בן בכדורסל שם מספר הילדים עצום ובת רוקדת היפ הופ גם שם הקבוצה ענקית, החדר קטן, מה שלא מאפשר מתן מענה לצרכים! בנוסף עם כל הכבוד והערכהשיש לנו ליובל, לא יתכן שלא תהייה אלטנטיבה, הבנות רוקדות אצלו מספר שנים והגיע הזמן לשינוי!לכן הן מעוניינות לנסוע לרחובות ללמוד שם מחול. דבר זה מבחינתנו ההורים מצריך התארגנות לא פשוטה. באנו לגור במזכרת בתיה מתוך כוונה לאיכות חיים, בדברים האלה באה לידי ביטוי איכות החיים! חבל שהמתנ"ס אינו מסוגל לתת מענה לצרכים המשתנים של האוכלוסיה ההולכת וגדלה ובמקום לשפר ולהרחיב, מצופפים את הילדים בחוגים ולא פותחים בפניהם עוד אפשרויות!

EY119

New member
החוגים ~!!!!

מסכימה עם כל מילה רווחת ילדינו חשובה ולכן באנו למושבה שאמורה להיות קטנה אף שהפכה לעיר עם כמות תושבים שהכפילה עצמה . מה שבא לידי ביטוי בבריכה בבתי הספר בכיתות הצפופות והן בחוגים. כמו שחוג טניס או חוג אנגלית ידע ויודע לשים מגבלות מספריות עד 8 ילדים בקבוצה וכך לשמר את האיכות והמגע האישי וההתיחסות ליחיד בקבוצה .כך גם חוג היפ הופ צריך לשים לעצמו גבולות ולאפשר איכות ומתן ביטוי לכל ילד . החוג הוא פרטי ואמור להיות כייף ושמש כערך נוסף ללימוד אינו מהווה חובה- כמו בית ספר . כדי שנשמר אותו כמקום כייפי שאליו נשאף לבא יש ליחד אותו . דבר נוסף שברצוני להעלות - מדוע אנו ההורים צריכים לשלם עבור חדשים בהם יש הרבה חגים תשלום מלא!! את ההחזרים עבור חוגים אלו אין אנו מקבלים תמיד בפועל ואם לא נרשום את הילדים הרי לנו תהיה בעיה - לא ישמרו להם מקום!! בכל מקרה יצאנו אנו מופסדים!!!!!! ובאשר למחיר - לא ידוע לי שהיתה תוספת יוקר משמעותית במשק . - מדוע החוגים התייקרו ??? אם אנו ההורים נשתוק הרי לא עשינו דבר . חוגי המתנס אינם למטרת רווח אז מדוע הם יוצאים מורווים ואנו מופסדים? פתרון ומענה קל לחפש חלופות ולקחת את הילדים לרחובות או ברנר , עליינו לפתוח את הפה וליצור שינוי שלכם ל

hagiti

New member
אני חושבת שהפעם הגיע הזמן לעשות מעשה.

אני מצידי מדפיסה את התכתובות שולחת אותם אל גילה מנהלת המתנ"ס וגם אל דהן שיראה שלמרות הכל, יש עוד הרבה מה לשפר בהתנהלות של המת"ס ואני חושבת שעליכם לדבר עם חברים ולהביא לידיעתם שזה המצב וכנראה לא רק בחוג הזה - ביום שני היריד, לא לשלכוח לדבר עם גילה בעניין הזה. אני מאמינה שיהיה לה מענה את היא תראה שיש רצינות שת התושבים 2 חברות שלי כבר התארגנו עם רכבים לגבעת ברנר וגם אופציה לרוחובות. אם אתם בעניין, צרו קשר דרך אתר זה ונראה מה אפשר לעשות טוב יותר בסכום כסף של 155 ש"ל לחודש עבור חוג ריקוד היפ-הופ לילדות שלנו, או לכל חוג אחר. אל תקבלו בהכנעה את העליה במחיר, כמות הבנות והמבנה שמזכיר יותר דיר לפחות אם תשלמו במיטב כספכם, תדעו שניסיתם לקבל בעבור הכסף את החלופה הטובה ביותר יש ולא את היחידה שיש במזכרת בתיה. בברכת שבוע טוב חגיתי

מענה לפנייתך

שלום חגיתי, הפניתי את תוכן פנייתך למנהלת המתנ"ס, גב' גילה פליישר מנור שהביעה את רצונה לפגוש אותך והורים נוספים כדי לקבל הסברים. אשמח מאד אם תצרי עימה קשר באמצעות הטלפון - 9349003 -08, או במייל - [email protected]. בברכה, רונית כהן.

hagiti

New member
היי רונית, הנה התשובות של גילה

תודה רונית, גילה יצרה עימי קשר ביום ראשון האחרון ואלו התשובות שקיבלתי ומובאות כאן כפי שהבנתי אותם : **המחיר** - גילה לא הסכימה עימי על כך שהעליה של 6.7% בעלות החוג היא מוגזמת, מפני שלטענתה 4 שנים המתנ"ס לא העלה את מחירי החוגים. כנ"ל לגבי עידכון שכר למדריך ושאלתי היא, האם מדיניות העלאת מחירי חוגים מסיבה כזו לא מצדקה ישיבה מול המועצה. ואישור של מביני דבר ועניין ? ועוד משהו ששכחתי לשאול אותה ואני מקווה שהיא קוראת פורום זה: את ההנחה שנתנו לי על החוג הזול (שזה חוג ההיפ-הופ), נתנו לי על סכום של 155 ולא 165 מפני שאמרו לי ש-10 שקלים זה לביגוד וביטוח ואינו נכלל בחישובי הנחה (מה שלטענת גילה אינו נכון כלל וכלל....???) מעניין אם יש עוד אנשים שקיבלו הנחה" מעוותת זו . **המיקום** - גילה הסכימה עימי ואמרה שהיא תשקול אפשרות של השכרת מקום אחר, ובחן את האופציות שקיימות במזכרת (אם יש מישהו שחושב על מיקום חלופי אשפרי מוזמן לשתף). - -השאיפה היא שהבנות יוכלו לרקוד כמו שראוי לרקוד, עם SPACE ומרווח בין רקדנית לרקדנית **כמות הבנות** - גילה הסכימה ואמרה שתבדוק את הנושא עם יובל. **מופע הסיום** - בנושא **מועד מסיבת הסיום** - גילה הסכימה עימי לטענתי שמסיבת הסיום מתרחשת באמצע יוני, מה שאומר שאחרי מועד המסיבה אין שיעורים (וגם השיעורים שלפני המסיבה אינם שיעורים, אלא תיאום בין בנות כל אחת לפי הקבוצה שבה היא נמצאת) ובנושא **כמות הבנות על הבמה** - כל שכבה מופיעה באותו מופע, זאת אומרת שבבמה אחת יש -70 בנות בערך, חצי מהריקוד אנחנו רק מחפשים איפה הבת שלנו נמצאת על הבמה, ובמחצית השניה של הריקוד מנסים לצלם בזוית שנוכל גם לראות אותה. - הן צפופות על הבמה ולא מסוגלות לעשות תנועות ריקוד אמיתיות במרחק של 15 ס"מ אחת משניה. אימהות נוספות פנו אליי בנושא שלא העלתי והוא גביה עבור חודש ימים בחודשים ספטמבר ואוקטובר כשבממוצע יש רק 60% מהשיעורים. אני מקווה שגילה תחזור אליי בתחילת שבוע הבא עם תשובות ענייניות ואני אעדכן אתכם בהתקדמות. כל טוב חגיתי

EY119

New member
החוגים

כל הכבוד לעובדי המתנס שהם לויילים למערכת אבל אנו ההורים לא מקבלים תשובות לשאלות עיניניות למה אני צריכה לשלם מחיר מלא לחוג שחל בחודש שי בו המון חגים ? ( ראש השנה סוכות, פסח) העיקר הוא שקודם כל נירשם גם אם אין אנו יודעים מה עלות החוג או מתי הוא !! את התשובות אולי נקבל בהמשך ...... אין חוברת חוגים בה מפורטים הדברים הנ"ל . באשר להעלעת מחירים - אם המדריך מקצועי ונהדר מן הראוי שהמעסיק יצ'פר אותו ( בונוס , שכר וכו) ולא אנו ההורים . ל

למעלה