חוג הורה-ילד

טוב

New member
חוג הורה-ילד

במשפחתון של נגה מתקיים כל שבוע, ביום שלישי בבוקר, חצי שעה של חוג ג´ימבורי. החוג מועבר ע"י מישהי מקצועית, והוא בהשתתפות הורה-ילד. (זה לא כל-כך בעיה, כי המשפחתון נמצא בתוך מקום עבודתי, אז מה שנשאר זה רק לצאת מהמשרד לחצי שעה). לפני שבוע המדריכה הודיעה שהיא עוזבת, ועכשיו מחפשים אצלנו חוג חלופי זה לא חייב להיות דווקא ג´ימבורי.אני זוכרת שפעם דברו פה על איזה משהו שקשור למוזיקה. בכל מקרה, אם יש לכן הצעות לפעילות הורה-ילד מסוג זה, אני אשמח להעלות אותם לפני הנהלת הגן פה.

לאה_מ

New member
איזה רעיון נחמד!

שמשפחתון במקום העבודה עושה חוגים בהשתתפות ההורים... כמדיניות אנחנו לא מאפשרות בפורום לקבל המלצות על חוגים ספציפיים. את יכולה לשים מודעה בלוח המודעות של הפורום, וגם לשאול בפורום להיות הורים, ששם, למיטב ידיעתי, אין את המגבלה הזו. בכל מקרה, כל פעילות הורה-ילד היא כיפית ומעשירה, ולדעתי פחות חשוב התחום. יש הרבה הפעלות לילדים בהמון תחומים - התעמלות, מוסיקה (חמ"ל), בעלי חיים, יצירה... כל דבר יכול להיות נחמד לפעילות משותפת.

דסי אשר

New member
ח.מ.ל = חוג הורה ילד

כן, אני בעד חוג זה, שיש בו הרבה מאד אלמנטים מעבר למוסיקה. תנועה, מגע, קשר, שפה , מוטוריקה עדיה וגסה, וכמובן חווית המוסיקה על כל האלמנטים המרכיבים אותה, תוך חוויה שמסיקה ותנועה הם כייף אחד גדול. אפשר לכתוב למייל שלי. דסי

למעלה