חוג בית אצל גיל - התרשמות

תותח9

New member
חוג בית אצל גיל - התרשמות

הגעתי (באיחור, אמנם), לחוג הבית לבקשתו של גיל רוב הזמן, החוג התנהל בצורה עניינית, כשגולברי עקף בכישרון רב, יש להודות, את השאלות הנוקבות, ועונה ב"הצפה" של פרטים, הפניות לפרוטוקולים, הבטחות לעתיד של דברים שהיו אמורים להיעשות מזמן (כמו הטיילת מצורן לקדימה). לזכותו של מר גולברי יש לאמר שהוא ענה על השאלות, מכיר את החומר ויש לו כושר ביטוי מרשים, ו"קבלות" בנושא הסיוע האישי לכל מי שפונה אליו. בדרך כלל, התשובה לשאלות על דברים שנראים לא תקינים בעיני רוב הציבור (הכיכר, למשל) נענים בהטלת האשם על חברי המועצה הלעומתית, בעיקר על אחד מהם (נחשו מי?) אישית הייתי מודאג מהתשובה לשאלה ששאלתי, שהתייחסה לפרוזדור הירוק שבין יער אילנות, קדימה ויער קדימה. גולברי טען שכביש 561 שיעבור (חס ושלום) שם הוא מחוייב המציאות, אין לו תחליף וש"בלעדיו יהיה פקק תנועה ארוך מצורן שיתחיל ברחוב החרוב". הוא אף יצא מכליו וטען "אני לא אפגע באף עץ, אני שתלתי יותר עצים ממה שאתה שתלת, אני יודע מה אני אומר ואני שומר יותר מכולכם על הסביבה". לצערי לא קיבלתי תשובה לגבי תכניות הבניה בצפון קדימה (למרות שהובטח לי לראות תכניות אלו בפגישה לפני כמה חודשים). חבל מאוד שראש המועצה מתרתח בקלות ולא מגיב עניינית. לא נגעתי בנושא תחנות הדלק - רוח הדברים היתה ברורה. על דעתי בנושא הפרוזדור הירוק ארחיב בפוסט נפרד. לדברי גולברי, תמ"א 35 איננה מונעת הרחבת קדימה-צורן מעבר ל20,000 תושבים. אצטרך לבדוק את העניין במקומות המתאימים. לסיכום - חוג בית מרשים מאוד, משכנע - אך לא אותי.

Master Stav

New member
אאוצ'....

אמרת הרבה עכשיו ..... אשמח להבין ולקרוא יותר חומר על כביש 561... תוכל להעלות לפה את כול החומרים ( לא הפניות בבקשה ) ממש העתק והדבק ? תודה

למעלה