חוגר מי שחוגר ראשון!!!.. B-(

• פותח הנושא mmm
  • פורסם בתאריך

mmm

New member
חוגר מי שחוגר ראשון!!!.. B-(

m בשומעו רדיו(m בדרך כלל שומע לעיתים רחוקות), הוא נתקל בפרסומת לחגירת חגורות בטיחות, m חושב שהגיע הזמן למחות רשמית על הפרסומת האומללה הזאת שבאה בכמה צורות, בכולן אדם מדבר בקול של ילד(חיקוי עלוב)... כמובן שהמטרה נעלה, אבל באמת, למה פרסומת כזאת ``צולעת``, למי היא מכוונת?, לילדים או לבני הנוער ולהורים, הפרסומת הזאת גורמת לm בחילה, אומנם יש את הטיעון שפרסומת כזאת נקלטת יותר טוב, אבל כאשר m חוגר חגורת בטיחות הוא לא חושב על הפרסומת הזאת, וכל פעם שהוא מקשיב לשיר(לפעמים באמצע ריכוז) הוא מקבל צמרמורת, ומתחיל לכעוס על הפרסומת(דרך אגב היא ממש דומה לפרסומת הנוראית עם ה``סוגרים את המים``, שמהווה כישלון מהסיבה היחידה שהיא מעצבנת!!!). אולי זה רק m (סביר להניח שזה רק הוא), אבל הוא לא יכול לסבול כאלו פרסומות, m מקווה שהוא העביר את הכעס שלו על הפרסומות הללו שמפריעו באמצע שמיעת שיר יפה ומרוקנות כל חשק לשמוע עוד. מה דעתכם?... BY mE

Tiptip RuLeZ

New member
אני הקלקתי ראשונה!!!!

כשנסענו לאמנזיה!!! זה שישבתי מלפנים בכלללללל לא משנה!! :)))

Black Star

New member
אוי כן :-(

אני לא יכולה לסבול את הפרסומת הזאת (או סדרת פרסומות, בעצם). מה זה אמור להביע? גן ילדים מפגרים (סליחה על הפוליטיקלי אינ-קורקטיות) אומרים אחד לשני ``אני מקליק לפניך, אני ילד מדליק, אני ילד מדליק``, מנסים לשכנע את עצמם, רבים עם כל העולם כדי להיות הראשונים שמקליקים. כמה נמוך ועלוב אפשר להגיע? ווווואו, איזה תשדירים מנג`סים... זה יותר גרוע אפילו מ``שלום, אני רונית ואני פנויה. אם יש לך אוטו ואתה שותה, אני מוכנה לנהוג וגם...``... אוי אוי, אם אני אגמל מלשמוע גלגל``צ (מטרה נעלה בפני עצמה..), זה יהיה בגלל התשדירים הנוראים שיש להם שם. יעלי.

למעלה