חוגים לילדי PDD

אסנת ה

New member
חוגים לילדי PDD

שלום לכולם, אני מחפשת חוג מוסיקה או תנועה, ואולי שניהם לבן שלי, ילד PDD בתפקוד גבוה בן ה-4. אם אתם מכירים חוגים מסוג זה באזור יהוד, קרית אונו, גבעת שמואל, רמת גן וכו אשמח לקבל את הפרטים. הייתי רוצה שהחוג יכלול כמה ילדים ולא עבודה פרטנית. אני מחפשת עבורו חוג אשר יעניק לו גם סביבה חברתית עם ילדים בעלי בעייה דומה לשלו. תודה רבה על העזרה, אסנת ה

איריס56

New member
חוגים

היי אסנת, את יכולה לפנות בשאלה הזו לשפ"ח בעיר מגוריך. לגבי העיר רמת גן אפשר לפנות למרכז המוסיקה של דוד קריבושי - עושים עבודה נפלאה. בהצלחה, איריס

אסנת ה

New member
חוגים לילדי PDD

תודה איריס56 על התגובה, אך יש לי שאלה סליחה על הבורות אך מזה שפ"ח, וכמו כן נכנסתי לאתר של עיריית רמת גן אשר מדבר על בית הספר למוסיקה ולא מצאתי חוג בתחום, האם את יודעת על משהו ספציפי תודה אסנת ה

איריס56

New member
חוגים

הייי אסנת, שפ"ח פירושו שירות פסיכולוגי חינוכי. אין לי מושג לגבי בית ספר למוסיקה אבל אולי תפני למחלקת החינוך בעירייה ותשאלי שם. איריס

אילת441

New member
מרכז המוסיקה ברמת גן.

אני למדתי נגינה ב"מרכז החדש למוזיקה" של דוד קריבושי בר"ג, יש שם פרוייקט שנקרא "כולנו מנגנים" מטעם ארגון ית"ד (-ילדי תסמונת דאון), אבל הילדים שם הם מכל גווני החינוך המיוחד. רב הילדים מנגנים על אורגניות אבל יש אפשרות גם לתופים ואולי גם חליליות (לא בטוחה). לכל ילד יש שיעור פרטי פעם בשבוע, ובנוסף הוא מצטרף להרכב/תזמורת של כמה ילדים ביחד, לפי רמתו ויכולותיו. לתזמורת מצטרפים גם ילדים/ נערים "רגילים" שלומדים במרכז והם מלווים את הילדים בכלים שלהם. המינוס היחיד נראה לי הוא הגיל- כתבת שבנך בן ארבע, ורב הילדים שמנגנים בפרוייקט (עד כמה שידוע לי) הרבה יותר גדולים.. חוץ מזה, מומלץ מאד!

למעלה