חוגים חוגים חוגים

anat30g

New member
חוגים חוגים חוגים

ההרשמה לחוגים בעיצומה ואנחנו בבעיה... שירלי החליטה אחרי 3 שנים של בלט שהיא לא רוצה ללכת יותר לסטודיו, שזה קשה מידי ועמוס מידי... היא רוצה כדורסל! אמרתי לה שחבל להפסיק בלט ואם היא לא רוצה לסטודיו של אלנה, אז נקח אותה לרקוד בלט במקום אחר - הילדה לא כל כך רצתה, בסוף עשיתי איתה דיל - בלט מודרני פעם בשבוע (במקום 3 פעמים בשבוע בשנה שעברה) ופעמים בשבוע כדורסל. עמי רוצה להמשיך טיסנאות - ולא רוצה שום חוג פיזי... אבל הילד שלי פדלעה וחייב לזוז... איתו עשיתי דיל - ג´ודו תמורת טיסנאות... מצד אחד נראה לי שאני "לא בסדר" שאני מתנה את החוגים שהם רוצים תמורת חוגים שהם לא רוצים, מצד שני - אצל עמי זה חשוב לכתפים שלו (הוא היפוטוני) ואצל שירלי - זה יותר ברמת - חבל להפסיק עכשיו, כשכבר יש לה כזה וותק בגיל 7
אני טועה? הייתם עושים כמוני?

חני ב

New member
אם יש לך את היכולת כספית

אז למה לא? ואם הם מסכימים, אז כולכם הרווחתם. גם אני הרבה פעמים מתנה דברים כמוך. דרך אגב: אני בקורס עכשיו

anat30g

New member
יכולת כספית

חוגים זה לא פריווילגיה, ביחוד לא חוגי הספורט והתנועה... אני מוכנה לקצץ בדברים אחרים ולא בחוגים... אם היו מקבלים בבית הספר חצי ממה שהם עושים בחוג היה טוב... אין לי מושג כמה יעלו החוגים השנה... עוד לא עשינו חשבון. אני רוצה לשלוח את התאומים לחוג תנועתי כלשהו וגם אני הולכת לחוג התעמלות 3 פעמים בשבוע!!! (אני רוצה קריאות התלהבות, כי אין לכם מושג כמה זה קשה לי).... החוג שלי עולה רק 120 ש"ח לחודש.

droli

New member
אוף..ההסעות לחוגים...

ראשון - קטנה - חוג ספורט - אולם הספורט ליד הבית גדולה - לחימה משולבת - במתנ"ס - צריך הסעה שני - קטנה חוג מחול במתנ"ס 18:15 עד 19:00 גדולה - אומנות במתנ"ס - 17:30-19:30 (ארבע פעמים הלוך חזור למתנ"ס...) רביעי - קטנה חוג ספורט אולם הספורט ליד הבית גדולה - לחימה משולבת - במתנ"ס - צריך הסעה. חמישי - קטנה מחול - באולם במרכז המסחרי הוצאות: לחימה משולבת - 190 ש"ח מחול - 150 ש"ח אומנות - 180 ש"ח ספורט 85 ש"ח ומה עם הוצאות דלק?

לאה_מ

New member
חוגים

גם אצלנו יש מערכת הסעות מסועפת, אבל רק לעומר. שירה כנראה תלמד אורגנית וג´אז, שניהם בבית הספר ושניהם אחרי הלימודים, כך שאין צורך בהסעות. אצלנו מערכת ההסעות היא כזו: יום ראשון ג´ודו (18:30-20:00) - אני משתדלת להקפיץ אותו לשם ושבן זוגי יחזיר. יום שני וטרינריה (17:00-18:30), ריפוי בעיסוק (19:00-20:00) - ביקשתי מבן זוגי לחזור בימי שני הביתה עד 18:15, כדי שאני אוכל לנסוע לבד לאסוף את עומר מחוג וטרינריה ולקחת אותו לריפוי בעיסוק, בלי להסחב עם שירה ואורי. יום שלישי צופים (16:30-18:30). יום רביעי ג´ודו (18:30-20:00). עלויות: ג´ודו - 210 ש"ח לחודש. וטרינריה - 890 ש"ח לסמסטר. ריפוי בעיסוק - 150 ש"ח לטיפול, יש החזר של 80 ש"ח מקופ"ח. צופים - 540 ש"ח לשנה + תשלומים על טיולים. אורגנית וג´אז - אני עדיין לא יודעת מה המחיר. לפחות הוצאות דלק אין לנו (רכב חברה...).

ימימה

New member
חברה שלי מצאה פתרון להסעות

אחרי שנשברה מלהסיע כל הזמן, ובמיוחד חבל לה על הקטנים שנגררים לחוגים של הגדולה, ומעבירים את אחר הצהרים בבריכה או באורווה, בציפייה שתסיים את החוג (זה נחמד פעם פעמיים, אבל כמה אפשר? ואין אפשרות, מבחינת זמן הנסיעה לחזור הביתה ולצאת להביא אותה). ולכן היא משלמת עוד סכום (לא זוכרת כמה) לסטודנטית שתסיע את הילדה, תחכה לה, ותחזיר אותה, ארבעה ימים בשבוע

למעלה