חוגים ופעילויות אחה"צ

מיכל שב

New member
חוגים ופעילויות אחה"צ

שבוע טוב לכולם, מחר מתחילה עונת החוגים. יואבי הולך לחוג התעמלות לגיל הרך במתנ"ס של אם המושבות. אתם הולכים לחוגים? (ריקוד, אומנויות הלחימה) איך אתם מעבירים את אחה"צ? שבוע נפלא לכולם!

אנחנו הולכים לאומנויות לחימה

(יותר נכון הילדים הולכים) הגדול מתחיל שנה שלישית חגורה צהובה והקטן יתחיל פעם ראשונה השבוע

3 שנים לחגורה צהובה

עבדו עליו
חח...אני אולי אבדוק מה יש במתנ"ס אבל לא נראה לי שאני אלך

../images/Emo46.gif

ככה זה חוגים לילדים. וזה שנתיים ולא שלוש. זה בשנים האלו יותר ספורט מאשר לחימה, אחרי שנה ראשונה מקבלים חגורה לבן צהוב ואחרי השניה את הצהובה. הכי חושב שהם נהנים וגם מזיזים את הישבן שלהם

נגיד ככה....

היה פה המנהל של "פוטפול אמריקאי"...ואמר שהוא הולך לפתוח חוג או מכון של פ"ת...בכדורגל אמריקאי...ואני ממש מקווה ללכת לשם...!!! הלוואי!!!!!

שאניה

New member
אני האמת חושבת שאני הולכת ליוגה

חחחח יש במתנ"ס רמת ורבר זה נראה לי חווייתי

ממממ בייסבול...

משחק בייסבול (ביחד עם חברי השמן NYMETS MAN - שניר, פה מהפורום) בת"א בקבוצה TEL AVIV A'S (אלופי 2005-2006 -- MARK MY WORDS) גילאי 15-18. בימי שישי אימונים (בספורטק ת"א) ומשחקים בימי שלישי או רביעי במתחם הספורט בכפר הבפטיסטים פה בפ"ת (מאחורי חצי חינם בצומת ירקונים...). משחק ראשון של העונה: 20 בספטמבר ----- אנחנו מול ירושלים...
ב7 וחצי בערב בערך מתחיל המשחק. כולכם מוזמנים.. למרות שהסבירות שתבינו משהו מהמשחק נמוכה ביותר :]]

ראסמי!??!?!

אתה יודע את החוקים?!?!?!?!?!!?!??!? אם כן, אז יממננייייאאאאאקקקק בוואאא ללששחחחקק איתתננוו1!!!!!!

מה הבעיה....

קבוצה אחת חובתת והשניה חייבת לעשות הקפות....יש כל מיני סוגים של תפיבות...ופסילות...אני מכיר את זה

המשחק הרבה יותר מורכב ממה שחושבים..

למרות שאם מישהו בא לראות משחק, הכי טוב ללמוד --- תוך כדי צפייה במשחק עצמו. אני חושב שבלתי אפשרי להסביר את המשחק בלי לראות את המשחק. אתה מוזמן ב20/9 לכפר הבפטיסטים - צומת ירקונים ב7 וחצי! כולכם מוזמנים! (מקסים.. היום אגב, אמרו לי כבר 3 חבר'ה מהבצפר שלי שיכול להיות שיבואו לראות את המשחק... יהיה מגניב)

אני גם מזמין את כולם להכנס...

לפורום פה בתפוז: פורום בייסבול וסופטבול (ששניר מנהל...
)....

למעלה