חוגגת שנה

מצוטטת

New member
רגע

לפני אני מRימה כוסית
לכבודו של הארוע החגיגי הזה זה ע"פ התאריך העיברי או הלועזי חו3ה מ'זה לא מגיע לארוע החגיגי הזה איזה מניפסט ולא כזותי הודעה לאקונית.... אה
אחלה של תאריך אגב ! ~לדעתי!

המעמד...המעמד מרגש

אני חסרת מילים (-: האמת ... זה מוזר , אני אומנם רק כותבת פה...עדיין לא יצא לי לפגוש אף אחד אבל ברור לי שיש פה כמה שאני סקרנית לפגוש... תקופה ארוכה רק הצצתי...קראתי...גיששתי... וכשכבר העזתי- חטפתי הגעתי לפורום בתקופה לא טובה ,מאוד לא טובה (כמו רבים וטובים פה..(-: תקופה שבה הסתגרתי ונעלמתי לכולם... וכיוון שאני ידועה בציבור כאחת שלא משתפת בכלום חשבתי שאולי במקום שלא מכירים אותי יהיה לי יותר נוח...אבל גם פה לא ממש עשיתי את זה... אבל אף פעם גם לא נידרשתי . יש לי המון חברות..וחלקן נחשבות לחברות מאוד טובות.. החברות משתפות אותי בכל..בדברים הכי אינטימיים..כואבים ..שמחים.. מתייעצת איתי- ואני תמיד שמחה לעזור אבל לא מסוגלת בעצמי לשתף.. כל אחת מהן יודעת "משהו" ואת הדברים היותר כבדים- שומרת לעצמי ותמיד מעירים לי על זה...ומוצאת את עצמי (פעם אחר פעם) מסבירה ומיתנצלת שאני פשוט כזאת וזה לא קשור אליהן..ושלא ייעלבו קוראת פה שיתופים של אנשים ברגשות...מחשבות..ומקנאה בהם על היכולת לחשוף הלוואי וגם אני הייתי מסוגלת.. אומנם לא משתפת ולא חושפת(בדברים אישיים) (למרות שזה נחשב לחשיפה...לא?) כיף לי שלא באים אלי בדרישה לספר ולחשוף ושאני לא צריכה להתנצל ולהסביר למה ומדוע..אני כזאת ותמיד שמחה להשמיע את קולי (למרות שבטוחה שיש מי שיעדיף שאשתוק) שורה תחתונה אחלה פורום!

WELL

ואני חושבת ככה. בהתחלה היית עוקצנית..לאט לאט התגלתה הצברית..קוצים בחוץ ולב רך מבפנים.. ואת משתפת אולי לא בדברים אינטימיים כמוני..אלא בשיתוף דעותייך ..וזו תרומה גדולה לפורום ולתושביו. אז יופי שאת כאן.

יום אחד

אני אזמזם לך בדלת ואז תצטרכי לפרוע את כל ההבטחות שלך... בנתיים אני צוברת (ומתייקת) כל אחת ואחת

Motekookoo

New member
yeshhhhhhhhhhhhh

mazal tov motekkkkkkkkkkkk... did´nt forget you even here in freezing Berlin

ורד 3

New member
מה קפא לך ?

שבת שלום ......גם לך ......ולא לשכוח להביא קצת .......שלג לארצנו הקטנטונתתתתתתתתתתת...........!!!

מצוטטת

New member
samtei ../images/Emo23.gif

האייקונים לא עובדים לAך צ'כה
או שזה רק בגלל ה
חק שמyח motek רוח| ארץ נהדרת קוראת לי

Motekookoo

New member
samti../images/Emo23.gif

ה...
... ברחה לAך...
ארץ נהדרת...הממממ... בואי, אני...אני...אני...אני