חוגגים 15 חורפים -

חוגגים 15 חורפים - ../images/Emo43.gif

מי היה מאמין שכבר עברו 15 שנה מאז הקמת הפורטל הכתום
אנחנו רוצים להזמין אתכם להשתתף ולקחת חלק בחגיגה התפוזית של השנה
את החגיגות נפתח בהקרנת סרט האקשן החדש המבריח רוצים לראות אותנו ואת הסרט? הקליקו
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2223816&skip=1
בואו להצביע ולהשפיע הורים שיתפו אותנו בטיפים שאיתם הם שומרים על בטיחות הילד בבית ומחוצה לו. בואו לאמץ כמה טיפים ולפרגן לגולשים. חביב הקהל יזכה בכרטיס Gift Card בחסות מכון התקנים http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1934&MessageId=158191202

lilo4

New member
תודה רבה על הקישור

בחלק של החורף יש שם לק של אסי בגוון שנראה ממש מעניין... מישהי יודעת מה השם שלו?

O n y X

New member
קניות בסין

למישהי יש מושג מה אפשר לקנות בסין? ואיך המחירים? לא בהכרח של לקים או איפור (לא רוצה לקחת סיכונים אם זה זיוף)

edenable

New member
השאלה היא לאן את נוסעת ומה בא לך

המחירים שם משתנים בערים השונות. חוץ מזה, בכל מקום (אולי חוץ מהקניונים) צריך להתמקח.

O n y X

New member
אני לא נוסעת

אמא שלי זאת שנוסעת. היא תהיה כנראה בערים המרכזיות (ביג'ינג למשל) מעניין אותי אם שווה לקנות שם נעליים, בגדים, תיקים
משהו שממש בא לי זה ערכת קליגרפיה ולא מצאתי בגוגל כמה זה אמור לעלות בד"כ

edenable

New member
לגבי בייג'ינג

(כי בערים מרכזיות אחרות לא הייתי) מאוד תלוי מה את מחפשת. דברים איכותיים ממותגים שווים עולים בערך כמו בארץ. יש שם את "Pearl Market" שזה שוק שנמצא בתוך מבנה גדול ובערך 6 קומות שיש שם ה-כ-ל, אבל לא מותגים ומלא חיקויים וכו'. שם צריך לחפש מציאות ולהתמקח המון. קניתי שם צעיפים ומטפחות מהממות שעלו בין 10 ל-15 ש"ח בממוצע (אחרי "ההנחה"). לא יודעת לגבי הנעליים. תיקים כנ"ל, יש מבחר עצום וצריך לחפש טוב ולבדוק את האיכות. בגדים כמעט ולא קניתי שם, כי מה שאהבתי עלה בערך כמו בארץ אז הסתפקתי ב-3 חולצות. יש חנויות יחסית לא יקרות במעברים התת-קרקעיים (שזה כמו עיר תת קרקעית ענקית). כשאני חושבת על סגנון, הבגדים של "אמה" עולים לי בראש.

lonlyugi85

New member
קניות בביג'ינג

היי אני הייתי בביג'ינג, בעיקרון כל השווקים שיש שם הם דומים מאד והסחורה זהה. אני קניתי המון תיקים כמו חולצות ומעילים. נעליים כל מה שמדדתי היה ממש לא נוח שם (אפילו בקרוקס שלהם לא יכולתי לעשות צעד). לדעתי הכי כדאי זה תיקים, מאד איכותיים ומגוון דגמים (יש קומות שלמות רק של תיקים). מה שכן על כל פריט שקונים צריך להתמקח לפחות חצי שעה בשביל להגיע למחיר זול, זה מאד מאד מתיש...

למעלה