חוגגים שנה

thegate

New member
חוגגים שנה

אנחנו יחד, וחוגגים בשבוע הבא שנה... ומחפשים משהו מיוחד לעשות לכבוד המאורע. חשבנו על חו"ל (סופ"ש קצר), או אולי משהו בארץ (שנינו לא טיפוס של צימרים), אולי מסעדה טובה... אשמח לשמוע רעיונות.

yosef 30

New member
מזל טוב ידידי ../images/Emo140.gif

מזל טוב לך ולבן זוגך. ומזל טוב לשניכם על חגיגות השנה
. איזה כייף זה לשמוע שזוגות חוגגים ביחד שנים אני מאחל לכם המשך זוגיות וקשר נפלא ומופלא. ובזמן שאתה מבקש טיפים כיצד לחגוג.... אני אבקש טיפים כיצד לשמור על זוגיות בעליות וגם בירידות. אז מה למדת השנה
מה להציע לכם.... צאו להרפתקאה משותפת, משהו עם הרבה אנדרנלין. אולי צניחה חופשית באזור זכרון יעקב אולי משהו שקשור לרחיפה חופשית או אולי רחיפה עם טרקטורון באוויר זו בהחלט יכולה להיות חוויה מצויינת
ובשביל שלא תעבוד קשה מדיי הנה לך הקישור. ונשמח לשמוע מה בחרתם לעשות. מזל טוב לשניכם

daphts

New member
מזל טוב לזוג הנחמד מכל ה-../images/Emo23.gif

המון המון שנים מאושרות יחד, מי יתן ותדאו לחדש אהבתחם כל יום מחדש. זוגיות זה בהחלט לא ענין פשוט! איך לבלות את היום המיוחד.... אםםםםםםםםםם, מה אני ואשתי עשינו "בשנה", תאמת לא הרבה עשינו- וזה נהיה ריטואל היות והכרנו בתחנת דלק אי שם בדרך לירושלים, אנו נוהגות לפקוד את אותה תחנת דלק, רק שתינו, לשבת שם על ספת הכביש לשתות קפה מחורבן מכוס קרטון שקונים בתחנת דלק ולצחוק על עצמינו, להזכר ברגעים מאוד אינטימיים שלנו וכו' ושכל העולם יקפוץ ויפרפר - העולם באותם רגעים ממש לא מענין אותנו ! לצערי תכננו גם השנה כמו בשנים קודמות עבל בין מבחן להגשת עבודה או איזה רפרט (שתינו סטודנטיות) לבין העבודה שלי והעבודה שלה ולזה ישש ארבעה מתבגרים בבית ... נו אמרנו ש... וכמו גדולות שכחנו , נזכרנו שבועים ו... אחרי - באסה בשנה הבאה אנו חיבות לחגוג וכפול ! אז כך מאחלת לזוג הצעיר להיות הרבה שנים יחד רק שלא שישכח לחגוג יום זוגיות- כמוני וכמו זוגתי! שרון

לחזור למקום בו נפגשתם לפני שנה

גם זאת אפשרות, במיוחד אם זה היה מקום נעים. ולך יוסף, בקשר זוגי שיש בו עליות וירידות, צריך ללמוד למתן אותן, לבלום אותן. שהמינעד שלהן יהיה קטן יותר בלי טלטלות מסחררות.

yosef 30

New member
לחזור למקום בו נפגשו בפעם האחרונה

נשמע לי רעיון מגניב. להתחיל להריץ מחשבות איך התחיל, על כל מה שעברתם, לצחוק על דברים ולראות ולזכור שאפשר לעבור הרבה דברים בחיים קלים כקשים ואחר כך לצחוק עליהם ולהנות מהם. אני לומד פורטי, לומד. לא תמיד הולך לי כמו שאני רוצה, אך משתדל
. אני בהחלט בדרך הנכונה
)).

thegate

New member
מאחר

ונפגשנו בבית, אז פשוט נשאר בבית, נהיה אחד עם השני ויהיה נחמד. תודה לשניכם :)

תהנו!

ושוב
בן זוגי ואני חגגנו בחורף שלושים ואחת (31) שנים לזוגיות - גם אנחנו בבית. המועדון שבו נפגשנו נמצא במרחק 500 קילומטר מהבית....

yosef 30

New member
פורטי מזל טוב וכל הכבוד לכם ../images/Emo45.gif

מתי אתם מגיעים לארץ שנשב שוב על כוס קפה
יום קסום שיהיה לך
יוסף.

יוסף החביק...(תדעו כולכם, כיף לחבק אותו...)

תודה על האיחולים. אנחנו מגיעים לחגים, נשמח לשבת על כוס קפה.

בופיק

New member
קודם כל מזל טוב ענק../images/Emo70.gif

אני לא יודעת אם אתם בקטע של טיולים וכאלה, אבל אני הייתי שמחה לחגוג את השנה שלי עם איזה טיולי בנחלי הארץ, לישון באוהל, להכין מדורה, ועדיף שהלינה תהיה מקום נעים כמו הצפון באזור עם מים. בכל מקרה גם לחגוג בבית באינטימיות זה נחמד וכיף
שוב מזל טוב בופיק

yosef 30

New member
בופיקקקקקקק../images/Emo70.gif

ראשית אני מת עליך. שנית מתי איתך אני יושב על קפה
אפילו שפורטי גר אי שם בקצה העולם יותר קל לפגוש. אז..... אני מזמין אותך לקפה ואת משלמת
. מה את אומרת
חיבוק ענק ממני יוסף.

בופיק

New member
יוספיק....אין כמוך../images/Emo70.gif

אתה נשמע עכשיו כמו סבא שלי שהוא הגדול מכולם
גם הוא תמיד אומר שהוא מזמין, אבל אנחנו משלמים
במשפט הזה הצלחת לגרום לי לאהוב אותך יותר ממה שאתה חושב... טוב הוחלט שבשבוע הבא אנחנו נפגשים, אתה קובע יום
סגור
ובלי הברזות ברור
כשאני בת"א אני מוציא את בת זוגתי מהכלים, מרוב שהשיעמום גובר עלי
אז יאללה תשלח הודעה איזה יום ושעה נוחים לך בשבוע הבא ואני מתייצבת... שיהיה יום מקסים וחלומי בופיק

למעלה