חוגגים שבע שנים

Forestia

New member
חוגגים שבע שנים

היום לפנ שבע שנים עזבנו סופיתאת לונדון ובאנו לארץ.
מטבע הדברים, היו הרבה חששות, אבל אף אחד מהם לא התממש ובמבט לאחור, ההחלטה לבוא לכאן היתה ההחלטה הנכונה ביותר בשבילנו.

בעוד כמה ימים אנחנו הולכים שוב לחדש את אשרת א5 לבן זוגי, נדמה לי שאחרי 7 שנים זו היתה אמורה להיות הפעם האחרונה? נראה מה יגידו, יהיה נחמד לקבל מעמד תושב קבע.

בילידן

New member
רציתי לברר באם קיבלתם את תושבות הקבע

אני ובן זוגי התחלנו את ההליך ב- 2006 - ב/1 למשך שנה, ו- 6 שנים באשרת א/5 (סה"כ 7 שנים) ואמרו לנו שיש עוד שנה!

בילידן

New member
זוג שאינו נשוי והתחיל את ההליך לפני 2009

ב/1 למשך שנה, ו- 6 שנים באשרת א/5 (סה"כ 7 שנים)

אנחנו הולכים בקרוב לקחת את תושבות הקבע

התקשרו אלינו כבר להודיע שהיא הגיעה.
מחכים רק ליום מתאים לנסוע לשם (למרות שזה אף פעם לא מתאים...).

ואיזה בזיון ששינו את הנוהל ותוקעים זוגות לא נשואים עם ב1 במשך 3 שנים עכשיו!!!
לא ידעתי את זה...

Forestia

New member
אנחנו הולכים לחדש השבוע

התחלנו את התהליך בינואר 2007, בינואר 2008 קיבלנו א5 אז לפי החישוב נותרה לנו עוד שנה? שאלתי את השאלה בשנה שעברה ואני לא זוכרת מה הם אמרו...

אעדכן כשאדע.

Forestia

New member
הליך תושבות קבע

השבוע הלכנו לחדש את אשרת א5 של בן זוגי. שאלתי על קבלת מעמד קבע והפקידה אמרה לי שהיא מחדשת את אשרת א5 ושעלינו לקבוע תור לבקשת קבלת מעמד קבע ונזומן לתשאול.
בנוסף לתשאול יהיה עלינו להביא מכתבים מחברים ובני משפחה המעידים על הקשר (הפעם הבאנו רק מכתב שלנו) וחשבונות (הבאנו הפעם שניים - ארנונה ומים, היא אמרה שצריך יותר). היא לא התלהבה מזה שלא הבאנו מסמכים נוספים לחידוש אבל הנפיקה את האשרה בכל זאת (כנראה עזר שהגענו עם הקטנה שהיתה חולה ולא הלכה לגן ושהיא 1. העתק של אבא שלה, עם הצבעים שלי ו-2. מתוקה מאוד)

למעלה