חוב קטן שמטריד...

חוב קטן שמטריד...

אקדים ואומר שלא זאת לא התרפסות, אני יודע שזה קצת מאוחר אך מוטב מאוחר מאשר לעולם לא. בבוקר יום חמישי שעבר לא היה לי ולאחותי איך להגיע להופעה בעומר, כשביררתי עם כמה אנשים שידוע לי שהם יוצאים מי-ם גיליתי שהם כבר מלאים. בצהריים לחשה לי ציפור שכדאי שאתקשר ואבקש מאודליה כי להיא מגיעה עם חברתה רחל והן עם רכב. התקשרתי לאודליה והיא אמרה שיהיה קצת צפוף אבל אם לא אכפת לנו גם להן לא אכפת, אך היא ציינה שהטרמפ הוא רק לעומר כי הן לא בטוח חוזרת לי-ם. בשעה היעודה ריל ואודליה אספו אותנו בכניסה לי-ם ואיתן הגענו עד לעומר, הנסיעה עברה בנינוחות והגענו בשלום ב"ה. בתום ההופעה אודליה אמרה לחן שרחל חברתה כן תמשיך לי-ם בסופו של דבר. ביקשנו מהן לחזור איתן והן הסכימו. אבל מה? אני לא מצאתי לנכון להביע את תודתי בפני אודליה... אז אודליה ראשית אני מתנצל על החוצפה והיהירות התנהגתי בצורה לא ראויה ועל כן אני מתנצל קבל עם ופורום. שנית אני מודה לך ולרחל שהסכמתן להסיע אותנו ולוואי ונזכה להחזיר לכן בשמחות בע"ה. שבוע זה הזמן שלקח לי להבין שלא משנה מי האדם שעשה לך טובה מן הראוי הוא שתכיר לו תודה על כך! ת ו ד ה ! ! ! כולי תקווה שדברים אלו היוצאים מהלב יכנסו אל הלב... מושיקו

אנונמני

New member
ובאותו נושא.

תודה רבה לורד,ולטל על הטרמפ בחזרה שכלל עיכוב קל ( אני מקווה שזה היה רק "קל"
)

למעלה