חוב ישן- מלון כרמים

גסטרו

New member
חוב ישן- מלון כרמים

מלון חדש של רשת ישרוטל בקרית ענבים . בפרסומת כתוב בלב כרמים וכו' ,
לרגל הפתיחה היתה הנחה של 20 % + הנחה של מועדון השמש - בחרתי לחגוג שם את יום ההולדת מששי אחהצ עד ראשון
אכן המלון בטווח נסיעה קצר ממרכז הארץ -יתרון, לב כרמים- ממש לא , מצד אחד גובל בבתי הקבוץ קרית ענבים, מצד שני בתי אבו גוש ורק ממרפסת חדרנו ראינו צלע הר מיוער . הליכת הבקר לא היתה ביער אלא בין בתי הקבוץ...

המלון עצמו מושקע מאד מבחינת עיצוב , פינות ישיבה רבות, פרוזדורים ארוכים (מהמעלית לחדר האוכל פרוזדור ארוך ועל קירותיו מראות ענק במסגרות עבות, איך אמרה מישהיא - שנראה את עצמנו לפני האוכל )
החדר שהזמנתי היה חדר דלוקס- חדר ע נ ק , עד כדי כך שקצת התקשתי לראות טלויזיה מהמיטה (טלויזה על מסך חכם ) , עם כורסה נמוכה עגולה שחורה- אולי שיא העיצוב אבל לא שיא הנוחות ....הכריות היו איומות - כל כך רכות כאילו משומשות מזה 5 שנים. אולי הייתי צריכה להתקשר לבקש כרית אחרת ? הפריע לשינה ערבה

חדר האמבטיה גדול אף הוא עם חלון לחדר השינה (יש אפשרות לוילון אבל לא מצאנו איך מורידים אותו וסך הכל זה לא הפריע ) לשמחתי היתה מקלחת בנפרד מהאבמט- עם ראש מקלחת ענק פשוט נפלא. כמובן חלוקים, נעלי בית .

גולת הכותרת היתה מכונת נספרסו בחדר עם קפסולות - הוא חגג ...

האוכל - בניגוד למלונות אחרים כך המזנון די קטן בצורת האות ח עם אי מרכזי בו מגישים הטבחים מנות מיוחדות ומסביב המנות ללקיחה עצמית
ישבנו במרפסת והיה נעים מאד -אויר יבש קריר תענוג. האוכל בסדר גמור , שפע, מגוון אבל היו דברים שהפריעו- למשל הגישו פרוסות פילה בקר שהיה עשוי למוות וחבל
לחם טרי וטעים
קינוחים לצערי עם הרבה קצפות פרווה אבל היו מקלות שוקולד נפלאים וזה הספיק

למלון כותרת של תרבות יין וכך אפשר היה בארוחת ערב לשתות יין מכוס. כל היינות מיקבים באזור
יש במלון חנות יין ובה העביר לנו הסומליה סדנת טעימות קצרה עם טעימות של 3-4 מיינות האזור - יוזמה נחמדה מאד , מתברר שמבין כ 350 יקבים בארץ מחצית באזור שפלת יהודה.

כמובן יש ספא גדול , בריכה מקורה גדולה (שבת שעה 14 היתה לנו בריכה פרטית ) ובריכה חיצונית, פינות ישיבה בחוץ

לסכום- תהיתי ביני לביני האם ל GRR יש אופציה נוספת על אילת. בהחלט - נגיש , מפנק , מקווה שישתפרו עם האוכל לאחר ההרצה . ואפשר גם לקפוץ לירושלים..
קבלנו שובר לארוח נוסף בהנחה על סוף השנה- פיצוי על אי נוחות שאולי נגרמה בתקופת ההרצה. נקח כרית וניסע.

שקדייה

New member
בשום מקום לא הצלחתי למצוא תמונה של

הבריכה החיצונית.. בכל התמונות יש בריכה שנראית כמו בריכת דגים לנוי ולא בריכת שחייה.
אז יש בריכת שחייה חיצונית שווה?

תיאור האוכל נשמע די מבאס.... למה לא מצליחים לעשות במלונות מהסוג הזה אוכל באמת טוב? ...

האמת היא שחשבנו לפני התופת ושלל החופשות המתוכננות עם הטף העליז לצאת ללילה התרגעות ובמקום יערות הכרמל הקבוע לנסות את מלון כרמים.
החברה שהזמינה התחילה למלא את הטפסים באתר, וכשהגיעה ל"כמות ילדים". סגרה את הדף וחזרה למוכר והטוב- יערות הכרמל.....

גסטרו

New member
נופשים איתם שוחחנו במעלית אמרו שיערות הכרמל

הידרדרו והשף עבר למלון בראשית או לכרמים ....
אכן היו לא מעט תינוקות סביב אבל ככל הזכור לי כתבו באתר שמתאריך מסוים לא יתקבלו ילדים. שווה בדיקה
הברכה החצונית בסדר גמור.

שקדייה

New member
אנחנו בכל שנה נוסעים ליערות..

בכל שנה אומרים שהם היתדרדרו.... (ואכן מורגשת שם התדרדרות לאורך השנים).
עדיין ב-all n' all , אני מרגישה שאנחנו מקבלים שם דיל טוב שעונה על הצרכים...

פשוט הרעיון של לנטוש את הילדים באוגוסט לטובת נופשון קצר ולקיחת אויר - כדי "להנות" מילדים של אחרים...... עושה לנו חלש

נחשונת

New member
למה האוכל במלונות לא מתעלה

התשובה ברורה: בגלל הכשרות. אין לי כל כוונה להרחיב. כולם יודעים במה מדובר. פרט למלון הסקוטי בטבריה ומלונות במזרח ירושלים, אף בעלים של מלון לא מעז לסטות מהקונצנזוס . אין ספק שפלח מכובד מהפוטנציאל המלונאי ישמח להתארח במלון שאינו כפוף לגחמות משגיח הכשרות.

מזל טוב! ומה את קטנונית?

כרמים =ענבים, לא?
אז במקום בין הכרמים טיילתם בקריית הענבים...

גסטרו

New member
שתלו גפנים סביב אז בעתיד....והאוכל היה בסדר

גמור, שפע רב, אפילו קלפו את המלפפונים ! והצלחתי למצוא רגע בו עמדת החביתות ריקה ונתתי לו הוראות מדויקות איך להכין את חביתתי עד שהציע לי להחליף אותו
ובארוחת הבקר סלט פירות קצוץ דק וטעים ועוד
רואים שהם משתדלים אבל WOW זה לא היה .

chewybar

New member
האוכל...

... תוכל לפרט קצת יותר על ארוחת הבוקר והערב?
הזמנתי לשם חופשה בספטמבר ואני סקרנית מאוד..
(וקצת התאכזבתי לשמוע שלא היה מדהים..)

למעלה