ממי אתה פוחד מהמושחתים האלו?
שלום לך איש תבין משהו אני גם חייב להם כסף מה כבר יעשו לי? מה יקחו ממני ומה בעצם יש לקחת? כל חודש מקסימום יורידו לי 50 שקל מהגמלה, אפילו את זה הם לא יכולים לעשות, ויש לי עוד חובות רבים על הראש כאב ראש שכבר חלף ולא מתייחס לזה כלל, חבל על הבריאות אחי תאמין לי... שהם יפלו חולים לא אני, מי שצריך לדאוג זה הם לא אני, הם צריכים את הכסף, הם שצריכים לשבור את הראש לא אני,מה ליפול חולה בגללם לחשוב כל הזמן שאתה חייב? חלילה הצעתי לא מכבר הצעה מאוד נחמדה לכל אותם מושחתים אלו מהוצל"פ מהביטוח לאומי וכ´ו וכ´ו, שיפתחו מקום הנקרא!!חובות אבודים!! לשם הם יכולים להכניס את החובות שאנשים חייבים להם, וגם את החובות שלי, זה אחלה רעיון, חובות של 50.000 שקל שאני חייב להוצל"פ וכ´ו, גמלה מסכנה של 1200שקל לשלם 50.000? מהיכן ,לומר תאמת? גם אם יש לי אני לא אשלם, מה יעשו לי? יאסרו אותי.? בבקשה ידאגו לי לכל שם, שילכו למושחתים האלו בכנסת, לבן עיזרי הנוכל הגנב זה שחי ע"ח החלשים לן על רצפת הילטון נוסע בוולבו של חצי מיליון שקל, זה וחברים שלו שגוזלים פת לחם של המסכנים מקצצים לחלשים כל חודש גועל נפש בושה וחרפה, בן עיזרי יש אלוהים שרואה הכל מה אתם עושים למסכנים לשכבות החלשות, איך שאתם דואגים לדתיים לישיבות מכניסים כספים לכיסים מתרומות ועמותות, מחלקים כריכים של סטייקים לילדי הישיבות. וכ´ו ו´כו, ומה עם ילדי החלשים? הם לא בני אדם? מה קרה בן עיזרי נגמר הכסף במדינה<? תתבייש לך נוכל אתה לא אכפת לך מכלום, לא הוא ולא חבריו המושחתים האלו שאוכלים 5 ארוחות ביום, ויש אנשים שהולכים לישון רעבים, גועל נפש של מושחתים, קנו 6 לימו חדשות למשרד החוץף מהיכן כל הכסף הזה אהה? מגניבות שלהם, מקיצוצים לא חוקים, מפרוטקציות ומהכל, שיתביישו להם, בןן עיזרי יש החלטה לחקור אותך בקרוב תתן את הדין והלוואי תשב בכלא כמו דרעי זה שגרף מיליונים לכיס תתביישו לכם כולם שם ,מושחתיםםםםם