מלאכים-תקווה חדשה
בדיוק יש עכשיו בטלוויזיה את מלחמת הכוכבים 4.... לא משנה. הנקודה היא, שהחוברת הזאת היא שידרוג עצום לעומת העבודות שלך עד כה. ז"א, אם ניקח את העבודות שלך לפני מלאכים אפשר לשים אותן באותה קבוצה למרות שהן יצאו בזמנים שונים. מלאכים היא קפיצת מדרגה רצינית בעבודות שלך וזה נהדר. אני לא חושב שהיא מושלמת, ויש עוד הרבה מה להשתפר, אבל בפרספקטיבה לעבר אני יכול להיות בטוח שהפרוייקט הבא שלך יהיה אפילו הרבה יותר משובח. לגבי העמודי דוגמה: האומנות סבבה ורואים שינוי בתפיסה שלך. אתה בוחר זוויות חדשות ומעניינות יותר והבחירה של הפריימים היא טובה יותר. קשה לי לקבוע לגבי הסטוריטלינג ללא בלוני הטקסט, כי הם קריטיים בקטעים האלה. מה שכן, כמו שאמרתי לגבי השער (שאגב, לא שיפרת את הפייד של הדמות) כשבוחרים ללכת על סגנון ריאליסטי, כל טעות הופכת לבולטת פי שמונים לעומת סגנון לא-ריאליסטי. עד שלא תתמקצע לחלוטין בסגנון ריאליסטי, אני ממליץ לבחור בסגנון אחר. לגבי השער: הרקע החדש הרבה יותר מוצלח מהקודם, ואהבתי את משחקי הסטייג'ים. אם עוד אפשר, אז תעשה את הצל של הדמות יותר רך. הרבה יותר רך. הפונט סבבה והרבה יותר טוב מהקודם, אבל כשהולכים על לוגו של חוברת כדאי לשחק עם האותיות ולא להשאיר אותן כמו שהגיעו. כך או כך, אני ממליץ לבחור להן צבע אחר כי הן די באותו הצבע של הרקע... כמו כן עלה בבלוג שלי פוסט עם קישורים לאתרים שמלמדים לעשות יופי של אפקטים לטקסטים בפוטושופ בקלי קלות. והפייד של הדמות בחלק התחתון... נו, זאת בחירה שלך. אגב, לא כתבת את שמך על השער... תשמור לי עותק ושיהיה בהצלחה!