חובש בלי "תיק"

• פותח הנושא mars4
  • פורסם בתאריך

mars4

New member
חובש בלי "תיק"

השעה שעת לילה מאוחרת ואני כבר אחרי שעת הת"ש שלי. בטלפון החובש הפנתר. "אבא, אל תשאל מה קרה.." אוייי כמה אני אוהב את המשפטים שמתחילים במילים הכה תמימות.. אף פעם גם לא ממש יודע איך להתייחס לזה . אפשר: "טוב אז אני לא שואל.." שזה אמור לפתור המון בעיות אבל יש בתשובה הזו מעין בריחה מאחריות או לשאול ישר (כמו שאני עושה..) מה..? מה קרה? "איבדתי את התיק" הוא ממלמל. "התיק" , זאת עליכם לדעת, הוא תיק אזרחי , מעין תיק גב, שבו מאוחסנים אחר כבוד כל המחברות והספרים של הפנתר מתחילת הקורס שלא לדבר על ארנק ובו כרטיס אשראי (מכירים את הסיפור על זה שמתקשרים אלו מהבנק ואומרים "אדוני אנחנו חושבים שגנבו לך את כרטיס האשראי" "עזבו , אל תעשו כלום" הוא אומר "הגנב בטוח יוציא פחות מאישתי..") וכסף מזומן ורישיון נהיגה . זה פחות מטריד אבל הספרים והמחברות זה ציוד שערכו לא יסולם בפז... כמובן שכרגיל , הסברים יש מכאן ועד הודעה חדשה.. היינו... עשינו.. לא שמתי לב.. אתם יודעים.. אבל מה שנגע לליבי היה המשפט "מה אני אעשה בלי הספרים והקלסר שלי.. אפילו (אפילו אלק..) בתיכון לא היה לי קלסר מסודר כזה (לא משנה שבתיכון לא היה לו קלסר בכלל אבל למה לדקדק בקטנות???) ויש לי בחינת אמצע קורס ואיך אתכונן?" טוב, קודם כל ביטלנו את כרטיס האשראי (שזה תמיד טוב..) וכינסנו חמ"ל לראות מה עושים. העמדתי את כל המשרד בכוננות על יד מכונת הצילום וכבר התנעתי את המנוע של המכונית על מנת להגיח לצריפין לקחת ממשהו את כל החומר (8 שבועות של קורס) ולצלם ולהחזיר. אבל , הבוקר התקבלה ההודעה המשמחת "אבא, מצאתי את התיק". הפרטים עדין לא ברורים אבל העיקר שבא לציון גואל ולציונה בועל! השבת הם נשארים בבסיס מה שאומר שלא משנה מה שלא נעשה ב 1230 אנחנו בבסיס על חומסינו , שניצלנו ומלפפון חמוצינו.. שתהיה שבת שלום , שבת שקטה ומלאת הוד!

Rainbow100

New member
קראתי פעמיים את ההודעה שלך, והחיוך

ענק על הפנים. איזה כיף לקרוא את ההודעה הזו. שמעכשיו תמיד תהיה לך רק המון המון נחת מהפנתר הזה שלך. שבת שלום, שקטה ומלאת הוד

poli55

New member
חובש בלי תיק

מארס כל הכבוד תמיד יש לי הרגשה שלא רק הילדים מתגייסים ושגם אנחנו מתגייסים אני רואה שאצלכם זה כולל גיוס של העבודה הכי חשוב הסוף שתהיה לכם שבת חמה ושקטה

אני דווקא התרגשתי מהקלסר המסודר

הנ"מ שלי דיסלקטי , כל התיכון הקפיד לא לכתוב ונבחן בעל פה אפילו במתמטיקה, עכשיו כל ערב הוא מתחנן שאשלח לו עטים כי אין לו מספיק ויש הרבה לכתוב... מה הם עושים להם שם בצבא???

Rainbow100

New member
אמא של נמ,- אני מתרגשת גם מההודעה

שלך... לא יודעת אם זה מה שעושים להם בצבא...יותר ניראה לי שזה הבנים עצמם, האפיק החדש שהם מוצאים, שמעניין אותם ושהם רוצים להצליח בו. יש בהם מין תהליך של "גדילה" עצמית. המון נחת !!

שויו

New member
גם חובש וגם גשש-בלש ../images/Emo140.gif

מארס, הבן בזה נראה רציני ביותר. עושה רושם שהתאהב במקצוע הזה. יאללה תתחיל לחסוך לו ללימודי רפואה הבחור "תפור" על זה כנראה..

mikca

New member
נראה לי שהצבא עושה להם את זה

כיוון שבתיכון, מקסימום תקבל נו נו נו מההורים ומהמורה, ומבחן חוזר, ועוד הזדמנות וכו' אבל בצבא - לא עברת מבחן
לא למדת
- תתחיל לספור שעות ביציאה
. ככה זה כ"שהחרב מונחת על הצוואר". אני דווקא מצדיעה לצה"ל בנושא זה - מקנה להם יופי של הרגלי למידה

nuky1

New member
גם אנחנו מרגישים את השינוי הזה.

שפשוט לא יאומן מה קרה לבחור. בתיכון לא למד בכלל. היום נחשב בקורס לאחד הטובים סה"כ 6 בקורס .לא כותב כלום זוכר הכל בע"פ. מצליח מצוין במבחנים. יש עוד חודש לסיום הקורס מקוה שימשיך כך. כנראה שפה אנחנו כולנו "קוטפים" קצת פירות

איי.איי.איי. איך שאנחנו נמסים לראות

שמישהו/משהו אחר הצליח במקום שאנחנו כל כך ניסינו... ושתפסיקו למכור לעצמכם לוקשן שזה מפני שהילדים בצבא...זה יימשך גם אחר כך - בדוק! כשהמדענית הודיעה לי בחצי הלילה מבוסטון, שאבד לה הארנק על תכולתו: רשיון נהיגה, תעודת סטודנט, 2 כרטיסי אשראי, המפתחות למגורים ו...300$ -התגובה הראשונה שיצאה לי אינסטינקטיבית, היתה: "חכי שם, אל תעשי שום דבר - אני כבר באה". רק שאז נזכרתי שהיא שם ואני כאן. אחרי שקישרתי אותה לבטחון כרטיסי האשראי ונשארתי על הקו כדי לוודא שאכן היא מבטלת את הכרטיסים וגם וידאתי שהיא מצאה את אב הבית של המגורים - היה כבר בוקר (כאן) והזדחלתי למיטה, לא לפני שהמדענית אמרה בפעם המאה: "רק שתדעי לך, שהארנק הזה יחזור אלי ואת עכשיו גורמת לי להוצאות כבדות בביטול הכרטיסים ובתשלום על משלוח בהול...והיא גם צדקה! הארנק חזר אליה לאחר כחמישה ימים, שבהם אני התייסרתי ודאגתי והיא חזרה וטענה שאני(!) סתם לוקחת ללב, כי הארנק יחזור...

אני אסביר לך בדיוק איך

רקע: המדענית בעצם יצאה מהמעבדה עם הארנק, כדי לצלם את כרטיסי, האשראי, כי אמרו לה שכך כדאי לעשות שיהיו לה צילומים במקרה של איבוד או גניבה. צילמה, חזרה למעבדה - והתברר ששכחה את הארנק. חזרה. לא היה ארנק. חיפשה, חיפשה, חיפשה - לא מצאה. הודיעה למזכירות, לבטחון, למנקות - אין. אחרי כ-5 ימים, שכללו גם סופ"ש באמצע - מגיע אליה מישהו שהיא מכירה את פניו, כשהיא עוברת ליד המעבדה שלו, בדרכה אל מכונת הצילום. הוא מושיט לה את הארנק, כמו שאומרים Untouched. כלום לא חסר. אז למה רק עכשיו, אתם שואלים? כי לבחור כנראה אותו ראש מעופף כמו הראש של המדענית. הוא ראה את הארנק ובמקום למסור במזכירות או בבטחון, אסף אליו, מתוך כוונה טובה לאתר את בעל/ת הארנק ולהחזיר בעצמו. הוא רק שכח שעפ"י הלו"ז שלו - הוא ייעדר מהמעבדה כ-5 ימים. כשחזר - מיד עשה מאמצים לאתר את המדענית והחזיר לה את הארנק בטקס חגיגי.... אגב, מדובר בארנק ג'ינס מתוקתק של KEDS, שקניתי לה עוד בעודה חיילת, אחרי שאיבדה כמה וכמה ארנקים שלא חזרו. הפעם ניגשתי לסנדלר וביקשתי שיעשה חור מחוזק כזה, כמו בחגורה. אל החור הזה השחלתי רצועה כמו זו של הדיסקית. הקפדתי שבכל פעם שהיא יוצאת, לא חשוב לאן, שתשחיל את הרצועה הזאת מבעד ללואת חגורת המכנסיים, לפני שהיא תוחבת את הארנק לכיס האחורי, מבלי לבדוק האם הארנק אכן נכנס לכיס, או האם המכנסיים שהיא לובשת באותו רגע מצויידים בכלל בכיס אחורי... הסידור הזה עבד נהדר. נפסקו האבידות ונפסקו ההוצאות הכספיות. עד ש...יום אחד המדענית החיילת הלכה לשירותים, כשכרגיל הארנק תלוי לה מאחור, מחוזק בלולאת החגורה של המכנסיים. ואז....דמיינו לעצמכם מה קרה... אבל היא צודקת. הארנק הזה איכשהו תמיד חוזר. או שהיא נזכרת היכן שכחה (נדיר) או שאנשים טובים מוצאים וטורחים לאתר אותה... זה היה הסיפור השבועי לשבת. שבת שלום!

mikca

New member
../images/Emo6.gif סוף טוב הכל טוב, יפה כתבת../images/Emo45.gif

למעלה