חובשים בקבע

way2dawn

New member
חובשים בקבע

ערב טוב, מעוניינת בבקשה בכמה שיותר פרטים על אחראי מרפאות בקבע. את התפקיד אני מכירה כבר לצערי אבל מעניין אותי לדעת, האם שווה בכלל לחתום? והכי חשוב - איך המשכורת???
 

מכני

New member
אם לצערך את מכירה את התפקיד

אז מה השאלה בכלל ? כסף ? שירות בקבע זה לא המקום בשבילך. תבדקי את סדר העדיפויות שלך.
 

way2dawn

New member
יש עוד הרבה משתנים שנכנסים למשוואה הזאת

כנראה שאת התשובות אני לא אמצא כאן עם כל הממורמרים... תודה בכל זאת
 

deathcaster

New member
תגובה

א. זה לא חכם בהודעה הראשונה שלך בפורום אי פעם להתנסח בצורה קלוקלת ובהודעה השנייה שלך להעליב משתמש שניסה לענות לך (גם אם זו תשובה שלא הייתה לרוחך) ב.כתבת בעצמך "את התפקיד אני מכירה כבר לצערי אבל מעניין אותי לדעת, האם שווה בכלל לחתום?"- אז אם "יש עוד הרבה משתנים שנכנסים למשוואה הזאת", נא פרטי את המשתנים במשוואה בכדי שנוכל להתייחס אלייך ברצינות, כי אף אחד כאן אינו ניחן ביכולת קריאת מחשבות
ג. שאלת "הכי חשוב - איך המשכורת???" קיבלת תשובה: "כסף ? שירות בקבע זה לא המקום בשבילך. " לשאלה מעורפלת מקבלים תשובה מעורפלת. השכר ההתחלתי לחושב בקבע הוא עלוב (נושק לשכר המינימום), כמובן שזה תלוי בעוד נתונים שלא רשמת אותם למשל .....רמת הפעילות של היחידה בה תשרתי, שלב מקצועי, השכלה (במידה וקיימת כזו על תיכונית), יש רכב פרטי וכד'... לא היה כאן שום מרמור, קיבלת תשובות בהתאם לשאלות שלך.
 

מכני

New member
התלבטתי אם להגיב לך

אבל מהרושם שיצרת אני ממש מקווה שלא תישארי בקבע.. א. בגלל הגישה . ב.מי ירצה להיות מטופל ברמה כלשהי ע"י אחראית מרפאה שלא "מתה" על תפקידה ובטח אחת שעושה את זה משיקולים כלכליים שלאורך זמן ברור שלא יספקו אותה.
 
למעלה