חובלים

yoyom987

New member
חובלים

הייתי ביום סיירות וקבלתי חובלים בסוף היום יום שני (ה-15 בינואר) יש לי יום מיונים מישהו יכול לומר לי איזה סוג מחבנים\מבדקים יש באותו היום?

Goorgle

New member
היי היית איתי

וגם אני קיבלתי חובלים. איזה מספר היית ואיזה מס' קבוצה? אני יגיד לך מה שאני זוכר מהסברים של נציג חיל הים. ביום המיונים אתה עושה מבחנים פסיכוטכנים ופסיכולוגים... הוא לא אמר הרבה מעבר לזה, עד כמה שזכור לי.

yoyom987

New member
המספר שלי והקבוצה שלי

חחחח איך אתה יודע שהיינו ביחד? אבל הייתי בקבוצה 15 ומספר 70 איזה מספר היית? היה מישהו מהקבוצה שלי שקיבל חובלים הוא היה מספר 12 נראה לי

Goorgle

New member
הכוונה שהייתי איתך באותו יום

אני הייתי קבוצה 19 מס' 90

matan115

New member
כן

בקצרה: -מבחנים פסיכוטכניים (בדומה לצו הראשון אבל מוסיפים קצת שאלות שונות). - שאלון 300 - השלמת משפטים - זה לא ממש מבחן: החוברת הזו שנותנים לך למלא בנוגע לכל מה שקשור בחיים האישיים שלך. - לחלק (אני משער שזה לאלו שהם מתלבטים בין חובלים לצוללות)- מבדקים קבוצתיים- בקבוצה שלי למשל נתנו כמה קשיות ונעצים ואמרו לנו לעבוד כקבוצה בשביל להרכיב מזה כלב וכמובן שלא הצלחנו =) ). אהה וסתם שתדע אתה תעבור הרצאה ותראה סירטון ממש נחמד על חובלים וצוללות (עם מוזיקה מאוד נחמדה), יביאו צוללן וחובל שיסבירו על התפקידים ויסבירו לך כמה שאתה מיוחד ואיכותי ושהנתונים שלך גבוהים אם הגעת למיונים. =)

yoyom987

New member
תודה

ועוד משהו איך הם מחליטים את מי לקחת לחובלים ומי לצוללות? כי אני רוצה להגיע לחובלים וקראתי איפשהו שזה קשור ליכולות מנהיגות...משהו שאין לי אבל איפה הם בודקים בכלל מנהיגות?

Itamarro

New member
אוקיי

יהיו לך שם: -שאלון 300 -שאלון פרטים אישיים -מבחנים פסיכוטכניים -מבחני ניווט (מאוד פשוט) -מבחני ידע כללי -בדיקת א.ק.ג. -מבחני ידע ימאי ולחלק מבדקים קבוצתיים -הרצאות וסרטים וחשוב שתבין שלא הולכים למיונים לצבא בשביל לעבור אותם, הולכים בשביל לבדוק האם אתם מתאימים לתפקיד הספציפי. אני שמח שאתה רוצה לעבור לחובלים, אבל אם אין לך יכולת הנהגה, אתה לא יכול להיות חובל. אתה לא צריך לנסות להיות מישהו שאתה לא, ואתה לא צריך להסתיר שאין לך יכולת הנהגה, הרי בשלב מסוים יגלו את זה.

למעלה