חובות פש"ר שנפטר

חובות פש"ר שנפטר

שלום. כשהכרתי את בעלי הוא כבר היה פושט רגל. מזה 3 שנים הוא שילם לפשיטת הרגל ולפני כחודשיים הוא נפטר. אחד החובות שהיו לו ונכנסו לפשיטת הרגל זה חוב ארנונה מתקופה לפני שהכיר אותי, ובטח לא גרתי שמה. חוב זה נכנס לפשיטת הרגל. עכשיו קיבלתי מכתב מעו"ד על שמי- לשלם את החובות לעירייה על הארנונה- על התקופה והדירה שכלל לא קשורה אלי. דבר ראשון- איך הם בכלל יכולים לתבוע ממני את תשלום על חוב שאין לי שום קשר אליו? ואיך בכלל הם יכולים לתבוע אותו שהחוב בכלל נכנס לפשיטת רגל?? הוא עדיין לא קיבל הפטר, עכשיו משהוא נפטר אנו פועלים לקבלת הפטר. לא כל תביעה בקשר לחובות לפני פשיטת הרגל הולכים דבר המנהל המיוחד?? איך הם יכולים אישית לתבוע אותי? שאין לי שום קשר לחוב? ואם כבר, שיתבעו את העזבון של בעלי, והחוב שיהיה על שמו, איך העירייה הפכה את החוב על שמי? וכתוב להם שם שאני הדיירת? אני בכלל לא הכרתי אותו אז??? אודה מאוד על העזרה,

ilan316

New member
מנסיון שלי

כאחד שעבד/עובד במשרדי עו"ד המטפלים בגבייה חובות עירייה. הרבה מקרים אילו היו טעויות של פקיד "שבטעות" שלח מכתב מבלי לבדוק למי שייך החוב. כמו כן מקרים של מזל - "ננסה אולי נצליח לגבות מהקרוב משפחה". פני לעירייה ובררי את העניין

למעלה