חובה!!!!!!!!!!!!!

• פותח הנושא pb6
  • פורסם בתאריך

pb6

New member
חובה!!!!!!!!!!!!!

אם שמעתם בימים האחרונים שיר ראפ ים תיכוני חדש שלא יוצא מהראש בפזמון: אתה לא שלמה,אני לא אחת מאלף... ובבתים צמד עצבני,אמיתי ת'כלס בלי חרטות מתחת לפני השטח... והפקה מוסיקלית מזרחית מדהימה... זה לא סתם! ולמי שלא שמע... עוד ישמע... "חיילי הנקמה"!!! מחולון ראפ מהשכונה. צמד בכלל לא חדש,אבל חדש בשוק. לאט אבל בטוח. לעוד מידע... www.sultan.co.il יש גם מייל לתגובות,הצעות וכאלה... חתום בנשיכה

Mr Darkness

New member
שמעתי ראפ עם מזרחית לאחרונה

מתישהו לאחרונה ברדיו... לא ממש שמתי לב מה היה שם השיר או מה היו המילים... וכן... זה היה של חיילי הנקמה אני חושב. שיר גרוע למדי, לדעתי (אם אנחנו אכן מדברים על אותו שיר).

baduist

New member
שיר חמוד:),

אתה קשור איכשהו לחגי, אבל? בכל מקרה, לינק ראשון, לדף של חיילי' אצל שולטן, עם לופ של הפזמון ברקע, שאותו שרה רינת בר. ורינת בר, שיר חדש, מהופעה, וידאו בוואלה. תהרגו אותי, אבל אהבתי.

wtf100

New member
וואלה, גם אני פתחתי לא מזמן איזה...

מגזין נוער, ובאמצע, על 2 עמודים-חגי!!!! נשבע לכם, אני רציני לגמרי

mc bige

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אתם חיילי הנקמה? חחחחחחח מהשכונה שלי כל החטיבה והתיכון היו ילדי כאפות יפה יפה הצליח לכם בחיים

החידה

New member
שיר לא משהו בכלל...

הראפ שם נשמע חובבני למדי, הפקה לעוסה ורינת בר... טוב, זו רינת בר. אגב, זה סתם אני או שהשני (אם אני לא טועה קוראים לו 'דם חם') נשמע ממש כמו עותק של סיקס?

Ambitionz

New member
היום בלילה באומן 17

פתאום באו שני ראפרים והתחילו לעשות ראפ מזרחי בדיוק כמו סאבלימינל והצל, משהו סטייל 'קול המזרח'!!! ואז עלה לבמה איזה אחד שהתחיל לשיר משהו ממש סטייל אמ וי וי!!!! זה היה משוגע לגמרי פשוט נדהמתי. לדעתי הם הדבר הבא וחייבים לעקוב אחריהם ולקנות את הדיסק שלהם ולהצביע עבורם כי הם הדבר הבא ואז אתם תדעו שעזרתם לדבר הבא להתקדם וליהיות הדבר הבא.

Silly A

New member
תגובה שלי.

נתחיל בטוב: כבוד לקריית שרתניקים! קריית שרת חולון, זה השכונה עם הבית. סוף סוף יש ייצוג מיינסטרימי. למרות שגם אצלינו בשכונה מורן מאמרוס, וספיד טובים יותר. נמשיך עם הרע: שיר גרוע פחד! ליריקה של ילדה בת 6, רינת בר על הפזמון... בקיצור בעעע... מכרתם את עצמכם חבר'ה. נסיים בסיכום: לא אהבתי בכלל. בעעעעעעע...

למעלה