כרטיס אשראי חבר שלום אני בחובה תנאי קבע איך אני מקבל ומוציא את כרטיס האשראי של חבר?
מ מנטורי New member 11/4/13 #1 כרטיס אשראי חבר שלום אני בחובה תנאי קבע איך אני מקבל ומוציא את כרטיס האשראי של חבר?
G GVBlack New member 11/4/13 #2 אתה לא רק כשתהיה בקבע "אמיתי" תוכל להשתייך ל"חבר" ולהוציא כרטיס אשראי.
מ מנטורי New member 13/4/13 #3 חובה תנאי קבע שלום חברים אני בחובה תנאי קבע רציתי לדעת איזה הטבות ותנאים אני אמור לקבל בכללי?
D deathcaster New member 13/4/13 #4 משכורת+ הוצאות רכב (במידה ויש) מעבר לכך... נדבר כשתיכנס לקבע אמיתי
ב בקבע New member 13/4/13 #9 תשובה http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1361&messageid=168609883
D deathcaster New member 14/4/13 #10 אל תפתח הודעה חדשה כל פעם שיש לך שאלה תגיב להודעה שכבר שאלת בה שאלה, כפי שאתה רואה- תשובות אתה מקבל.
S sayar3 New member 13/4/13 #8 כל עבודה בזמן שירות בקבע אסורה בהחלט! לא מועדפת ולא רגילה.אם תיתפס תיאלץ לתת את הדין. שלא נדבר על מעסיק שיצטרך לתת לך שכר בלי להוציא תלושים על שמך....ואין לך שום סוג ביטוח....ועוד ועוד.
כל עבודה בזמן שירות בקבע אסורה בהחלט! לא מועדפת ולא רגילה.אם תיתפס תיאלץ לתת את הדין. שלא נדבר על מעסיק שיצטרך לתת לך שכר בלי להוציא תלושים על שמך....ואין לך שום סוג ביטוח....ועוד ועוד.